icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nnik
14. kvě 2017

@snazimese2015
@sangina
@sangina
@monikadeny

Dekuji vam vsem 🙂)

Je to hrozne tezke, misto podpory a spolecne radosti poslouchat toto :( pritel mi rekl ze zda si je necham bude me i je nenavidet a podelam mu cely zivot.. a mam zapomenout ze by neco platil. Pry je to ma vec .. a ze jsem sobec zda si je necham a myslim jen na sebe. A o nic jineho mi nejde nez jen o sebe. Tak chape te to??:( pry nemam sanci se o ne sama postarat .

pavcik123
14. kvě 2017

@nnik tak to je pěkný hovado..

vissper
14. kvě 2017

@monikadeny když je čárka na OVU testu nejsilnější, ovulace přichází a proběhne až za 36-48 hodin. Sexík bych dala klidně až zítra abyste chlapa nestrhala 😅

lucinka58
14. kvě 2017

@nnik To je ale hajzl!!!!! Hele, určitě bude platit - pokud si miminko necháš a on se sám nepřihlásí k otcovství, tak ho zažaluj... Jooo, prostě souložil a vyšlo to. Byli jste u toho oba - i on, takže zodpovědnost je i na jeho straně.... Ale teď je rozhodnutí jen a jen na tobě jak se k tomu postavíš - určitě bys nebyla první ani poslední svobodná matka a osobně si myslím, že s pomocí rodiny a přátel bys to zvládla. Neříkám, že to není náročný - ano je, i když se dítě narodí do úplné rodiny se zázemím, ale na druhou stranu nám ty naše prďolky dělají kromě starostí i radost 🙂

vissper
14. kvě 2017

@pavcik123 tak nevím kdo je sobec. Vy, že myslíte na živit co vzniká přestože víte, že to budete vy kdo obětuje svůj život dětem, že vy budete ta která se vzdá koníčků a ja nevím čeho všeho a ne váš chlap, který stejně dál bude pokračovat ve sledování televize počítače, svých koníčků, pivech s chlapama. .. chlapy si život dětmi nenechají omezit, vždy se stará ženská. To mu klidně můžete říct ať se nebojí, když se tolik boji o svoji SVOBODU, že chlapy s příchodem dětí o ni nepřichází. A kdo je tady sobec, že mu prý zkazíte život! !!! Kdybych dala na mého muže tak jsem do teď bezdětná. Nedala jsem se a teď čekám druhé 😉 sice to chvilku trvalo. První dítě s nim mám po 6 letech vztahu a druhé je na cestě, když je prvnímu už téměř 8 let. Ale mám co chci a na chlapovi už tolik stejně nelpím po 15 létem vztahu. Teď lpím na dětech. Teď jsou můj život ony. Chlap ať si dělá co chce. Hlavně že nosí výplatu 😀😅

zlatickon
14. kvě 2017

Holky tohle je dnesni test ale neni z ranni moci,co myslite?

jullli
14. kvě 2017

@zlatickon Ze je to nekvalitni fotka us zaostrit

zlatickon
14. kvě 2017

Jojo,snad bude tahle lepsi

tornadolu
14. kvě 2017

@nnik ahoj jak to tak čtu tak promiň ale tvůj přítel je pěkný blbec na deti jsou potřeba 2 a to ze se povedlo by mel byt rad a ne toto.znam spoustu zen co mají dvojčata a zvládají to pěkně i bez chlapa.myslim si ze jsi budeš dobrá matka a teď je to na tobě jesli ty dvě miminka das pric,nedělej to ublizis si a toho přítele ubec neposlouchej zvkadnesvto sama a on ať jde to pr.... Snad se nezlobis ze jsem to takle napsala ale cizím s tebou 😉 mimiska bych si nechala a byli mi jen moje 😉 držím pakecky

jullli
14. kvě 2017

@zlatickon bohuzel je to hrozne nekvalitni proste bejde poradne nic videt... Mozna tam cmouha je mozna ne

zlatickon
14. kvě 2017

@jullli ja to proste nevyfotim ☹

luciebx
14. kvě 2017

@zlatickon ja vidim ducha

tornadolu
14. kvě 2017

@zlatickon na druhým vidím 😉

zlatickon
14. kvě 2017

je to vazne nekvalitni foto ale je duch videt hned nemusim se ani zakoukavat tak snad doufam,bude silit,dekuju moc holky.Pritel ma 7.6. narozeniny tak bych chtela mit uz fotecku a dat mu ji k narozeninam 🙂 bylo by super kdyz by to klaplo 🙂

tornadolu
14. kvě 2017

Jinak ženy MS zatím nedorazila přítel dneska mě chytntul na pupik a usmál se 😉 a políbil me testovat budu zítra rano az pojedu do práce.dneska jedem na Macochu na motorce s přítelem tak se těším přeju pěknou slunečnou neděli 😉

janajens
14. kvě 2017

@monikadeny pekny ja testnu vecer jsem u nasich

nnik
14. kvě 2017

@lucinka58
Take jsem to rikala, ma na tom podil :( a je mi hrozne kdyz tohle od nej posloucham. Plus takove kecy ze potrat nic neni ze krvacim i pri menstruaci :-\ a ze pry si casem udelame novy :D ... nu, budu doufat, ze se druhe nepotvrdi. Zatim, nemely srdicka, takze me pani doktorka objednala za 3 tydny znovu a rikala, ze to druhe se nemusi potvrdit. Dokonce jsem dostala uz i obrazek 😍 a dekuji moc za podporu.

nnik
14. kvě 2017

@tornadolu
Ahoj, nene, nezlobim vubec 🙂) dekuji za nazor a mas pravdu. Stejne je nosim ja v sobe ne on 🙂 je to hnusne takove kecy co rika. Ale chci je 🙂 jen mam strach kdyz budu sama na vse

zlatickon
14. kvě 2017

@nnik boze muj,to je vazne srabacky ☹ moc me to mrzi ze je takovy a myslim si ze i kdyz se druhe nepotvrdi tak to v tobe uz bude,to jak se zachoval,co rekl a tak... kopla bych ho vis kam? moc ti drzim palecky at ti to dopadne cele jak nejlepe a preji ti hodne sil

nnik
14. kvě 2017

@zlatickon
To mas pravdu :( vim kam :D dekuji moooc 🙂)

f.nina
14. kvě 2017

Děvčata, co myslíte?

marttul
14. kvě 2017

@f.nina Něco tam vidím 🙂

zlatickon
14. kvě 2017

holky mam jeste jeden dotaz, boli me v podbrisku jak na menzu a jde mi to do krize a porad se citim mokra,tak litam na wc a krev neni,mela bych to dostat zitra...a vzdy jsem teda mela predvoj,jako ze jsem tri dny pred menzou spinila a ted nic jen to vlhko...Bylo by to k tehu normalni,ty bolesti a to vlhko? ja totiz si nejak nemuzu vybavit jak to bylo tenkrat kdyz jsem byla tehu ☹

zlatickon
14. kvě 2017

@f.nina taky lehonce neco vidim 🙂

jullli
14. kvě 2017

@zlatickon ano ano urcite muze byt

f.nina
14. kvě 2017

Děvčata, kdyby to tak vyšlo tak se snad radostí zblázním 🙂

zlatickon
14. kvě 2017

@f.nina to věřím,já též 🙂 určitě je tam máme,ja se tak i cítím...jako ze v pohode pozitivne naladena a tak 🙂

bzukk
14. kvě 2017

Krásný den všem, myslím, že oproti včerejšku zesílel a ms snad nedojde 🙂

sangina
14. kvě 2017

@lucinka58 ..to je tedy ale sobec....a egoista...já být jí,tak se usměju ,pošlu někam....a jdu se projít a vysvětlovat fazolkám,že to bez něj zvládnem....

sangina
14. kvě 2017

@nnik no jak tak koukám,tak se ti ten přítel rozpálil do běla....můj názor je....sobecký a egoistický pitomec..jen tak mimochodem..kolik má dětí?já že jen tvrdí,že to nezvládneš....odkud si je tak jistý.a že se nebude starat o Vás?podle litery zákona je povinnen podílet se na nákladech spojených s těhotenstvím ,slehnutím,..porodem,výbavě a výživě dětí....nebyla by jsi v tom sama..ani první ani poslední.mě musel zaplatit částku kolem dvaceti tisíc....když jsem čekala holku,vyhodil mě,dal mi peníze na potrat..a já našla podnájem,práci..a za pár měsíců byla na světě holčička....zvládla jsem to...a pokud by se situace měla opakovat s mým nynějším přítelem...tak se zachovám stejně...nám ženám dal bůh úžasný dar..jmenuje se to mateřská láska..a věř,že s ní zvládneš věci....o kterých si nikdy nevěděla ,že je zvládneš....