icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vissper
11. kvě 2017

@tornadolu
@laura1972
@janajens
A na vás moc myslím ať už konečně najdete //

sticker
janajens
11. kvě 2017

@vissper dekuji moc snad kveten bude uspesnejsi

vissper
11. kvě 2017

@sangina je to možný. Před 14 dny jsem se i doktora ptala, proč se nechce otočit. Jestli třeba nemůže, jestli má pupeční kolem krku? ??? A on mi jen řekl, že je vše v pořádku když koukl na UTZ. Tam by to měl vidět, si myslím, že jo? A v tu dobu mi říkal, že se ještě možná otočí. No, 14 dní uplynulo a už se asi neotočí. Nevadí, přesně, hlavně ať je malá v pořádku. Já už se s tím nějak poperu.

xsonnyx
11. kvě 2017

@vissper mě teda zatím padají jen vlasy , a tady beru Kyselinu listovou 🙂 Třeba to přejde.. snad budu mít nějaké vlasy do porodu protože to je hrozny v postely mám samé vlasy ! 😔😔 už nevím co mám dělat zkusím se zeptat lékaře třeba mi na to něco pořadí .. 😊

vissper
11. kvě 2017

@xsonnyx jj, to se zeptej. Já v posteli teda pár vlasů taky mám, ale jestli je to takhle hodně.... Pak dej vědět co ti na to dal, ju? Že bych se inspirovala 😉

xsonnyx
11. kvě 2017

Dobře dam jdu k lekari 15.5 tak hned napisu 😉

laura1972
11. kvě 2017

@vissper díky. 🙂 uvidíme tenhle měsíc.

ywushka
11. kvě 2017

@simi1510 tak jdu jen se zprávou,ze těhotenství mi po tom pozitivním testu hned potvrdili, bylo to 4+3. Ani ten digitální test jsem si nestihla koupit. A pak potvrzeno i srdíčko ❤️ V 6+2.

simi1510
11. kvě 2017

@ywushka tak to moc gratuluji!!!!

ywushka
11. kvě 2017

@xsonnyx a já si říkám proč mám plnou vanu vlasů po každém mytí 🙄. Když mám sampony i na podporu růstu vlasů. A ono ejhle-muže za to miminko

ywushka
11. kvě 2017

@simi1510 a koukám ze ty mas takyyyyy v brisku ❤️

simi1510
11. kvě 2017

@ywushka snad jo, snad se konecne dockam, pristi patek na potvrzeni k doktorovi, to bych mela byt 6+1

ywushka
11. kvě 2017

@simi1510 tak to to budu držet všechny palce!!! Já jsem byla na tu druhou kontrolu úplně nervózní!!!

xsonnyx
11. kvě 2017

@ywushka já jsem to zjistila ze jsem těhotná ze mi strašně zacli padat vlasy jsem stoho úplně nešťastná , musím se o tom poradit s Dr.. snad mi na to něco dá ;)

rosalline
11. kvě 2017

@marttul ani nevím, že něco takového existuje...:o)))))

marttul
11. kvě 2017

@rosalline Jojo, ale jsou to docela jatka 😀

rosalline
11. kvě 2017

@marttul kam se to píchá? :o)))

marttul
11. kvě 2017

@rosalline Do prstu. Ale je potřeba celkem dost krve...jedna kapka nestačí...tak 3 bych řekla 😀

freddyq
11. kvě 2017
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

Zajdi za doktorkou, ale asi můžeme skoro gratulovat 🙂

kotito
11. kvě 2017

@xsonnyx doporučuji Altermed Miox . Mě v prvním těhu hrozně pomohl

rosalline
11. kvě 2017

@marttul ještě kdyby to na display ukázalo...kolik....:o)))))))))))))))))))))

marttul
11. kvě 2017

@rosalline To jo 😀

marttul
11. kvě 2017

Ahoj, tak jsem nevydržela...nejde to 🙂 Tenhle je z dnešního odpoledne...🙂

aptacek
11. kvě 2017

@marttul vidím 🙂 kolik dpo jsi? Nějak jsem to nesledovala

marttul
11. kvě 2017

@aptacek Přesně nevím 🙂 Jsem druhý měsíc po vysazení HA, tak jsem to ještě nějak nestačila zpozorovat 🙂 Ale mám 2-5 dní do MS...

aptacek
11. kvě 2017

@marttul to jsme cca stejně, mám i stejného ducha 🙂

xsonnyx
11. kvě 2017

@kotito Dekuju zkusím to ☺️👍

lucka0079
11. kvě 2017

Dobry den snazilky chtela jsem se optat podle toho testu jestli jsem tehotna? Snažíme jse 1,5roku
Dekuji Lucka

marttul
11. kvě 2017

@aptacek Tak moc držím palce 🙂

janajens
11. kvě 2017

@lucka0079 ja nic nevidim Jen tmavou fotku