Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tornadolu to je mi líto 😔 fakt bych ti moc přála aby se vám to už povedlo. Vím, že čekáš dlouho, jsme tady spolu už delší dobu a vím, že každý měsíc se čeká na ovulku, na to jak dopadnou tt. Pořád dokola, vid? je to k zblazneni, no 😔 Ale člověk musí věřit, že už konečně se musí karty obrátit a přijít lepší časy. Drž se 🙂
Holky tak ja nic :( na tom testu mozna mámy duch ale zkusila jsme i Maxe a tam neni nic 😔
@gruzicka to určitě není MS. Já dostala svoji první po revizi až po 6 týdnech 😕 doktor říkal že tak 4-6 týdnů. A jinak než jsem ji dostala tak jsem špinila trošku, ale skoro pořád. Mám to teď čerstvě za sebou. Včera jsem byla na kontrole po první MS a teda nic moc 😔 tento měsíc ještě nebude snažení... neboj, uteče to jak voda a bude líp 😘
je to negativní....nic tam zatím není vidět.Jak dlouho Vám meškájí měsíčky?
holky, hodne va stu melo zamlkle tehotetenstvi...co to presne je?
@janajens
aha, tak já teplotu nikdy neměřila....

@gruzicka myslím, ze ne...to se ještě cistis. Pokud nemáš bolesti nebo horečku, dej tomu čas...přeju ať jsi brzy fit....🙂))