Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 já to znám taky no. Vybaví se mi to skončení radosti z těhu a od té doby jedna bota za druhou a nedaří se.... pak jsem ve stresu z toho taky, a jede to i u nás. K tomu problémů, co je, co se na nás nějak umí lepit :-/ Naposledy mi přítel říkal, že to může být i tím, jak je ve stresu, že chyba je u něj třeba...
Držím palečky!
to bylo vám (s miminkem)
@monikadeny Ahááá😀 Já už jsem se lekla🙂
Holky mam dotaz kdy udelat tehotensky test mam ted nocni a tak nevim jestli mam delat test ted rano nebo az jak se vyspim😕
@monikadeny @simi1510 @laura ...já se s Vámi klidně budu kochat Vašimi testíky holky, ale já budu testovat až případně po zpožděné MS...dostávám ji teď na den přesně a nechci být zase nadšená z nějakého biochemka, jako minule...takže počkám 🙂
@janajens
dle mého cca za 3 dny....
@weerruu
jasně weru, chápu....
@monikadeny tak uvidime mas krasnou carecku ftuj ftuj
@monikadeny tak to je jasná pozitivní čárka ! tak ať se zadaří 😉
@monikadeny a jak test jako ted rano a nechas moc odstat jo
@monikadeny tak uz vidis co je pozitivni ovu test 🙂
Tak hezkou zábavu a at se povede 😉
@monikadeny ahojky krásně sili ovu testy 😉
@janajens
to je minuta po testu. ještě mokrej, pak slábne....
@tornadolu
ahojky,
je to ovu, přišla dřív, tak bude aspon delší čas na uhnízdění - děkuju
@bubla25
vůbec to neber, jak píšou holky, stačí mít ředěnou moč a i test jinak namočený, já bych zkusila večer a zítra ráno a uvidíš, že bude jiná 🙂 - neboj
@monikadeny no ja dneska s labor carku uvidim vecer 😔
@monikadeny vcera vecer byla silna a dneska slaba takze zkusim vecer

@simi1510 určitě se dočkáš!!!😍