Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

jak se máš Simi?
@nikynikol25 No,jestli ovu byla toho 10.4.,tak jsi teprve 6DPO a to je stejně na tt brzy.Vydrž ještě🙂
jejda, já se Simi uklepla, promin, to bylo na ywusku, na ten poz. testík...
@ywushka
tobě patřila gratulace - simi není zatím těhu, snaží se tu ve stejnou dobu, jako dalších cca 7 holčin pravidelně....snad ji to vyjde tentokrát 🙂
...jsem přepracovaná, jdu si lehnout, píšu pak bludy,pa holky, mějte se
@monikadeny děkuji moc 🙂. Taky se snažíme několik měsíců. A už jsem ani nedoufala ze to půjde přirozené. Musela jsem byt i méně aktivní na konikovi,protože jsem z toho byla vždy ve stresu.
@monikadeny jde to, co ty?
@simi1510
svoboda zapitá, přípravy vrcholí, tak alespon němyslím na mimiska....ale bylo by to fajn, po svatbě se dozvědět, že.....
@terka228 to stejnak už testovat nebudu,posledni pohlavní styk jsme měli s přítelem 6.4,takže to stejnak kdyby byla 10.4 tak to nemá smysl kupovat tt,když jsme v tuhle dobu nic neměli☹jsem od 7.4 pryč☹
@terka228 tak na testování to nemá smysl,dnes strašně brzo ráno mě probudila hrozná bolest břicha a mrcha přišla o 4 dni dřív☹
@nikynikol25 tak my ta nechá přišla dneska brzo ráno,tak asi i ta ovu toho 10.4 nebyla,možná to udělala ta provera☹asi ji na jeden mesic vysadim a uvidím co to udělá
Já vím, že musím čekat 😇 no zkusím zas další test pozítří a uvidím, snad MS tentokrat uz nedorazí... diky holky

@simi1510
20dc už bylo vždy po ovu a bylo vidět žluté telisko. Teď to doktor chválil ze to vypadá fakt suprove ten cyklus. A většinou ovu byla asi kolem 17-18dc