Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Dekuji holky Moooc uz Ted jsem nervozni
@monikadeny, ahojky máš odpověď na mesengeru 🙂
Ja mam bolesti podbrisku jako na ms ale ta by nedelam dorazit za 10dni priblizne
@janajens Mám to úplně stejně 🙂 střídavě mě bolí jedna a druhá strana podbřišku a prsa, MS by měla být taky za 10 dní.
@martinkam22 juuuu a KY budes testovat? Tak snad uz nedorazi
@janajens Mám doma koupenej Clearblue, ale zatím se držím :( nechci být zbytečně zklamaná, tak zkusim vydržet co nejdéle :D Kdy ty? 🙂 taky bych ti to moc přála!
@martinkam22 dekuji ja zkusim prvni v pondeli Ale budu jeste Malo 8dpp Max 9 a pak days Asik za dva dny 🙏🍀
@martinkam22 to ja bych zkusila buď normální test a kdybych věděla ze jsem určitě tak bych neváhala a udála ten digitál aspon bys věděla na čem jsem😉
Ahoj tak uz jsme z oslavy doma, myslela jsem ze si dam do nosu ale muž potřeboval stahnout auto tak jsme řídili oba 😅 Uz me začíná pobolivat bricho a zkousela jsem čípek a zda se mi krátký a měkčí takze ja myslim ze rano ke jasne ...
😂 😂
Tak ja kdyz cekani malou tak mela mekky takovy gumovy takze Asik tak 😂
😂😂 holky ted ještě já 😀, ale zatím jsem to neprozkoumala 😂
@janajens a vychází ti to přes ten graf a tu teplotu? Já nikdy BT nemerila a graf mi vůbec nic neříká, vůbec nevím jak se to dělá, ale když to tady kolikrát čtu, tak to asi není tak špatný. Holky ví kdy je ovulka a kdy to vypadá na ms nebo na tehu. To já se řídím jen ovu testy no 🙂

@nikola_w dekuji ja tobe taky🙏👏