Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens nezkusila sis třeba udělat těhu test teď? Můžeš být víc prokrvená, kór pokud toho moc neodešlo z těla.
Nebo pak toho může být víc - a něco i závažnější - http://www.forexample.cz/view.php?cisloclanku=2...
Možná pak by bylo lepší zajít k doktorovi hele
@simi1510 Nene vždy po 20Dc šest dnů,hned po tom ma přijít max.do tejdnu MS.Takhle my to napsal doktor.☹
@simi1510 špatně jsem to napsala 20 den po Ms co zkonci a mám ji jen 5 dnů.Nevím jak to je s tou ovu jestli se může nebo ne,ale kdyby ne tak by my to doktor takhle nenapsal,nevím.😕
@nikynikol25 V některých diskuzích na e-miminu jsem četla, že jestli není ovulace, tak ji ta Provera snad taky zablokuje :-/ Že by se měla nasadit na x dní až po tom, co proběhne ovu. Ale nevím. Holky tu případně budou chytřejší, kdo se s tím setkal.
@jullli - ty o tom náhodou něco nevíš?
@aleenka1234
testuji teprve druhý měsíc a ovu mám hlídat na doporučení lékaře - já jsem v klidu, neboj....
@simi1510 zkusím se tady nazí optat,nevim nu ale děkuji za radu
@nikynikol25 ahoj, Provera určitě blokuje ovulaci. Já jsem ji brala na srovnání cyklu 15. Až 25. Den,
Ahoj holky jdu pro radu teď v úterý jsem byla na ultrazvuku byl tam vidět jen zloutkovy vacek (6+2) brali mi hcg a normálně se navysuje jak ma jdu zase v úterý na kontrolu myslíte že je nějaká šance?
@denisa3101 Me max dela takovyhle carko rysky porad... ☹
@terezie1613 to jeste sance je.
@agnes2ivory žít v nejistotě je hrozně.. .
@dddkkk no me poprvé udělal 😁
@terezie1613 bud rada ze jdes uz v utery. To je za tri dny 🙂 nestresuj se. Tim mimcu nepomuzes.
Tak já dnes 34DC vždy jsem to mívala po 28dc.Už minulý měsíc to bylo po 30dc a MS jeden den.Měly jsme styk jen tři dny po MS takže ,těhotná těžko ani nemám žádné příznaky.A testy už nekupuji ani nemám
Holky prosim ,ktera jste otehotnela a clostikem a duphastonem,jak dlouho po zjisteni tehu, jste jeste duphaston jedly?
je to tam 🙂
Jako myslíte, že se zadařilo? Je to v den kdy jsem měla dostat menstruaci a ani jsem to vůbec nečekala. (teda, ne, že bysme mimi nechtěli a nesnažili se o něj...) :-O
@peta73 ty jo to se my nelíbí,tak proč my ji doktor dával,až půjdu koncem dubna na kontrolu,tak se ho nato zeptám,nevím teď jak se tomu přesně říká,ten graf na tu ovulaci si vyžádat u doktora,jestli tedy nějaká je,už me můj doktor štve🙄když ví jak dlouho už chci otěhotnět a nic.🙄a ještě my dá tohle
@simi1510 no jestli měla být toho 10.4 tak ja tu Proveru začla brát 8.4:rolling_eyes:a když ji blokuje to je fakt super,naco to ten doktor dává,když ví jakou dobu chci otěhotnět,to se my snad už zdá🙄😢

Holky měli jste někdy to co já nepočítám divnou menstruaci která trvala max tři dny jeden den silné krvácení pak dva dny špinění teď jsem 8Dc a měli jsme sex a navečer jsem začala zase spinit už tělo své fakt nechápu za odpovědi předem děkuji