Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenejewel89 bohužel
@lenejewel89 to je testováno moc brzo...na tom spodním snad něco málo stínku..ale může to být jen ryska..zkus za dva tři dny....a uvidíš
@sangina Dobře, děkuji moc. Pokud se nedostaví menstruace, zkusím zase..🙂
@lenejewel89 ..já budu testovat v úterý...brr
@marttul Kéž bych se takového někdy dočkala já...😢
@lenejewel89 Třeba z toho nic nebude...zatím mám strach, že se mi to zdá...Určitě se dočkáš pořádné čárky 💜
@marttul Tobě se to nezdá, opravdu se tam něco krásného rýsuje...u mě to bude jen ryska a já si to opět namlouvám...😔 snažíme se 2 a půl roku a stejně každý měsíc přijde červená...ACHJOOO.
@lenejewel89 ja tam naznak vidim😙
@lenejewel89 nebojte..jednoho dne se taky dočkáte svého přídělu radosti🙂
@lenejewel89 To mě mrzí...snad se na vás štěstí brzy usměje 💜
@lenejewel89 A taky se mi zdá, že ještě není nic ztraceno...když se zadívám, něco málo u tebe vidím...🙂 Tak třeba to vyjde už teď 💜
@marttul Přeju si to už dlouho...:(
@lenejewel89 taky tam.něco vidím na tom spodním. A na negativu taky, zkusila jsem ti to do něj dát 🙂 koukni
@laura1972 Děkuju za snahu, zkusím za 2 dny a uvidím...nic jiného nezbývá...než čekat a při každém vyčůrání na záchodě se modlit, aby na papíře nebyla červená...no tak to mám.
@lenejewel89 určitě to bude v pohodě 🙂 držím palce a za dva dny to tam bude 🙂🍀
@lenejewel89 i na tomhle je to vidět 🙂
@laura1972 Děkuju :-* za dva dny se ozvu.
@lenejewel89 budu napnutá a držím vše co mám 🙂
Ahojky holky tak bohužel MS dorazila začínám špinit malinko , škoda no 😔 tak třeba se usměje štěstí jindy.jinak všem co našli 2|| tak gratuluju 😉 a hodně
Hodně štěstí 😉
@ms.neomagic
díky, jsi moc hodná....tak v po frčíme na svatební cestu a ovulka se blíží, tak snad...pa holky

Ahoj holky, potřebuji radu...nějaký náznak druhé čárky? Dnes má být den menstruace. Díky🙂