Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

divím, měla jsem ji podle hodinek měsíc, co měsíc....jedna čarodejnice mi předpověděla dvojčátka, ty jo, ted jedno a za 7. dní druhý......hm
@monikadeny třeba se ti blíží ovulace. já mám po celý cyklus dvě čárky na ovu testu a jsou ještě silnější. tohle je v podstatě negativní ovulační test
@monikadeny já nikdy pozitivní ovu test neměla, pak jsem měla takovejhle a radovala se, že přijde ovu.. to byl čt
a pátek toto
MS vždy k 8. v měsíci a k 25. v měsíci ovulaci....ted je to prostě jinak - nechápu....
@monikadeny ale to je jiný druh ovu testů. předpokládám, že jsi teď dělala comfort? ten dělá o dost silnější čárky než ostatní ovu testy..
po časovém limitu jsou obě čárky stejný
to jo, tamto je pepino, tohle je comfort, pepino neměli
@luska__ počkej, ty jsi těhu?
tak teda, já už měsíce nepila ani kapku a dnes jsem teda mimo, jak kdybych měla v sobě litr vína....😂
@janajens
co ty, jak jsi na tom?
@absintka19
divím, je to poprvé,ale je fakt, že jednou je vše poprvé 🙂
@monikadeny joooo 😍
@monikadeny mě to skončilo jak jsem psala po třech dnech spíše dva dny špinění jeden den krvácení i s kouskama sliznice
@monikadeny 5.1.2017 ovulační test
a 6.1. těhotenský
ted po časovém limitu jsou ty ovu čárky stejné.....dálnice...
@monikadeny nedělala jsem si těhotenský test max můžu ráno ale nevěřím tomu
@monikadeny vyfoť a kolik jsi DC?
to,že dnes není těhotenský pozitivní neznamená, že za 3dny nebude.. záleží kolik jsi.
já měla cykly třeba i 50 dní,takže mi to nepřišlo 29DC nic divnýho,že se ovu muze bližit.
pak se mi zdál v noci sen a hup v pátek takováhle ryska, a to nebylo z ranní moči
@monikadeny dělají ovu // když je baba těhotná mám to odzkoušené na sobě jinak mimo téma v glóbů mají akci na testy 5+2 ? Za kolik ? Jsou to comfort ?
@luska__
právě jsem 3 C (8. 4. ve 23 h jsem to dostala)
@denisa3101
jj, comfort tuším 149,- jsu se juknout na účet
@monikadeny teda tak to je předražené 😁 v lékárně 112 a přes net i 89 😁
@monikadeny aha,tak to asi nejsi těhotná..
149,- 6 ovu + 2 těhu
@luska__
právě já mám cyklus pravidelný. 30 dennní. Pokaždé to dostanu 8. (+-, když je 31 dní v měsíci) a ovulka je 25. .....a ted jsem to testla jen proto, že jsem měla hodně krátkou ms, mívám 5 dní a ted vlastně 1,5 dne

mám oba testy u sebe v časovém limitu. stahuji z mobilu, mám tam 3000 foto, trvá to...mmnt