icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kotito
11. dub 2017

@llenka_li víš co , my už začali počítat s tím, že mimi nás dvou nebude. Začali jsme se bavit o dárci, adopci atd... Pak jsme na 3 týdny odcestovali do Řecka a těla si asi pořádně od všeho odpočinula, že další cyklus se dcerka zadařila přirozeně. Měli jsme minimální šanci na početí přirozeně v té době. Partner podstoupil chemo a sperma bylo hodně špatné.No a dívej, takovou krásnou holčičnku máme! A teď vlastně spermio o moc lepší, jen moje tělo mělo LF 6-8dní. Takže díky hormonům se krásně posunula ovulka a je to tady , druhátko přirozeně po 14 měsících 🙂
Takže holky fakt neztrácejte naději.

simi1510
11. dub 2017

@denisa3101 neco tam vidim 🙂 drzim palce!

amisk
11. dub 2017

Ja dnes 1den pred ms...co myslite?

dddkkk
11. dub 2017

@denisa3101 Já tedy taky něco vidím, ale bohužel jsem na Maxovi měla takových čárek už hodně ... když jsem zkusila hned druhej tak tam nic nebylo, takže když tam bude i zítra tak už by měl jen sílit 😉

dddkkk
11. dub 2017

@amisk Náznak tam je, ale je to dost špatná kvalita fotky...

denisa3101
11. dub 2017

@dddkkk právě uvidím zítra e nevěřím tomu jelikož by na wondfu byla jasná // :/ takže spíš si myslím že to je "vadny" test nebo ryska :/
@simi1510 vidět jde hezký 😁 uvidíme zítra ale pochybuju že ji tam zítra najdu 😂

simi1510
11. dub 2017

@kotito diky za inspiraci a povzneseni. Kdyz se to ma proste povest, tak se to povede 🙂

Chci taky nekam konecne vypadnout, jen to tedy nebude na 3 tydny a jeste vymyslet co a jak a kam.... pritel mi to pekne ztezuje ☹

simi1510
11. dub 2017

@denisa3101 ono se toho stejne muze stale stat plno, kdyz rikas, ze cca tyden jeste do ma...

amisk
11. dub 2017

@dddkkk lepsia?

llenka_li
11. dub 2017

@dddkkk moc dekuju za info, ještě máme před sebou kus cesty 🙂

kotito
11. dub 2017

@monikadeny jejda to mě mrzí, tak snad se zadaří v tom dalším cyklu!!!

@terezie1613 dcerka měla srdíčko až 7+5 podle UZ a 8+4 podle poslední MS , nebuď smutná

janajens
11. dub 2017

Tak MS za mnou i když slabá a vzhůru do dalšího měsíce snažení o 👶 kdo je na tom stejně za dva dny by měli přijít ovulační testy do té doby budu jistit sexikem všem kdo má dve čárky gratuluji a doufám že brzy najdu i já

kotito
11. dub 2017

@simi1510 víš co on i týden mimo realitu je perfektní ,-)

monikadeny
11. dub 2017

@janajens
včera jsem četla, že divná ms je i při těhu, že se po ní má dělat test. Já ji měla taky divnou, 1 den jsem myslela, že vykrvácím, ukrutný bolesti, druhý den slabá a třetí den nic....asi tou revizí...

ajulamamula
11. dub 2017

@llenka_li trosku ze po vzbudím. . Červenec 2015 mimodelozni zůstal jen levý vejcovod.. od Re doby proste nic. Spermiogram ukázkového. . Tak jsme se s dr domluvili a risk li laparoskopII s chromopertubaci/profuk vejcovodu/ s Tim ze když bude na houby tak ho rovnou vezmeme aby nenaděláme ještě vic ne plechy. Zázraky se ději a 17.3.jsem Teda nastoupila na zákrok, vse ok vejcovod v pořádku, prý čekat 3 týdny. .Haha vydrželi jsme sotva týden, no a 6.4 byla očekávána první pooperační mrcha a.....?!

monikadeny
11. dub 2017

@ajulamamula
tyjo, dobře ty....

janajens
11. dub 2017

@monikadeny já první den špinění druhý den silná a pak špinění a dneska slabé po sexu jsen spinila jinak nic max zkusím ráno test ale nevěřím tomu a co ty jak je takže taky už hurá do snažení?

ajulamamula
11. dub 2017

@llenka_li a vis co byla další parádní sranda ze mi cca 4 dny před Tim poslala kamarádka pozitivní tt, ktera mela tak Velké problémy ze ji dr řekl že bude rad když se jim povede ivf a bum ho mají prirozene 😊😊

ajulamamula
11. dub 2017

😅 nj dr se též divil ze jdu s pozitivem tak brzo 😂 hold když přijde chuť 😇 a jelikož si presne i zapisují vím že to bylo po operaci jen 2 😂 z toho jednou vyšlo presne na ovulku no.. @monikadeny

leymea
11. dub 2017

@llenka_li Tak psala jsi 9 mesicu. Do Car nevidim problem, ale tam to hned neznamena IVF. Ja IVF brala jako uplne posledni moznost. 🙂

simi1510
11. dub 2017

@kotito ja vim 🙂 zkouším neco najit... asi ale vezmeme nejspis apartmán nejaky v Itálii a pojedeme autem. Veci pro nej v základu s sebou a varit tam, ... :-/

llenka_li
11. dub 2017

@ajulamamula moc gratuluju, super, ale i tak snažení 2roky od zákroku, to taky není málo...hlavně, ze se ti to povedlo...snad se taky dočkám 🙂 tobě nebrali vejcovod při MT?

llenka_li
11. dub 2017

@leymea Jj, teď půjdu do 7. snaziciho cyklu. Ale do caru bysme šli až po létě..takže by to byl téměř rok. A třeba bychom k IVF ani nedošli, třeba by se na něco přišlo nebo by zabralo iui, nikdy jsem se o postup moc nezajímala, takže postup úplně neznám...ale tak jestli navštívit Car mužů sama nebo mi musí dat doktor doporučení a musím už mít za sebou rok a více snažení...já jen spis sbírám informace jaké jsou možnosti.

llenka_li
11. dub 2017

@ajulamamula občas se zázraky dějí, no. Ale když si představím, ze by to mělo trvat ještě rok, dva a já každý mesic netrpělivě čekala na ovu, testovala ovu, pak byla nervózní, aby byl sex přesně na ovu, pak zase čekání na MS a každodenní testování od 9dp, doufani, biochemka, a pak zase MS...nějak jsem tomu po MT propadla, tak snad se od toho dokážu oprostit.

terka228
11. dub 2017

@denisa3101 taky vidím😀

kotito
11. dub 2017

@terka228 tyjo už 16tt? to letí! Jak se daří? Vlasně nastavilo se mimčo prdelkou? Víte co čekáte?

monikadeny
11. dub 2017

Holky SOS !!!!
Včera jsem se dočetla, že, když je divná MS, může být dotyčná těhotná. Jela jsem do Globusu - mimochodem, mají tam v akci 5 ovu + 2 těhu, tak jsem je z prdele vyzkoušela a jsem v šoku. 8. jsem to dostala a ošlu fotku, normálně na ovu testu čárka, jak vrata....nechápu - stalo se to některé?????????????

bellisimama
11. dub 2017

@monikadeny nechci dělat falešný naděje, ale nemusela to být ani ms, a ovu testy umí rozpoznat těhotenství. Zkus ještě tehu test

janajens
11. dub 2017

@monikadeny a kde je fotka?

absintka19
11. dub 2017

@monikadeny cenu se konkretne divis? Ovu muze byt v jakekoliv fazi cyklu. V tvem veku je mozne vse 🙂