Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@jullli Jestli umíš číst a já si myslím, že umíš, určitě sis musela všimnout, že mi tady psala jedna diskutérka, resp. mě označila. A to mi přišlo jako upozornění. Takže jsem se šla podívat, co mi napsala. A světe div se, podporu mi napsala... blbý, co? 😀
Jsem na internetu, jsem ve svobodném prostoru. Můžu tu být a můžu sem přispívat, co mi hrdlo ráčí. Můžu vás tím štvát, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak asi to jediné, co můžete. Z hospody taky nemůžete vyhodit hosta jen proto, že se vám nelíbí. Takže asi tak, milé dámy. Smiřte se s tím. Tohle fórum je pro všechny, nejen pro vás, megasnažilky, co mají středobod světa smrsknutý do tří písmen: OVU.
A jinak, krásný článek. Tohle byste si měla každá z vás přečíst...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/archiv/2009-15...
Jste slavné, už si vás všiml i tak významný časopis, jakým je Instinkt a docela přesně vás vystihuje 😀
@majaaa82
A co jako m se sesypat z toho ze ti jedna pani napsala potlesk? Neblazni :D
Za 1. Nejsem snazilka
2. Ikdybych byla je ti po tom kulove
3. Ty sama jsi tady vcera vyrvavala ze odchazis a loucis se.. Tak tedy nazdar....
4. Cpes sem porad nejake tve keci co nikoho nezajimaji a pospuvas kinverzaci holek, co neco resi.
Sama kazes vodu a pijes vino, jak se rika.... ;) ( narazim treba na vcerejsi reci ohledne pospuvani a zapadani dotazu ostatnich holek.)
😀👏😂
@jullli Jullli, ty jsi snažilka par excellence. Půjdu s pravdou ven. Vsadila jsem se s kámošem, že to tady s váma dám a nezblbnu. Už jsem jednou podobnou sázku dělala. Že vydržím do magistra na teologické fakultě, aniž by se ze mě stal věřící. A vydržela jsem a nestal. Limit u vás byl rok, čili že nejméně rok vydržím mezi snažilkama a nezblbnu.
Abych mezi vás zapadla, musela jsem začít mluvit vaším jazykem, tedy o snaženíčku, tulískování, sexíčkování, manžovi a podobně. Musela jsem i OVU testy vyzkoušet, teplůtku měřit... bez toho bych prostě nejistila, o čem tyhle weby a fóra jsou. Vybrala jsem MK, protože Mimibizáááára mi přišel fakt moc. A myslela jsem si, že MK bude v pohodě, že se tady vyskytují spíš normální ženský, který žvaněj o dětech. Omyl... je to tady v těchto debatách úplně stejný. Stejně sektářský, se stejným žargonem, stejně ulítlý. Vůbec jsem nečekala, že tady narazím na tak obrovskou koncentraci od reality odtrženejch ženskejch, které mají jediný zájem, pořád řešit TĚHU. Musím přiznat, že je mi z toho občas až mdlo. Protože tolik času, který vy věnujete "snaženíčku", kdybyste věnovaly třeba dalšímu svému studiu, rozvíjení se... mohly byste být někde úplně jinde. tahle skupina je naprostej mor českýho internetu.
A omlouvám se, zapomněla jsem používat smajlíky, to vy děláte často. tak si představte, jak držím tu sklenici s pivkem a tleskám vám.
Skončila mi sázka, vyhrála jsem bečku. Pozvu kámoše na zahradu, uděláme jarní grilovačku a na váš účet si s velkou radostí vychutnám orosenou Plzeň a kus masa 🙂)
@majaaa82 jen pro tvou informaci ja jsem tehotna, tak nejak nevim jak mam udelat abych byla snazilka :D ale dik ;) za par let to treba zkusim s tretim ;)
Tva sazka mi je uprimne uplne nekde. Potvrdila jsi mi jen to co jsem si o tobe pres tohle forum myslela. :D
Takze ti dekuji, ze jsi nezklamala..
Hezky slunecny den ti preji 🙂
Rekla bych, ze pokud se ji staly nejake veci, tak asi pravem, kdyz je vypatlana. Otázka je, zda to, co tu psala, ze se ji stalo, ze si zazila to same, co my nektere, bylo skutecne a nebo si z nas tato dama (pokud to vubec je zena) delala jen legraci a utahovala si z nasich pro nas utrpeni...
@simi1510 Jasně. Přijde deset ran egyptských a po nich vyjedou jezdci z Apokalypsy. A bude konec světa, protože si jedna holka dělala srandu z jiných holek. Ty woe, ženský! Neříkejte mi, že je to s vámi až tak špatný 🙂)))
A jen pro pořádek, já nezlehčuji vaše trable. Ale nechápu váš přístup k nim. Normální člověk vyleze z ulity, minulost hodí za hlavu a žije. Vy tu umíráte. Jedna vedle druhý tu umíráte a ještě se v tom funusu podporujete. To mě vlastně děsí.
@simi1510 A tohle jsou právě ty vaše pohřební kecy, kterejma se tady všechny zabíjíte. Vy fakt vůbec nežijete... hnijete tady. Ty máš pořád řeči o tom, co se ti stalo, že jsi o něco přišla. Kdy? Před lety... jen masochista, nebo člověk, který chce být navěky litovaný (je to jeho životní role), se v té minulosti pořád babrá. Živí ji a nenechá ji, aby se konečně stala minulostí. Tohle dělal jeden můj kolega abyl fakt na odstřel. Chodící neštěstí.
A boží mlýny nech klidně spát, kdyby fungovaly, tak by Stalin neumřel jako kmet v teplý posteli, Mengele by se neschovával do konce svých dnů v Argentině a Babiš už by seděl za katrem.
@majaaa82 ahoj. Vsadila jsi se a vyhrála si bečku, jak jsi nám vítězoslavně napsala. Užij si ji tedy. Pokud si tady byla kvůli sázce, tak teď už se opravdu nemusíš dál přemáhat. Pokud však máš i jiný motiv, který můžeš ctnostně nazývat nastavování zrcadla, ale jenž zvenčí opravdu vypadá spíš jako zesměšňování a někdy i osobní útoky, tak spíš předpokládám, že zůstaneš.
Otázkou je tedy, kdo je tady k sobě upřímný a kdo by si spíš zasloužil diagnózu.

URČITĚ NÁS SPOUSTA UVÍTÁ, NEVYJADŘOVÁNÍ KE VŠEREJŠKU. PLÁCEJTE SE PO RAMENOU V SZ A NEPRUĎTE TADY