icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
verukuki
19. dub 2017

@simi1510 děkuji 🙂 vic? 😀

simi1510
19. dub 2017

@verukuki tak je možnost, že ovu byla dřív a termín ms byl tím pádem třeba dřív, pokud si ji nehlídala. A jestli máš takto obr čárku před termínem ms, tak je možné, že je tam víc než jedno 😀

verukuki
19. dub 2017

@simi1510 no mam mobilni kalendar ale jsem si jista ze ms mam mit za 2dny ale muj kalendar mi pise ze meškam ms 2dny... Nevim nevim ....

simi1510
19. dub 2017

@verukuki jak dlouhý máš cykly? Ono na mobilní aplikace se nedá spoléhat vždy 🙂 Záleží kdy skutečně ovu proběhla a pokud se nesleduje doktorem, testy, popř. teplotou, tak to pak člověk neví přesně 🙂

verukuki
19. dub 2017

@simi1510 vzdy co 28 mam 5dni ms a ovu jsem mela tak pred 18 ,19 dni ted nevim zadne testy, doktor nebo neplotu nekontroluji nejak jsme to nevhaly nahodě tak jsem zvedava 🙂

janajens
19. dub 2017

@simi1510 paráda tak držím palečky já jsem 13dc

laura1972
19. dub 2017

Tak holky co myslíte? Je to tam 🙂 ještě že jsme jeli s přítelem pro ovu testy dnes. Ovulku jsem mívala pravidelně 14DC minulý měsíc o dva dny dříve byl test pozitivní a tenhle měsíc dnes 11DC a už se mi ukázal takto. Ještě že jsme to včera pojistili 🙂 už od včera mě bolelo v podbřišku a dost silně vystřelovalo do zad.

janajens
19. dub 2017

@laura1972 no krasny

laura1972
19. dub 2017

@janajens ted už jen aby se povedlo. Tenhle měsíc jsem opět začala na clostilbegytu, tak uvidíme jestli to tentokrát do třetice vyjde 🙂

janajens
19. dub 2017

@laura1972 drzim moc palecky

weerruu
19. dub 2017

@laura1972 Je to vtipny Lauro, ale opet to mame uplne stejne...ja mela vcera uz slabe bolesti v podbrisku a dneska taky bodani napravo a jsem 15DC, taky jsme to vcera pojistili. Ms by mela dojit 2.5 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@gruzicka
tak posílám srdíčko pro štěstíčko ju - drž se, jestli je srdeční akce jistě nulová už asi kontrolní sono neudělají....

monikadeny
19. dub 2017

@simi1510
tyjo a to jsme se opět sešli spolu s Laurou s poz. ovulačníma testama, doháje ještě ty miminka, at máme miminčí dýchánky s kočárkama - holky, kéž by to klaplo co?

laura1972
19. dub 2017

@weerruu no tak to je pěkné 🙂 tak to budeme tt. testovat na stejno a nejen my dvě. Ještě @monikadeny je dnes 11DC jako já a taky ovu test dnes pozitivní 😀 tak to bude mela za cca 10-11dni 😀

monikadeny
19. dub 2017

@laura1972
akorát jsem to psala Simi, taky mám ovu dřív a zase ji máme spolu - tyjo, to už není náhoda, tak šup, ještě ta miminka....no a já nemám nic pojištěnýho, rozlučka se svobodou a rozdíl 300 km - no, tak snad to doženem....tajo, Lauro, máš šanci na holčinu 🙂 (budu ti sem psát Lauro jo, nebo v tom holkám udělám hokej).
Ty myslíš, když je ovu dnes, že na svatbu by mohl testík něco ukázat - to by byl svatební dárek pro budoucího muže 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@weerruu
ty taky Veru - to mě podrž 🙂 pěkný....

monikadeny
19. dub 2017

@laura1972
máš krásnou čárku 🙂 strašně ti to přeju 🙂

@weerruu
a ty držíš basu s náma, moc hezký, pošli testík - koukej, že jsme v tom zase spolu.

holky, i Simi mám poz. ovulku, tyjo, ze 7 z minula jsme tu 4 - tyjo...to je znamení ne?

laura1972
19. dub 2017

@monikadeny tak to bude tady šou 😀 s testováním. No když máme ovu test dnes pozitivní, ovulka většinou přijde do 36 h.takže stihnout byste to ještě mohli. Záleží kdy se vrátí tvoje druhá polovička. Ten 10-11DPO už většinou tt. něco ukáže. Záleží jak rychle roste HCG a taky kdy se zahnízdí. Takže my se dnes raději taky budeme snažit a zítra taky, ať je to pořádně pojištěné 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@laura1972
to teda, denně jeden papírek do čárky 🙂 já to nevydržím...
polovička se mnou podniká,😉 tak po poz. testu jsme rychle pojistili ráno, jak jsem to zjistila a test ti posílala a večer zkusíme znova, třeba chytnem naší vytouženou holčičku a když ne, i klučina bude fajn, jen, když o něj nepřijdem a zahnízdí se....

co ty Simi? kde jsi

janajens
19. dub 2017

Dělaný teď co vy na to bude zítra už asik co

alli005
19. dub 2017

Testy sílí 😇 tak se modlím, ať to tak i pokračuje 🙏

absintka19
19. dub 2017

@alli005 super ! Ted uz netestujte, uz je to jen na embryjku.

absintka19
19. dub 2017

@janajens vypada krasne, neni zapotrebi opakovane testovat. At embryjko vydrzi.

janajens
19. dub 2017

@absintka19 to je ovulacni

absintka19
19. dub 2017

@janajens 🙂 teda holky, matete nas 🙂 diskuze s nazvem tehotensky test 🙂

janajens
19. dub 2017

@absintka19 holky davali daty sem ovulacni tak pardon

alli005
19. dub 2017

@absintka19 já moc dobre vím, ze je to na mimiňákovi, jen jsem nejak nakoupila víc testů ( byla akce v dr. max), tak je chci postupně vypotřebovat 😅
A jinak @janajens ted testuje ovu, a tohle tedy podle mě ještě pozitivní ovu test není, i když nevím, co je to za značku, rozhodně testuj dál 😉

janajens
19. dub 2017

@alli005 ja je koupila na internetu z amazonu takze nevim jak ma byt silna no testuji poprve

simi1510
19. dub 2017

@monikadeny já se se svou polovičkou snažila 😀 otázka je, jestli ještě ovu test nebude zítra silnější, uvidíme... ovu pak mám většinou do 2 dnů od pozitivního testu, tak uvidíme. Použila jsem teď zase po delší době k tomu i gel na podporu početí. Tak třeba... 🙂

simi1510
19. dub 2017

@janajens řekla bych, že možná tak den dva a bude 🙂