icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
30. dub 2017

@nikola_w to už jsi druhá, vo mi píše, že sílí.🙂 no uvidíme další ovu test udělám zas zítra. Jsem.zvědavá jestli se něco ukáže na tehu testu. Úplně už se bojím. V pátek jsem mela křeče, byla jsem nafouklá, pořád mi to nutilo na záchod jako při střevních potížích, pak.ještě ten druhý den a ted klid. Tohle jsem mývala hned na počátku tehu tak týden po ovulaci,při obou, tak nevím jestli by to mohlo mít nějakou souvislost.

laura1972
30. dub 2017

@nikola_w jinak nám se taky zadařilo po clostiku, poprvé ten třetí měsíc, co jsem ho brala a po druhé mi ho dr.předepsal hned po první po revizní ms a třetí už nedorazila. Akorát, že po něm jsem byla šíleně unavená a stejně tak po duphastonu a nebyla jsem ani při chuti když měla být ovulace, i když oni to tam.píšou, poklessex.libida, ale jak má člověk pak počít, když ti to vezme chuť a ještě šílená únava k tomu. Takže ted kdybych byla, tak to ani nepoznám, protože co ted to beru pořád bych jen spala.

laura1972
30. dub 2017

@zardia tak co jak jsi na tom? Testila jsi dnes??

laura1972
30. dub 2017

@janajens docela dobře to má vidět, na to, že je 9DPO vid? No uvidíme jak my vo budeme teď testovat, kdo tady z nás nakonec bude tehule🙂

janajens
30. dub 2017

@laura1972 no ma jsem koukala ja Az utery budu, 9dpi🙂 no jsem taky zvedava 😂

nnik
30. dub 2017

Ahooj, tak jsem dnes dělala další tt a přijde mi že silí ... co myslíte?? Jinak ms se stale nedostavila 🙂

janajens
30. dub 2017

@nnik gratuluji

vissper
30. dub 2017

@nnik to už je krásná čárka. Držím palce ať je vše v pořádku 🙏

nnik
30. dub 2017

@vissper
Děkuji, ale nijak to nasobě nepocituji :o zkusím ještě další tak za 2 dny . 🙂

vissper
30. dub 2017

@nnik Já začala být šíleně unavená a omdlévací se žaludkem na vodě až tak 3 týdny po oplodnění. Ale klidně můžeš být v pohodě celé těhu 🙂

nnik
30. dub 2017

@vissper
Ahaa:( tak uvidim. Hlavne taky az to budu mit jisté a potvrzene od dr. Treba jen je to plany poplach :D

nikola_w
30. dub 2017

@nnik js u syna taky neměla zadne příznaky... mozna trochu bolely prsa ale to az tak 14dni po vynechání a fakt uplne malinko.. jinak nemít bricho tak ani nevim ze jsem tehu 😊 A gratuluju ❤️

vissper
30. dub 2017

@nnik neboj. To už nevypadá na planý poplach. Hlavně ať je vše v pořádku

sticker
nikola_w
30. dub 2017

@laura1972 neboooj 🙏❤️

nikola_w
30. dub 2017

@janajens
@laura1972 a zrovna jsme vam chtela psát ze mate s tim tehu počkat na me 😂😂😂
Samo ze si delam srandu moc vam to holky preju ❤️

janajens
30. dub 2017

@nikola_w zitra zkusim rano testik ale myslim ze Tam jeste nic nebude podbrisek prestane Ted bolet citim Jen jakoby pnuti a prsa😒

vissper
30. dub 2017

@janajens uhnízdění dokončeno 😉

janajens
30. dub 2017

@vissper jak to Ted myslis 🙂 podle priznaku? 😉

janajens
30. dub 2017

@vissper kez by jsi Mela pravdu🙏and

janajens
1. kvě 2017

Tak dneska 8dpo teplota stoupla o jeden stupen ale test zatim negativni

vissper
1. kvě 2017

@janajens příznaky mate hezké 🙂

vissper
1. kvě 2017

@janajens zkuste až tu středu. Držím palce 😇

vissper
1. kvě 2017

@janajens A teplota koukám jste psala že zase stoupla, což je vynikající

sticker
janajens
1. kvě 2017

@vissper Ano stoupla NE O moc ale a spin on jeden stupen no aby to nebyla psychika dneska ani prsa moc neboli akorat leva strana u vajecniku jako bych to Mela namozene I na dotek😅

terka228
1. kvě 2017

@janajens Test nevadí....je ještě brzy....graf máš nádherný a i teď mohou tepoty trochu kolísat, tak se hlavně neděs, kdyby Ti zas o trošku klesla. Vypadá to moc nadějně a já se těším na další testík a držím moc palce❤🙂

terka228
1. kvě 2017

@janajens podívej, jaký graf jsem měla já...ten Tvůj vypadá daleko lépe😀

janajens
1. kvě 2017

@terka228 takze mi muzou koukam I teploty trosku klesla koukam podle toho grafu.? Ja myslela ze uz musi left Jen nahoru 🙂dekuji Moc jeste 7dni do ms

janajens
1. kvě 2017

@terka228 dekuji testik zkusim ve stredu a snad mrcha nedorazi

vissper
1. kvě 2017

@janajens oproti nejnižší teplotě na vašem grafu 36,2 je 37,1 nádherná teplota 👍

janajens
1. kvě 2017

@vissper dekuji tak snad se udrzi nahore a nebo moc neklesne