Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic Krásný ❤ gratuluju! 😉
@alicie_k dekuju dekuju..jak se mas? vse v poradku u tebe? ty joooo ty uz to mas za par :-*
@ms.neomagic No zatím se nic nechystá, asi si tam náš mimin staví barikádu místo aby se podíval na svět 😀 Ještě mu dám čas ale pak začne vyhánění 🙂 Břicho mi už zavazí, nohy otíkají tak se na ten porod snad i těším 🙂 Vzpomínám na ty svoje začátky a // 🙂 Ať ti vše dobře dopadne, zasloužíš si to!
@alicie_k dekuju..17.5 jdu k dr..tak snad tam uz nejakyho cmoudika uvidime 😀
zdravim holky muzu poprosit o nazor? brala jsem tenhle mesic utrogestan 3.5. byl pozitivni test na ovulaci tak ze ovulka 4-5.5. snazili jsme se vsechny tyto dny,vcera me zacal bolet podbrisek s lehkou kreci nebo spise takovym tahanim do spodku a bili vytok,v prsou lehke mravenceni-obcas.Citim se byt naprosto klidna jindy uz litam s testama a jsem nervozni,zvedava a ted je ten pocit uuuplne jiny ,klidny 🙂 jsem tedy dnes 7-8 den po o,
@hildice tak to je jasny 😙 gratuluji
Holky, díky za gratulace, ted jen jak to říct (ex)příteli...
@hildice Měla jsem o stejně 👍
Ex? A kurňa... No jak, hele koukej, budeme mít miminko... A uvidíš no...
@novamamina No takhle, žije se mnou, spíme spolu, trávíme spolu čas, zavádí mě do svého života, ale když přijde na to, že z hlediska psychosomatiky jsem nespokojená ve vztahu, směje se, že je to blbost, když žádnej nemám, a že na vztah není připravenej a ještě takový keccy...
@hildice Aha, dobrý no... Tak teď už holt vztah bude 🙂. Jak myslíš že to přijme?
@novamamina No zrovna včera říkal, že by rodinu chtěl, ale že na to prostě nemá čas... Obávám se, že jeho ideál by byl mít dítě, o které by se starala matka, se kterou on by nežil.. trávím s ním 24 hodin denně (pracujeme spolu) a do hlavy mu stejně nevidím :( Ale postavím si hlavu, teď, když vím že mže mít děťátko, musím se naučit říkat, co chci já, a ne pořád dělat, co chtějí ostatní ...
@hildice To je důležitá vlastnost tohle umět. Sama to dost dobře neumím... Ale tak když by rodinu chtěl, tak snad nebude problém. A on věděl že nebereš prášky a pozor si nedával? Nebo to bylo ještě nějak jinak? Vždyť za to může i on... tak co...
Věděl moc dobře Prášky totiž neberu už tak tři roky a byli jsme spolu rok... 🙂 Víš, mě přijde, že by chtěl, ale že to spíš nechá na tom, co se stane, nemá čas řešit nic jiného než práci (což chápu, jsem na tom stejně, a nebýt ted nemocna a nemuset zustat par dni na luzku, taky mě nenapadne resit nic jineho) - děláme kolikrát 16 hodin denně i víc, a to se těžko řeší něco jiného :( .. spíš si není jistý, kde a s kým by chtěl být, což se mu asi teď tak trochu vyřešilo.. (opustil mě kvuli tomu, že se vrátil k bývalé partnerce, ale ta ho po týdnu vyhodila, protože se stýkal se mnou - což je logický, když spolu pracujeme)...

Snad to bude uz videt🙂