Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuji za názory. Je to 14 DPO. Tak uvidíme jak se to bude vyvíjet.
@miskula vypadá to, že se tam klube druhá čárka. 👍
Včera byl termin🙂 zatim nic jen občas bolest v kříži, tak možná to dostanu ja už fakt nevim. U prvniho sem nic nepozorovala, teď se pozoruju až moc😀
Ahojky holky dlouho jsem tu nepsala ale sledují to tu 😉 cca za tyden mam dostat MS,nějak jsem neřešila ovu a s přítelem se snažíme a necháváme ti to volným průběhem 😉 uvidíme jesli MS dorazí 😉 nemusela by 😉
@svobodka14 nadhera moc gratuluji
@janajens děkuji moc❤nějak tomu pořád nevěřím. Nemůžu si to vsugerovat, že už to teda tak je
@svobodka14 tal tomu ver a opatruj se ja doufam ze se mi zadari dalsi mesic kdyz tento byl test positivni ne jako u tebe a stejne prisla ms
@svobodka14 gratulace 😉
@svobodka14 jé, ty už taky 🙂 tak snad tě s @janajens a @monikadeny dozeneme 😀 moc gratuluji a přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀
@monikadeny Maja se dlouho neozvala taky je mi z toho smutno ale neboj urcite se nam brzy zadari

@ms.neomagic uz i ty? 😂😂😂