Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny
Ahojky, no dnes zrovna blbe cely den objimam wc a to je dnes taaak krasne :/ syn me ukecal na susenky tak jsem mu jich par upekla ale jsem ko.. Uz me ty nevolnosti niciii. A co ty kolik jsi dc?
@zlatickon
@ms.neomagic MS mam dorazit jen jsem byla překvapena skrz tu kapku a dneska právě nic tak jsem jen zaskočena znáte to bříško ubec neboli je mi fajn právě.no uvidíme 😉 testovat ještě nebudu uvidíme jesli dorazí ubec.
@tornadolu po vysazeni gynprodylu by se mela ms dostavit nejdele do 2dnu..
@ms.neomagic no dnes je to 3 den. No testovat teď je blbost vypila jsem tak 2l vody takže by to bylo zředění ne?
Děkuji Vám moc 🙂 už jen doufat, že ms nedorazí
@jullli ahoj, 10 DC a dnes v noci, nebo zítra ráno ovulka....tak at je ti líp...
@monikadeny ju ja 9"dc a do ovulky teda jeste daleko
@janajens
ty hele, ty máš tu ovulku dost pozdě, dle mého se nestihne zahnízdit mimísek, máš to stejně, jako já a ovulku o hodně dýl....
@janajens
děláš si ovu testy?
@monikadeny delam minuly mesic byla positivni 15dc a tri dny na to podle teploty ☹
@janajens
18 DC je dost pozdě, to máš jen3 dny na uhnízdění, to je málo....
@janajens
blbnu, ty máš delší cyklus, tak by to vyjít mělo...
@janajens
i tak, o 8 dní ji máš dýl, času na uhnízdění mín, ale stačit by to mělo....tak to brzy budeš mít den D 🙂
@monikadeny ja mam cykly 30-32dni tentokrat byl 29dni
@monikadeny no za sest dni ale radsi si delam od vcera ovu kdyz Jsem Mela kratky cyklus
Ahooj, tak jsem byla u dr. a mam potvrzene tehu. A vite co? Jsou tam dve mimi 🙂
@nnik
nekecej, já bych si přála dvojčátka, jsi po IVF, neb jsou prostě dvě...
@nnik
jinak velikánská gratulka
@nnik
nechceš to dát pryč, že ne !!!!!!!!!!!
@monikadeny
Jsou proste dve 🙂 a ted mam doma skrz to peklo :(

@monikadeny Pokusím se, budu muset do krámu... očekávám, že nadšenej nebude :(