Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak holky co myslíte? Je to tam 🙂 ještě že jsme jeli s přítelem pro ovu testy dnes. Ovulku jsem mívala pravidelně 14DC minulý měsíc o dva dny dříve byl test pozitivní a tenhle měsíc dnes 11DC a už se mi ukázal takto. Ještě že jsme to včera pojistili 🙂 už od včera mě bolelo v podbřišku a dost silně vystřelovalo do zad.
@gruzicka
tak posílám srdíčko pro štěstíčko ju - drž se, jestli je srdeční akce jistě nulová už asi kontrolní sono neudělají....
@simi1510
tyjo a to jsme se opět sešli spolu s Laurou s poz. ovulačníma testama, doháje ještě ty miminka, at máme miminčí dýchánky s kočárkama - holky, kéž by to klaplo co?
@weerruu no tak to je pěkné 🙂 tak to budeme tt. testovat na stejno a nejen my dvě. Ještě @monikadeny je dnes 11DC jako já a taky ovu test dnes pozitivní 😀 tak to bude mela za cca 10-11dni 😀
@laura1972
akorát jsem to psala Simi, taky mám ovu dřív a zase ji máme spolu - tyjo, to už není náhoda, tak šup, ještě ta miminka....no a já nemám nic pojištěnýho, rozlučka se svobodou a rozdíl 300 km - no, tak snad to doženem....tajo, Lauro, máš šanci na holčinu 🙂 (budu ti sem psát Lauro jo, nebo v tom holkám udělám hokej).
Ty myslíš, když je ovu dnes, že na svatbu by mohl testík něco ukázat - to by byl svatební dárek pro budoucího muže 🙂
@weerruu
ty taky Veru - to mě podrž 🙂 pěkný....
@monikadeny tak to bude tady šou 😀 s testováním. No když máme ovu test dnes pozitivní, ovulka většinou přijde do 36 h.takže stihnout byste to ještě mohli. Záleží kdy se vrátí tvoje druhá polovička. Ten 10-11DPO už většinou tt. něco ukáže. Záleží jak rychle roste HCG a taky kdy se zahnízdí. Takže my se dnes raději taky budeme snažit a zítra taky, ať je to pořádně pojištěné 🙂
@laura1972
to teda, denně jeden papírek do čárky 🙂 já to nevydržím...
polovička se mnou podniká,😉 tak po poz. testu jsme rychle pojistili ráno, jak jsem to zjistila a test ti posílala a večer zkusíme znova, třeba chytnem naší vytouženou holčičku a když ne, i klučina bude fajn, jen, když o něj nepřijdem a zahnízdí se....
co ty Simi? kde jsi
@alli005 super ! Ted uz netestujte, uz je to jen na embryjku.
@janajens vypada krasne, neni zapotrebi opakovane testovat. At embryjko vydrzi.
@absintka19 to je ovulacni
@janajens 🙂 teda holky, matete nas 🙂 diskuze s nazvem tehotensky test 🙂
@absintka19 holky davali daty sem ovulacni tak pardon
@absintka19 já moc dobre vím, ze je to na mimiňákovi, jen jsem nejak nakoupila víc testů ( byla akce v dr. max), tak je chci postupně vypotřebovat 😅
A jinak @janajens ted testuje ovu, a tohle tedy podle mě ještě pozitivní ovu test není, i když nevím, co je to za značku, rozhodně testuj dál 😉
@monikadeny já se se svou polovičkou snažila 😀 otázka je, jestli ještě ovu test nebude zítra silnější, uvidíme... ovu pak mám většinou do 2 dnů od pozitivního testu, tak uvidíme. Použila jsem teď zase po delší době k tomu i gel na podporu početí. Tak třeba... 🙂

@simi1510 děkuji 🙂 vic? 😀