Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens vyzkoušela jsem 3 značky 😀
@monikadeny děkuji za odpověď, tak ona je ještě otázka, jestli budu mít MS, jsem 14DC a sex během 9 dní jsem měla 4x,ale to by byla asi moc velká náhoda 🙂
Tak holky, právě jsem se na netu dočetla, že dvě hod před by měl partner vypít silné kafe, že popohání spermie a jsou rychleji u vajíčka !
@pawlinka21
dle mého to stačí, vždyt je doporučeno ob den, aby bylo větší množství kvalitnějších spermií 🙂
@monikadeny držím palečky ať je to všecko co nejdříve... mě je celkem dobře... až na popůlnoční stavy... začíná mi být v noci divně... ale testík zase krásně zesílil, takže by to mělo být vše v pořádku a na dáreček už by mohla být dálnice 🙂
@dddkkk
holka, myslím na tebe moc, hele, pak kup ten testík plastový, v něm ti čárka zůstane dlouho a je hygieničtější, takový ten na kapišku moči 🙂 - pak mi napiš, co jsi budoucímu tatínkovi napsala....jasně, že to bude dobrý...pošli testík, at juknu, jak vypadá....už jsem to zapoměla, po takový době 😅
@dddkkk
kolikátého, že má narozky?????
@monikadeny oki dekuji 🙂 s manzelem jsme si minuly mesic rekly ze by jsme mohly mit uz ditě a jaksi to vyslo hned napoprve ani jsem to necekala ze to vyjde proste jsem to brala v klidu ze nebudu stresovat a ani ted to neprozivam tak moc aby jsem se nezklamala.samozrejme jsem opatrna ale pockam az jak to dopadne na kontrole. Ale co jsem necekala tak porad bych jen spala coz ja vzdy az kolem pulnoci a ne pred den 😀

Ahojky holky tak po těch IVF a posledním IUI jsem 41dc nedostala to těhotná nejsem .Mám cystu 3.2 dostala jsem od Dr.thyamin .Brali mi krev zda nejde o předčasný přechod v pondělí volám na výsledky.Možná se mi prý poblaznily válečníky.Uvidíme .Chtěla jsem se zeptat by a ovulace kdy neprobehme ms
ahojky, jejda, cysta?
já myslím, že ano, že ovulku mít budeš, MS je jen čištění - co budou dělat s tou cystou????
@petapal
přechod??? kolik ti je???
@monikadeny 39let na tu cystu mi dal thyamin prášky jednou denne beru tak nevím jestli v pondeli řekne co dál
@monikadeny jenže tu cystu už viděl posledně najednou řekl,že mi to říká asi poprvé a já to odkyvala
@monikadeny tak už jsou na mém blogu ty fotky, mužeš juknout 🙂
@monikadeny 26.4. ve středu... ale on to čuje asi... budu to muset ještě nějak zakamuflovat do dárku... mluvíme spolu po telefonu a on mi povídá, pozdravuj bobka Gábinku ( tak se bude jmenovat miminko, pokud bude holčička🙂 ) ... testík pošlu včera byl silnější zase o fous, tak jsem zvědavá dneska... ale udělám ho, až se podruhé vzbudím... zdá se, že jeden z prvních opravdu skutečných příznaků těhu u mě je buzení se kolem druhé hodiny ráno s bolestí břicha a nutností na WC a pak nemůžu zabrat... chjooo a to já tolik miluju spaní. Vím, že po porodu už se nevyspím, ale myslela jsem, že se ještě v těhotenství krásně prospím a asi prdlajs...😀😂
@monikadeny Takže spaní už se u mě asi nekoná 😅 ... No nic... Doufám že je to i tím, jak se válím doma na neschopence, tak že jsem vlastně odpočatá... Tak tohle je dnešní ráno... 😉 ...❤
@dddkkk
tak to je nááádherný - gratulka a moc se opatruj....
@luciebx
to vypadá na 10 mamatest
@petapal má kamarádka je v přechodu od 36 let. Je to teda brzo, ikdyž ji to nevadí, děti už neplanovala. Začal se jí strašně prodluzovat cyklus a pak byla bez ms úplně. Snad se ti povede ještě rychlé těhotenství. Ps: já si myslela, že se mi blíží taky přechod a bylo to tehu 🙂
@monikadeny fotky mám tady na koniku koukni na můj blog - profil 🙂

*fleka