icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
10. dub 2017

@simi1510
tyjo, ani nevím kam....

simi1510
10. dub 2017

@monikadeny i kdyby do jižních čech, moravu, ... nemusí se za to utratit majlant 😉 stejně ti jde hlavně o to být s tím druhým, s kterým ti je nejlíp a máte si užít toho, že jste manželé, svatební cesta je prostě taková tradice 🙂

monikadeny
10. dub 2017

@simi1510
tak jasně, že jo, chtěli jsme na Moravu, ale nemám kam dát pejska, takže hledáme, kam smí pejsánci...

simi1510
10. dub 2017

@monikadeny to určitě najdete, hele 😉

dddkkk
10. dub 2017

@laura1972 Ono i s tím když to platí pojišťovna je to mazec.. Já jsem teď v prvním cyklu IVF a už nás to stálo 28tis. Kč.... jako samoplátce to může být i 80. Na to bysme taky neměli :( ... Držím palečky ať to vyjde a ať se ještě jedno to vysněné embryjko udrží❤

terka228
11. dub 2017

@kotito gratuluji😍

kotito
11. dub 2017

@monikadeny jak dlouho se snazite? Ja se chytla ted 3 mesic s clostylem a duphastonem, a lublikacnim gelem na podporu poceti. Dcerka je po 8 letech snazeni a ted po jsem tehu, 14 mesici snazeni

llenka_li
11. dub 2017

@kotito to je teda něco, jak jsi to mohla 8let vydržet, já bych se asi už zblaznila. Snažíme se 7 měsíců, teď opět neúspěch, mám jeden vejcovod a jsem na prášky... představa, ze mám před sebou roky neúspěchu, tak se snad zblázním. Achjo. Obdivuju té a hlavně strašně moc gratuluju ještě jednou ❤️

llenka_li
11. dub 2017

@dddkkk a pojišťovna to hradí vždy nebo k tomu musí být roky snažení a doporučení doktora. Vím, ze nehradi nad 39let, ale když já si po třeba 9 měsících snažení a mimodeloznim usmyslim, ze chci na umělý, bude mi to pojišťovna hradit nebo to není tak jednoduché? Moc dekuju za info 😊

monikadeny
11. dub 2017

@kotito
ahojky, tak u nás je to trochu jinak. Já vysadila antikoncepci a byla jsem těhotná hned. Jenže mám za sebou 2 císaře a rupturu dělohy (praskla mi při porodu děloha) a tudíž je tu vysoké riziko, že se po revizi děloha už nevzpamatuje, je na ní moc jizev. Paní doktorka říkala, že dělala, co umí, ale že mám obrovské jizvy na děloze a po revizi dojde vždy k nějakému poškození. Prostě musím otěhotnět hodně rychle a co nejdřív, jinak už nemusím mít šanci - :(
Ted jsem měla luxusní výstelku na sonu, tak nám bylo doporučeno to zkusit s tím, že by to ted vyjít mohlo - hm a nevyšlo. I věk hraje proti mě...proto se tak bojím....

monikadeny
11. dub 2017

Tak nezbývá, než se modlit, aby to vyšlo nejen mě, ale i holkám, jako Laura, Simi, Janajens, Denisa....a další....❤
...já stále doufám v to, že se jednou sejdeme u kafíčka a budeme mít kočárek s naším štěstíčkem....❤

janajens
11. dub 2017

@monikadeny děkuji taky držím palečky mě to vedra skončilo divná MS tentokrát dva dny špinění jeden den jsem to měla silné dneska jsme radši pojistili sexikem to by bylo aby se nezadarilo

terezie1613
11. dub 2017

Ahoj holky potrebuji poradit dnes jsem 6+2 a byla jsem na ultrazvuku a zatim tam srdicko nebylo jsem s toho smutna objednana jsem za tyden na kontrolu ....myslite ze se obevi ?

gabcat
11. dub 2017

@terezie1613 My v 6+3 srdíčko měli, ale ne každý už má vidět srdíčko. Záleží i na kvalitě ultrazvuku. Bylo vidět už embryo? Nebo jen váčky?

terezie1613
11. dub 2017

Prave jen vacek minuly ultrazvuk jsme se museli jit presunout do vedlejsi ordinace kvuli tomu ze tam nic nevideli ( blby ultrazvuk) ale na tom vedlejsim uz bylo videt a ted jsme byly jen na tom blbem no tak nevim.....

gabcat
11. dub 2017

@terezie1613 Tak jestli ti dělali jen nějaký méně kvalitní ultrazvuk, pak bych se tím zbytečně dopředu neznepokojovala. Uvidíš, co tam bude za týden. Držím palce

terezie1613
11. dub 2017

@gabcat dekuji brali mi krev ze mam mit hodnotu kolm 10000 tak uvide mam si volat

leymea
11. dub 2017

@llenka_li proc se hned hnat na umely?

dddkkk
11. dub 2017

@llenka_li tak to nevím jestli když si usmyslíš, tak hned můžeš... Skoro si myslím že ne... My měli doporučení od mojí MUDr. z mojí strany kvůli ovulaci a ta nás ještě před tím poslala na spermio a ten doktor na spermiu to takvy doporučil , že přítel taky úplně žádná sláva a s těma papírama jsme se tam šli objenat a doktorka moje jim posílala nějaký informace ohledně krve a prodělaných chorob apod. ... Takže si myslím, že pojišťovna to právě hradí, poku máš diagnostikován problém a ten by měl být diagnostikován Tvým gynekologem... Navíc není to úplně procházka růžovým sadem a ani když zaplatíš ty peníze a necháš si udělat všecky možný nadstandarty tak nemáš jistotu, že se to povede... Kdybych nemusela, nešla bych do toho,,,

dddkkk
11. dub 2017

@llenka_li Jo a ještě k těm letům... my jsme se snažili asi rok a půl... a v caru už jsme 5 měsíců a teprve čekám na první embryotransfer, takže ani čas snažení Ti to nezkrátí...

simi1510
11. dub 2017

@dddkkk to je hrozny ☹ a kdy by mel byt ten prvni transfer?

leymea
11. dub 2017

@dddkkk je to hrozne, drzim palce aby to vyslo.

dddkkk
11. dub 2017

@leymea @simi1510 ... Holky děkuju, je to spíš nepříjemný, než hrozný, ale když vím že přirozeně to nemá cenu, tak do toho prostě člověk jde na plno i za ty prachy... na první transfer jdu teď ve čtvrtek... v sobotu jsem byla na odebrání vajíček a oplodnili nám jich 11, tak uvidíme kolik bojovníků do čtvrka přežije a pak bude transfer... Pokud se ovšem neprojeví hyperstimulační syndrom, který u mě kvůli PCOS hrozí... ale já myslím že to bude všecko ok... a od čtvtrka budu nosit svoje embryjko a doufat že se zahryzne a nepustí... 🙂

llenka_li
11. dub 2017

@leymea po roce snažení a s jedním vejcovodem by to zase tak moc brzy nebylo, ne? A jak píše @dddkk i v caru člověk stráví nějaký čas, než se vůbec začne něco dít...no uvidíme, na konci května jsem objednána na gyndu a dr říkal, ze pokud do té doby neotehotnim, začneme to řešit.

llenka_li
11. dub 2017

@dddkkk drzim palečky, ať se to povede 🙂) a dej vědět 🙂 Iui jste nezkouseli?

denisa3101
11. dub 2017

Prosím o názory dnes cca 9-10 DPO ... 24 DC ... ms za týden ... Test je max vidíte tam něco ?

aptacek
11. dub 2017

@denisa3101 vidím 🙂

dddkkk
11. dub 2017

@llenka_li Jojo zkoušeli jsme to jednou a pak MUDr. v CARu řekla, že to asi nemá smysl, že by se to povedlo možná třeba na po6té, ale ani to není jistota a že je na nás jak se rozhodneme... byla jsem v takovém psychickém stavu, že jsem kývla na IVF, respektive jsme se shodli s přítelem... Jeho spermio je každý měsíc jiné a už nás to nějak nebavilo 🙂

amisk
11. dub 2017

Je to jasne,gratulujem...

simi1510
11. dub 2017

@dddkkk budu moc drzet palce!

Spis nez jako celkove hrozny, mi prijde hrozne to, ze i pres to to mas běh na dlouhou trat. Ale preji, at to stoji za to a dockas se mimi!!!