Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 už jsem si tě našla 🙂 řekla bych že se z toho mimi vyklubat úplně klidně může 🙂 Spíše ano než ne
@kotito
fakt??????????
@kotito
deniska by si to zasloužila- mě přišel bílý...ale ´duchy moc lovit neumím...
že by další mamina....
@denisa3101
po zaschnutí je víc vidět?
udělej ještě foto víc na denním světle....
@monikadeny no teď vypadá takhle :/ takže jen ryska .... A + ještě wondfo
@denisa3101
ty jo, já jsem asi slepá, já nic nevidím ☹
ještě by ti Laura mohla juknout, ona na to má oko...
...ale držím palce, třeba mají holky pravdu....
@denisa3101 já na tom spodním vidím ducha. Ale víš jak to je :-/ zkus za dva za 3 dny
@monikadeny takhle max vypadal ... To bylo po hodině focené no a teď je tam.videt jen při pořádném zkoumání jen jakoby ryska ...
@kotito právě že vím a je mi to jasné že to nic neznamená a kor u wondfa ... Mám objednaný krevní test tak za 2 dny dle testů ho prubnu
@monikadeny comfort testy na ovu jsou s více barvivem. Takže pokud jiné jsou světlejší, není napsáno, že to tak musí být i na comfortu 😉
ale samosebou, může se stát zázrak... 😉
@denisa3101
Zkus hnedka ráno, třeba vzroste HCG ....držím palečky....tento měsíc je nějakej prokletej, spoustě to tu nevyšlo....jen hrtička nových maminek, tak at se k nim brzy přidáš....
@simi1510
já jinej nezkoušela, mám tu ted jen to balení 6+2 comfort...
@monikadeny no wondfo je z ranní ale max je delanej před obědem 😁
@simi1510
tak zkusím ráno. Zázrak nečekám, o to by to bylo větší překvápko, ale tak silnou ms jsem nikdy neměla....takže myslím, že nic...
Holky, dotaz trochu mimo... nevite nektera, jak a jestli vubec se da vystoupit z diskuze? Uz sem nejakou dobu neprispivam a neustale mi chodi upozorneni, ted dokonce po jednom radku a ztracim se v tom, co je pro me aktualni 🙂 Diky za info 🙂
@monikadeny
co ty, jak jsi na tom....budete zkoušet zase kolem 25. ???
@lindaatobias
klikni na zvoneček a vypne se ti - nahoře
@lindaatobias
pod titulkem vpravo máš zelený zvoneček, tak jen na něj klikni....
@denisa3101 vidíš to a já nikde nenašla že vondofo děla falešnáky, když jsem hledala
@lindaatobias dopo mi to ukazovalo, že z technických důvodů MK neběží a teď už taky dostávám upozoronění po jednom řádku, takže na mě vyběhlo asi 68 upozornění za nějaký 2 hodiny 😀
@kotito tak uvidí se zítra dělám poslední wondfa a i Maxe a pokud tam nic nebude tak testnu krevní za 2 dny
@denisa3101 dělej to s větším rozestupem, zkus vydržet a testni až 13tého. pokud to nebude z ranní tak zkus před testováním fakt dlouho nepít
@monikadeny tak ono kdybys jela ty testy od teď tedy dál, tak bys nejspíše viděla, že ti zase začnou slábnout a před ovu zase sílit. Pokud je comfort pozitivní, tak to svítí úplně do očí, že je ovu testovací část silnější než kontrolka...
U pár holek jsem právě četla, že ještě po ms mají silnější "duchy" na ovu testech pak že slábnout právě a poté okolo ovulace stoupají.
Z 90% pokud je menstruace silná, s kousky sliznice, tak to spíš je tak, že se to neudrželo, a odchází to. Navíc první menstruace po revizích mohou být zvláštní. Buď jsou hodně silné, nebo naopak slabší. Ne všechny to právě mají po revizi tak, jak to bylo zvykem z předchozích cyklů 😉
Jinak ty testy jsou tedy poměrně drahé, na to, že byly ještě v akci. Já si je objednávám na pilulka.cz za +- 89,- Kč/1 sada (6+2těhu)
@simi1510
tak děkuju, zkusím si je koupit tam...
..díky za info..
@kotito ono to jde těžko když mám zásobu a ruka svědí 😁😂😂 poslední dělám zítra pokud nebude změna tak až za 2 dny krevní
@denisa3101 ten krevní máš ten zap?
@simi1510 ano myslím že jinej ještě není :/ jdu do něj už vim jak na to a udělám ho 2 dny před ms

@bigbig
děkuju....