icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
llenka_li
27. dub 2017

@laura1972 na 7dpo krásný 🍀

terka228
27. dub 2017

@nikola_w Na tom prvním něco vidím 🙂 Hlavně ať sílí. Na těhle testech jsem taky měla dlouho jen dušínky 🙂

nikola_w
27. dub 2017

@terka228 ten prvni je jako vcera a ten druhy max negativní tak uz nevěřím

karin1712
27. dub 2017

@laura1972 taky vidím čárky na obou. Na 7DPO super. Držím vše co mám 🙏

terka228
27. dub 2017

@nikola_w Já osobně jsem měla pozitivního Maxe asi až týden po jiných pozitivních. POdle mě má málo barviva....Držím palečky🙂❤

llenka_li
27. dub 2017

@terka228 fakt až takový rozdíl? A které byly dřív kromě comfortu?

dddkkk
27. dub 2017

@laura1972 Mě se zdá, že tam něco je, ve skutečnosti tam určitě něco vidíte, že jo???❤

nikola_w
27. dub 2017

@terka228 dekuju moc ❤

dddkkk
27. dub 2017

@lulinka92 To už je zaschlý test a malinko se mi zdá, že je tam ta ryska vidět, ale nechci plašit, na takovém neobvyklém místě... ještě bych zkusila jiný test...

laura1972
27. dub 2017

@dddkkk no ve skutečnosti to vidět trošku je, při určitém úhlu🙂

dddkkk
27. dub 2017

@nikola_w Mě osobně se nejlíp duch ukázal na mamatestu... tak bych ho třeba na tvém místě vyzkoušela... 🙂 mají ho ve většině lékáren, jen ho třeba jako první nenabízejí, ale když si řekneš o mamatest u Dr. maxe, taky ho tam mívají 😉

dddkkk
27. dub 2017

@laura1972 Mě totiž přesně na těch prvních tohle fotky udělaly... že to malinko zkreslily, nějaký náznak na fotce byl, ale když jsem držela test v ruce, říkala jsem si on tam fakt je, sakra fakt že jo... takže mi to teď silně připomnělo! 🙂 Držím palečky ať zesílí !!!!!!🍀

dddkkk
27. dub 2017

@laura1972 Ještě na Tebe mám otázečku, jsi tu psala, že jsi taky vždy testovala do úplné dálníce 😉 měla jsi někdy opravdovou dálnici na mamatestech? Jako obě čárky stejně silné? Nebo byla ta testovací vždy o trošku světlejší? ...

laura1972
27. dub 2017

@dddkkk moc dekuju uvidíme za pár dní, co z toho vyleze 😀 dokud neuvidim poradny tak neuverim🙂

laura1972
27. dub 2017

@dddkkk no ono mamatest je slabší ukazuje míň. Ale koukni na ten můj blog, mám tam v albu.🙂 jak.naposled jsem byla a nevyšlo to.

terka228
27. dub 2017

@llenka_li Dřív byly právě Confort, a pak jsem měla pár testů, co vypadají jako Max, ale jsou tenší a koupila jsem je tady na bazárku hodně za levno...ty mi ukazovali taky hodně pozdě. Pepíno byl snad nejhorší u mně. Škoda, že jsem je už vyhodila, ale nemít ty Confort, čekala bych opožděnou MZ 🙂

terka228
27. dub 2017

@llenka_li Ale každá to asi máme jinak 🙂 Je to moje zkušenost 🙂

nikola_w
27. dub 2017

@terka228 to jsou ty testy co mam ja.. taky tady z bazarku

terka228
27. dub 2017

@nikola_w Myslela jsem si to. Jsou levné, ale ukazují fakt později.

weerruu
27. dub 2017

@laura1972 Tyjo ale ja mam pocit, ze na tom spodnim vidim neco...kez by...moc Vam to prejuuuu!!!

nikola_w
27. dub 2017

@terka228 a pravděpodobně i falešné 😂 No v sobotu se to rozsekne

llenka_li
27. dub 2017

@terka228 je to možné, ze ty comforty jsou o tolik lepší než všechny ostatní...no mám stejnou zkušenost, na comfortech už hezkou slabou čárku, Max nic, a pak biochemko...přisuzovala jsem pravé tomu, ze něco bylo špatně, ze ostatní nic neukazovali. Ale má hodně barviva a holt proste fakt ukazuje jako první 😏

nikola_w
27. dub 2017

Holky dejte sem prosim foto krabicky tech komfortu at vim na co se zaměřit 😊

dddkkk
27. dub 2017

@laura1972 Tak jsem koukala a to je ten Mamatest asi fakt už na maximu, tak pro dálnice zkusím Dr. Maxe 😉 Děkuji...

llenka_li
27. dub 2017

@nikola_w objednej si je přes lékárna.cz a zitra je budeš mít doma...jinak je neseženeš v kamenné lékárně. Jediné v Globusu...do vyhledávače napis Wondfo comfort..

llenka_li
27. dub 2017

@nikola_w ještě objednat do Benu si je můžeš nechat, taky při troše štěstí by mohly zitra být nachystane...

nikola_w
27. dub 2017

@llenka_li Dekujiii ted uz to nebudu hrotit a pockam do soboty..

laura1972
27. dub 2017

@nikola_w to je on, taky jsem ho měla. Jenže u nás ho nikde nemají. Kupovali jsme ho tehdy v Plzni přímo vevnitř, kde mají potraviny a zároveň drogerii atd. Tady někomu nedávno ukázal už pěkného dusika 8DPO 🙂

laura1972
27. dub 2017

@nikola_w zapomněla jsem napsat kde 😀 v Olympii.

kastanek87
27. dub 2017

@laura1972 no nekecej 😉 tak tfuj tfuj tfuj ať je tam za pár dní z toho pořádná tlustice!!! Moc ti držím pěsti 🙏🍀