Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 neco tam vidim 🙂 drzim palce!
@denisa3101 Já tedy taky něco vidím, ale bohužel jsem na Maxovi měla takových čárek už hodně ... když jsem zkusila hned druhej tak tam nic nebylo, takže když tam bude i zítra tak už by měl jen sílit 😉
@denisa3101 ono se toho stejne muze stale stat plno, kdyz rikas, ze cca tyden jeste do ma...
@monikadeny jejda to mě mrzí, tak snad se zadaří v tom dalším cyklu!!!
@terezie1613 dcerka měla srdíčko až 7+5 podle UZ a 8+4 podle poslední MS , nebuď smutná
Tak MS za mnou i když slabá a vzhůru do dalšího měsíce snažení o 👶 kdo je na tom stejně za dva dny by měli přijít ovulační testy do té doby budu jistit sexikem všem kdo má dve čárky gratuluji a doufám že brzy najdu i já
@janajens
včera jsem četla, že divná ms je i při těhu, že se po ní má dělat test. Já ji měla taky divnou, 1 den jsem myslela, že vykrvácím, ukrutný bolesti, druhý den slabá a třetí den nic....asi tou revizí...
@llenka_li trosku ze po vzbudím. . Červenec 2015 mimodelozni zůstal jen levý vejcovod.. od Re doby proste nic. Spermiogram ukázkového. . Tak jsme se s dr domluvili a risk li laparoskopII s chromopertubaci/profuk vejcovodu/ s Tim ze když bude na houby tak ho rovnou vezmeme aby nenaděláme ještě vic ne plechy. Zázraky se ději a 17.3.jsem Teda nastoupila na zákrok, vse ok vejcovod v pořádku, prý čekat 3 týdny. .Haha vydrželi jsme sotva týden, no a 6.4 byla očekávána první pooperační mrcha a.....?!
@ajulamamula
tyjo, dobře ty....
@monikadeny já první den špinění druhý den silná a pak špinění a dneska slabé po sexu jsen spinila jinak nic max zkusím ráno test ale nevěřím tomu a co ty jak je takže taky už hurá do snažení?
@llenka_li a vis co byla další parádní sranda ze mi cca 4 dny před Tim poslala kamarádka pozitivní tt, ktera mela tak Velké problémy ze ji dr řekl že bude rad když se jim povede ivf a bum ho mají prirozene 😊😊
😅 nj dr se též divil ze jdu s pozitivem tak brzo 😂 hold když přijde chuť 😇 a jelikož si presne i zapisují vím že to bylo po operaci jen 2 😂 z toho jednou vyšlo presne na ovulku no.. @monikadeny
@ajulamamula moc gratuluju, super, ale i tak snažení 2roky od zákroku, to taky není málo...hlavně, ze se ti to povedlo...snad se taky dočkám 🙂 tobě nebrali vejcovod při MT?
@leymea Jj, teď půjdu do 7. snaziciho cyklu. Ale do caru bysme šli až po létě..takže by to byl téměř rok. A třeba bychom k IVF ani nedošli, třeba by se na něco přišlo nebo by zabralo iui, nikdy jsem se o postup moc nezajímala, takže postup úplně neznám...ale tak jestli navštívit Car mužů sama nebo mi musí dat doktor doporučení a musím už mít za sebou rok a více snažení...já jen spis sbírám informace jaké jsou možnosti.
@ajulamamula občas se zázraky dějí, no. Ale když si představím, ze by to mělo trvat ještě rok, dva a já každý mesic netrpělivě čekala na ovu, testovala ovu, pak byla nervózní, aby byl sex přesně na ovu, pak zase čekání na MS a každodenní testování od 9dp, doufani, biochemka, a pak zase MS...nějak jsem tomu po MT propadla, tak snad se od toho dokážu oprostit.
@denisa3101 taky vidím😀
Holky SOS !!!!
Včera jsem se dočetla, že, když je divná MS, může být dotyčná těhotná. Jela jsem do Globusu - mimochodem, mají tam v akci 5 ovu + 2 těhu, tak jsem je z prdele vyzkoušela a jsem v šoku. 8. jsem to dostala a ošlu fotku, normálně na ovu testu čárka, jak vrata....nechápu - stalo se to některé?????????????
@monikadeny nechci dělat falešný naděje, ale nemusela to být ani ms, a ovu testy umí rozpoznat těhotenství. Zkus ještě tehu test
@monikadeny a kde je fotka?
@monikadeny cenu se konkretne divis? Ovu muze byt v jakekoliv fazi cyklu. V tvem veku je mozne vse 🙂

@llenka_li víš co , my už začali počítat s tím, že mimi nás dvou nebude. Začali jsme se bavit o dárci, adopci atd... Pak jsme na 3 týdny odcestovali do Řecka a těla si asi pořádně od všeho odpočinula, že další cyklus se dcerka zadařila přirozeně. Měli jsme minimální šanci na početí přirozeně v té době. Partner podstoupil chemo a sperma bylo hodně špatné.No a dívej, takovou krásnou holčičnku máme! A teď vlastně spermio o moc lepší, jen moje tělo mělo LF 6-8dní. Takže díky hormonům se krásně posunula ovulka a je to tady , druhátko přirozeně po 14 měsících 🙂
Takže holky fakt neztrácejte naději.