Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens
jani, ale když koukneš na můj test, taky šla nahoru, dolu, nahoru, dolu a pak vylítla....ještě máš čas,....nestresuj se....
@janajens
pošli fotečku
@monikadeny tak ovu muze detekovat tehu dříve nez samotný tehu, ale zaroven to muze byt pripadne i treba cysta.
Takhle podobne, ale jeste vic umí dela comfort carky na ovu testech. Potvrzeni ovu bys mela pak jeste, kdybys merila bazalni teplotu. To pak vis primo i na den zda proběhla a kdy....
@monikadeny tak uvidis😉 třeba se zadari
@monikadeny ted uz nejsem doma tak vecer ju jedeme k rodicum
@simi1510 no můj je také právě ve stresu,možná opravdu je to taky chyba v nich.Vše je možné,nemusí to být vždy jen u nas v ženských.Taky máme smůlu pořád,taky se to na nás lepí jak může.Třeba to sluníčko nám udělá aspoň trošku lepší😉🙂hlavně aby se zadarilo
@monikadeny držím ti moooc palecky,aby to vyšlo😉🙂
@nikynikol25 tak stejně jako my to můžeme mít ve stresu, psychice, nemoci... tak i u nich to jistě musí působit na ty jejich malý mršky... Tak snad se dočkáme obě no 🙂
@monikadeny tak teď jsem udělala ovu test a takhle. První a včera dopoledne, druhý kolem půlnoci a třetí dnes dopoledne. Jsem teda zvědavá, co ukáže zase tak cca kolem půlnoci.
@nikynikol25 opravuji. Napsala jsem to špatně. První včera v 16.h. druhý v půlnoci a třetí dnes také v 16.h.
Tak už jsem doma po zákroku.
@laura1972 tak uvidíš,třeba to bude dobrý👍
@simi1510 ja jsem se teď dozvěděla pár věcí a to pro mě je poslední kapka,radši s takovim chlapem nechci děti a radši ani bejt,lepší bude pro me si najít jinýho,kterej bude na me víc koukat☹
@nikynikol25 to mě mrzí ☹ Nevím, co ses dozvěděla, co se stalo, ale máš pravdu v tom, že je lepší si najít někoho, s kým víš, že to bude stát za to a s kým to dítě budeš chtít 100%. Žádné podvědomé či nepodvědomé výčitky, žes podstoupila toto nebo ono...
Držím moc palce, ať se rozhodneš, jak ti to rozum i srdce říkají! A jistě nebudeš litovat, pokud se rozhodneš jít jinou cestou.
@kotito Ok, vyzkouším,děkuji 🙂
@monikadeny Děkuji za uklidnění 🙂

@simi1510
tyjo, tak to asi minule ovu nebyla, protože takovouhle čárku vidím prvně, paní doktorka říkala, že jeden cyklus mám testovat denně ve stejnou dobiu, at vidím rozdíl a měla pravdu. Kamarádka dokonce jede ovu celý měsíc a k tomu pak dělá těhotenský a říkala, že ten ovu ji těhotenství prozradí dřív, začne zase stoupat a pak je poz i těhu, jsem z toho už jelen....