icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
llenka_li
26. dub 2017

@gruzicka myslím, ze ne...to se ještě cistis. Pokud nemáš bolesti nebo horečku, dej tomu čas...přeju ať jsi brzy fit....🙂))

pajuska17
26. dub 2017

@gruzicka Přesně po 5 týdnech

viivienn
26. dub 2017

@laura1972 bude věřte ❤

laura1972
26. dub 2017

@tornadolu to je mi líto 😔 fakt bych ti moc přála aby se vám to už povedlo. Vím, že čekáš dlouho, jsme tady spolu už delší dobu a vím, že každý měsíc se čeká na ovulku, na to jak dopadnou tt. Pořád dokola, vid? je to k zblazneni, no 😔 Ale člověk musí věřit, že už konečně se musí karty obrátit a přijít lepší časy. Drž se 🙂

tornadolu
27. dub 2017

@laura1972 dobre ranko budu v tomu věřit 😉 az bude moje tělo připravený tak určitě budu šťas

lulinka92
27. dub 2017

Dobře ráno dnes sem si udělala test a vykouklo na me toto 🙂 MS mela přijít ale nepřišla

nikola_w
27. dub 2017

Holky tak ja nic :( na tom testu mozna mámy duch ale zkusila jsme i Maxe a tam neni nic 😔

kastanek87
27. dub 2017

@gruzicka to určitě není MS. Já dostala svoji první po revizi až po 6 týdnech 😕 doktor říkal že tak 4-6 týdnů. A jinak než jsem ji dostala tak jsem špinila trošku, ale skoro pořád. Mám to teď čerstvě za sebou. Včera jsem byla na kontrole po první MS a teda nic moc 😔 tento měsíc ještě nebude snažení... neboj, uteče to jak voda a bude líp 😘

janajens
27. dub 2017

@nikola_w treba se jeste ukaze dokud neprisla mrcha máš sanci🍀

nikola_w
27. dub 2017

@janajens ma prijit v sobotu.. ale uz ne doufam 😔 Achjo

janajens
27. dub 2017

@nikola_w nepila jsi treba hodne ze by to bylo redene vcera jsem ti do davala do negativu a ma se testovat vetsinou ob den

nikola_w
27. dub 2017

@janajens jojo ja vim ze ma.. nevim spis jsme nepila nejak vic.. na tón one stepu byl duch asi takovy jako vcera tak jsme tam Šoupla toho Maxe a tam nic..

janajens
27. dub 2017

@nikola_w ja nevim ale vcera si videla duch tam byl Co zkusit incestovat do digitalniho na ty tydny holky si ho chvalili

nikola_w
27. dub 2017

@janajens do města se ted nedostanu :/ takze spis počkám do soboty jestli prijde nebo ne.. mam jeste jeden test ten one step tak ho zitra prubnu a uvidim.. pokud by v sobotu nepřišla tak zkusím asi ten digi

nikola_w
27. dub 2017

@janajens myslim ze to byli proste falesnaci.. :( vcera ta carka šla fakt hezky videt a dneska toto..

miskav01
27. dub 2017

Holky dělala jsem dneska test je na něm duch ale nevím jestli ho uvidíte nejde to vůbec vyfotit

janajens
27. dub 2017

@nikola_w drzim vse Co mam

laura1972
27. dub 2017

@nikola_w to mi neříkej. A ducha máš na jakém testu?? Ten si dělala taky dnes? Nebo jen toho maxe?

nikola_w
27. dub 2017

@laura1972 delala jsem oba a ducha mam na tom co vcera .. max je čistý ..

nikola_w
27. dub 2017
jullli
27. dub 2017

@nikola_w ja tam bohuzel nic nevidim

sangina
27. dub 2017

je to negativní....nic tam zatím není vidět.Jak dlouho Vám meškájí měsíčky?

nikola_w
27. dub 2017

@jullli ja vim je to blba fotka nejde mi to moc vyfotit..

nikola_w
27. dub 2017
luciebx
27. dub 2017

@nikola_w taky nic moc nevidím. Kdy ma dojít m/s

weerruu
27. dub 2017

holky, hodne va stu melo zamlkle tehotetenstvi...co to presne je?

jullli
27. dub 2017

@nikola_w opravdu jsou bohuzel negativni

nikola_w
27. dub 2017

@luciebx v sobotu.. testovala jsme od 9dpo dnes bych mela byt 12dpo a krasne sílil , ale dišíci.. a dneksa na jednom duch jako vcera a druhy ani tuk .. tak uvidime co v sobotu

nikola_w
27. dub 2017

@jullli no ten spodní je na 100% ten horní je hezky videt dusík, stejne hrubý a asi stejný jako vcera..

monikadeny
27. dub 2017

@janajens
aha, tak já teplotu nikdy neměřila....