icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
29. dub 2017

@laura1972 zitra rano jako kazda den kontrolovat Batali teplotu uz Ted se pred em bojim aby neklesla☹

laura1972
29. dub 2017

@janajens jasně, zkusila bych být tebou v pondělí. To bude akorát. 🙂 Kdy si psala, zes měla pozitivní ten ovu test? Vim, že jsme si prve o tom psali, ale musela bych to vyhledat, jít zpátky na tu stránku.

luciebx
29. dub 2017

@nikola_w to vypadá hodně nadějné

dddkkk
29. dub 2017

@janajens Já tam na tom bez negativu taky něco vidím 😉 ... a když mi vložili embryo tak ten 3-4 den, což bylo 8-9DPO jsem taky měla bodavou bolest, jako kdyby mě někdo bouchal něčím do čípku, jako zevnitř, takový křeče podivný bodavý... držím palečky!!!!

janajens
29. dub 2017

@laura1972 positivni byl 21teho podle grafu 23teho a mam 7-9dni do mrchy

janajens
29. dub 2017

@dddkkk fakt ju ja mam taky takovej bolesti jak pises juuuu jiskricka nadeje ve me Ted je fakt ju a ja myslela ze Tam nic neni 🙂

gruzicka
29. dub 2017

Jak já vám závidím,taky chci už lovit duchy.

janajens
29. dub 2017

@gruzicka a kolik jsi dpo version ze je to Jen stres loveni duchu🙂

laura1972
29. dub 2017

@janajens tak to máš ještě čas 🙂 i kdyby byl dusík az ve středu, tak se nic neděje. Pokud jsi měla pozitivní test 21 a 23_ ti ukazuje graf ovulku, tak dnes bys mohla být 6DPO.Tak jsem.na to zvědavá 🙂 budu moc držet palce.🙂 🍀

janajens
29. dub 2017

@laura1972 jj proto jsem to Jen zkusila jeliloz mi je fakt divne takovy position neznam tak snad se neco UKaze pozdeji dekuji moc take to drzim palecky🍀

janajens
29. dub 2017

Jdu se pritulit k princezna vse dobrou noc a drzte mi palecky at rano teplota neklesne 🙏

laura1972
29. dub 2017

@janajens j vím, to čekání je nekonečné. Já taky nevím co bude. Klidně můžu mít lépe viditelného dusika až třeba v úterý. Když nevím jestli budu zítra 9-10DPO. Poprvé jsem.měla dusika 10DPO a po druhé až 11DPO. Tak uvidíme. Jsem zvědavá, co ukáže test zítra. Tak držím palce a zítra ráno 🙂 Dobrou noc a krásné sny vám oběma holky 🙂

janajens
29. dub 2017

@laura1972 dekuji moc taky preji dobrou noc a drzim palecky a budu vyhlizet tvuj testik je to hrozny to cekani ach jo😀

gruzicka
29. dub 2017

@janajens Jsem 9 dní ,tak si ještě počkám aspon dva měsíce.

janajens
29. dub 2017

@gruzicka Co 9dnu a proc dva mesice?

gruzicka
29. dub 2017

@janajens Jsem po revizi.

janajens
29. dub 2017

@gruzicka ju takhle 😔 to jsem nevedela Taj pak se urcite brzy zadari🍀

janajens
30. dub 2017

Krasne ranko holky kdo mi drzel palecky dekuji teplota krasne stoupla Jen tak dal 😍🙏

terka228
30. dub 2017

@janajens Jůůůů, to vypadá opravdu nadějně !!!!! Držím palečky!🙄😍

terka228
30. dub 2017

@janajens Omlouvám se za překlep v prvním smaijlíku🙂❤❤❤

janajens
30. dub 2017

@terka228 jasny ja to pochopila kez by byl mimisek😍 dneska me zacli chytla krece u trisel Asik se Tam zabydluje🙂

terka228
30. dub 2017

@janajens To fakt vypadá krásně, těším se na testíky🙂

janajens
30. dub 2017

@terka228 ale zadna spineni nemam jako ma byt tak snad se to povedlo

janajens
30. dub 2017

@terka228 fakt ju zitra zkusim ale to budu Malo pak Az streda

nikola_w
30. dub 2017

@janajens jiuuu to je krása 😍😍😍😍

janajens
30. dub 2017

@nikola_w no jeste se nebudeme radovat predcasne ale zatim to vypada krasne

janajens
30. dub 2017

@nikola_w a Co ty jak ti je

terka228
30. dub 2017

@janajens Každá nešpiní...já taky nešpinila 🙂

janajens
30. dub 2017

@terka228 dobre tak snad se zahnizdeni mimisek a budu ta nejstastnejsi 😍

nikola_w
30. dub 2017

@janajens to teda vypada! 🙏❤️ Ja v pohode porad stejne 😄 Chlap jede stěhovat kamaráda tak ji premlouvam at mu koupi test 😄😄 tak snad jo s zitra zkusím .. ms porad nikde zase zkusím ovu ale později ..