Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic kolik jsi DPO? 🙂
@janajens já vidím hezky 😊😉 a jsem zvědavá na další 😊
Holky dekuju..to ten Gynprodyl..akorat ted nevim jestli ho zase brat (mela jsem ho brat jen 5dni po ovu) a dr je na dovolenej..
@ms.neomagic potichoučku gratuluju a přeji ať sílí o stošest!👏🍀
@laura1972 ja vubec nevim..18dc jsem nasadila Gynprodyl a brala 5dni..takze nemam poneti.
@ms.neomagic Já ho brala po IUI a doktorka mi řekla, že pokud nepřijde MS tak nevysazovat...takže z mojí zkušenosti bych nevysazovala... ale zavolej si na gynekologickou pohotovost, nebo musí mít doktorka zastupující a budeš hned klidnější 😉
@ms.neomagic Tak to moccccccccccc gratuluju!!!! Držím palečky! Dočkaly jsme se snad spolu 🙂
@denisa3101 juu dekuji snad bude silit🙂
@ms.neomagic I když tedy já mám termín ms zítra.... tak stále doufám, že nepřijde no
Holky já chci taky 😀 přece mě tu nenecháte samotnou 🙂
@laura1972 myslím že tu ještě nějaké zbydem s tebou 😊
@simi1510 urcite neprijde..uz jsme cekali dost dlouho 🙂 ja mam takovou radost a zaroven strach...tenhle test je ted z odpoledni moci..tak jsem zvedava na rano 😀
HOLKY JEN PROSIM JESTE O RADU..V SOBOTU JEDEM DO AQUAPALACE,MAME V TOM I SAUNOVY SVET..CO MYSLITE,SAUNY ASI VYNECHAM CO? A CO PARU A TY TEPLY BAZENY? JA SE ZBLAZNIM ZASE DOKTOR MUSI BYT NA DOVCE.
@ms.neomagic všechna nahřívání bych vyřadila raději :-/ Přeci jen se i v začátku nedovoluje koupel atp.
Jj, snad to vše dopadne dobře a budeme se radovat. Bojím se taky, nemysli si. Ale snažím se myslet na to, že teď je to správné a že to bude dobrý. Holky mě teď ještě děsí, abych tam neměla 2 😀
@ms.neomagic Ahojky, saunu bych určitě vynechala. Teda třeba můžeš do té, kde je cca 40 stupňů jestli seš zvyklá, ale jinak by se takhle brzo neměl zbytečně organismus přehřívat.... Jinak moc gratuluju!!!!

@ms.neomagic jezisi to je super 🙂 tak konečně , teda já zírám, 😍moc gratuluji ❤:heart_ 🙏