icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dddkkk
21. dub 2017

@janajens To mě přijde jako pozitivní 😉

janajens
21. dub 2017

@dddkkk dekuji 😉

jarmulka
21. dub 2017

@dddkkk úžasné!!!!! Já jsem říkala hned u prvního, že vidííííím 🙂 .... od kolikátého dne jsi vlastně dělala testy??? Gratulace, gratulace, gratulace!!!!!! A moooooc štěstíčka!!!!!🤰

dddkkk
21. dub 2017

@jarmulka Jojooo 🙂 ❤ Já je dělala hned od 1. dne po embryotransferu 🙂 ... a ten první duch byl 5. den po ET... takže relativně brzy... jen doufám, že tam nebudou dvě :D ... ne že bych se zlobila, ale mám z dvojčátek trochu strach z těch rizik...

simi1510
21. dub 2017

@monikadeny ja? Rozhodla jsem se na to vykaslat ted...

luska__
21. dub 2017

@janajens pozitivní 🙂 sex,sex a zase sex 🙂

janajens
21. dub 2017

@luska__ uz byl sexik ale pritelovo ted Je tried dny v praci 😔 ale sex do dneska jsme meli 4dny za sebou snad poverty pockaji

luska__
21. dub 2017

@janajens doporučuji se dnes uspokojit, aby orgasmus vcucnul poslední zbytky a bude 🙂

petaorsi
21. dub 2017

Ahoj holky..Potřebuju to slyšet od více lidí protože jsem cvok😀 Že jsou ty testy negativní?

petaorsi
21. dub 2017

@dddkkk Prosím ktere dny od oplození jsi testovala?

misula29
21. dub 2017

@petaorsi za mě ano

petaorsi
21. dub 2017

@misula29 ŽE ANO, že jsou negativ?

dddkkk
21. dub 2017

@petaorsi Podle mě jsou ty Tvoje ještě negativní... možná nějaký mikro náznak vidím u 21. ráno... ale jsou už zaschlé, takže to může být jen ryska, to mě vylezla taky u všech i těch negativních... Já testovala 10DPO ... respektive 5 dní po embryotranferu 5 denního embrya... A ta mikro čárka se mi vždy objevila v časovém limitu 3 min. a ještě za mokra byla nejvýraznější...

laura1972
21. dub 2017

@petaorsi
@petaorsi mě se taky zdá, že tam něco vidím 🙂

petaorsi
21. dub 2017

@laura1972 děkuji budu vás informovat jestli se povedlo ale uz to citim spatne..už me připadá, že začínají měknout prsa😢takze asi brzo mrška přijde😢

petaorsi
21. dub 2017

@dddkkk mooc dík každá zkušenost dobrá😙

monikadeny
21. dub 2017

@laura1972
tyjo, tak ti to huplo, já ho mám stále čárkatej ....

monikadeny
21. dub 2017

@dddkkk
krásný mamino....do kdy to chceš vydržet neříct, nějaké výročí????

monikadeny
21. dub 2017

@simi1510
stalo se něco Simi?

dddkkk
21. dub 2017

@monikadeny Hihi do výročí to neututlám, to je až v červenci, ale příští týden ve středu má narozeniny... tak vyrobím přání do kterého vlepím test... Nějaké ve smyslu: "Zdá se, že jsi dozrál do toho správného věku... a co tě čeká dál? A otevře to a tam bude test s větičkou.. Budeš táta 🙂 ... něco takového ale ještě budu chvíli přemýšlet jak to přesně udělám...

aleenka1234
21. dub 2017

@petaorsi ano, negativní testy

monikadeny
21. dub 2017

@dddkkk
tak to je krásné, to jsem měla nedavno, na štědrý den čárku slabou a 28.12. na narozeniny snoubence jsem mu dala těhu test s přáním, miluji tě lásko má, brzy tě budou milovat dva....skoro u toho plakal, jenže jsme o naši holčičku ve 3. měsííci přišli :(
...ted se strašně modlím, ať to vyjde a 30.4. se vdávám, tak bych mu ráno v den svatby chtěla dát poz. testík, jako dárek k naší svatbě....nj, ale nevím, jestli budu mít to štěstí a zadaří se...od revize je to na prd....

monikadeny
21. dub 2017

@petaorsi
na tvém testíku nevidím čárku, ale já nejsem dobrý lovec duchů....

monikadeny
21. dub 2017

@dddkkk
tak pak napiš tvůj nápad, kopírovat rozhodně nebudu, ale motivace k textu dobrá...
...tak at pěkně sílí čárečky a klidně sem test dávej 10x denně, at se neukecneš, od toho tu jsem
.....mamino....😉

laura1972
21. dub 2017

@petaorsi a nějaké další příznaky?? Nebo cítíš se jinak než jindy? Já to poznala tak 7DPO, bylo mi trochu jinak, popichavaly mi sem tam.prsa, ale jen tak lehce, pak jsem.pořád chodila curat a šílená žízeň a chuť na Colu, kterou jsem předtím pila jen občas a nijak zvlášť jsem jí nevyhledavala a taky únava, ospalost a žravost 😀

laura1972
21. dub 2017

@monikadeny no taky jsem toho byla vyvalená 😀. Když už je to takhle, tak aspoň aby to k něčemu bylo no 🙂 a co ty, už máte pojištěno? My predevcirem při tom pozitivním testu, pak jsme chtěli včera, ale nějak jsem odpadla,,ale dnes to naštěstí vyšlo, tak uvidíme cca za 10-11DPO 🙂

monikadeny
21. dub 2017

@laura1972
psala jsem ti do pošty román, at ti nespemuju zde 😅

monikadeny
21. dub 2017

tyjo, 10DPO je svatba - hm, to asi nestihnu i kdybych se rozčtvrtila 😢

laura1972
21. dub 2017

@monikadeny já teď tobě taky ještě delší 😂

dddkkk
21. dub 2017

@monikadeny To je smutné... mrzí mě to😢, ale uvidíš, že se to povede❤... musíš věřit... já se taky snažím věřit a myslet jen pozitivně... vždycky mi ten červík někde zahlodá a hned ho zaháním, abych byla v klidu... čím víc to člověk chce, tím víc mu ta hlava jede a pak se to nedá zastavit ( alespoň sama to tak mám...) ... až to budu mít dám sem fotku a klíďo i kopíruj, to mě neva 🙂