Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikola_w jinak nám se taky zadařilo po clostiku, poprvé ten třetí měsíc, co jsem ho brala a po druhé mi ho dr.předepsal hned po první po revizní ms a třetí už nedorazila. Akorát, že po něm jsem byla šíleně unavená a stejně tak po duphastonu a nebyla jsem ani při chuti když měla být ovulace, i když oni to tam.píšou, poklessex.libida, ale jak má člověk pak počít, když ti to vezme chuť a ještě šílená únava k tomu. Takže ted kdybych byla, tak to ani nepoznám, protože co ted to beru pořád bych jen spala.

@nikola_w to už jsi druhá, vo mi píše, že sílí.🙂 no uvidíme další ovu test udělám zas zítra. Jsem.zvědavá jestli se něco ukáže na tehu testu. Úplně už se bojím. V pátek jsem mela křeče, byla jsem nafouklá, pořád mi to nutilo na záchod jako při střevních potížích, pak.ještě ten druhý den a ted klid. Tohle jsem mývala hned na počátku tehu tak týden po ovulaci,při obou, tak nevím jestli by to mohlo mít nějakou souvislost.