icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sangina
14. kvě 2017

@f.nina ....ale ale..klube se nám čárka...tak jen at sílí...potichu gratuluji...

kacenka0705
14. kvě 2017

Ahoj holky prosim o radu 🙂 ja jen jestli se da prikladat k tomu jestli je muj ovu test pozitivni. Jelikoz od srpna 2016 neberu antikoncepci a mela jsem nepravidelnou ms tak mi gynekolog predepsal gynprodyl na srovnani ms. Beru ho jeste ted. Protoze se s pritelem snazime o mimi. A ted jsem 17Dc s v patek jsem byla na ultrazvuku kvuli tomu aby dr. zjistil jestli mam ovulaci. Pry tam videl malicky folikul ale pry to ovulace byt nemusi. No a kdyz jsem si delala minulou stredu ovulacni test carka ktera by mela byt silnejsi nebo stejne silna jako kontrolni tak se objevila ale byla slaba o neco nez kontrolni. A dnes takove 2 tluctice. Od rana me boda a picha v podbrisku. A citim ze je nafoukly. Mohla by to byt opravdu ovu? Moc vas prosim o radu a budu vdecna za kazde pismenko od vas holky 🙂 zkousim ho totiz poprve takze s tim nemam zadne zkusenosti. Dekuji moc moc 🙂

f.nina
14. kvě 2017

@zlatickon to doufám, že tam jsou 🙂 Já se právě cítím úplně normálně 😲 kromě vynechané menstruace nemám vůbec žádné příznaky. Pokud to, ale klapne tak se zblázním radostí 🙂

f.nina
14. kvě 2017

@sangina Děkuji 🙂

sangina
14. kvě 2017

@kacenka0705 test ,na který koukám vskutku je pozitivní...takže příjemně strávený večer..a hodně štěstí...

kacenka0705
14. kvě 2017

@sangina dekuji 🙂 zrovna vcera probehl styk. Myslis ze je sance?

kacenka0705
14. kvě 2017

A jeste se chci zeptat holky mate nekdo zkusenost timto testem? Je z Tety kupovany

sangina
14. kvě 2017

@kacenka0705 je a veliká,👍..nejlepší by bylo to pojistit ještě dnes🙂 a uvidíte...

kacenka0705
14. kvě 2017

@sangina dekuju moc 🙂 jeee kez by to klapo moc si miminko prejeme 🙂

laura1972
14. kvě 2017

@kacenka0705 je to přebal mamatestu. Ukazuje stejně jako mamatest.

kacenka0705
14. kvě 2017

@laura1972 dekuju 🙂 a jsou spolehlive? Nebo hazi duchy?

sangina
14. kvě 2017

@kacenka0705 ..je spolehlivý..zatím co mamatesty házely duchy a falešnáky,tento byl sněhobílý....a pokud bylo hcg v krvi tak tam byla čárka.

kacenka0705
14. kvě 2017

@sangina dekuju moc 🙂

sangina
14. kvě 2017

@laura1972 fakt?a taky tedy výrazně dražší......já se testuji mamatestem a tímhle..

laura1972
14. kvě 2017

@sangina u nás jsem ho viděla v drogerii teta za 59 Kč. Přitom mamatest je to samé a stojí tady 45 Kč. A za tu samou cenu jsou i dr max a kolem 38 Kč kupuji u nás woman secret , nevim, ale na to jaká je to kvalita ten co si sem dávala je dost drahý teda.

sangina
14. kvě 2017

@laura1972 ,,víš co je zajímavé...já se testuji mamatestem a tímhle...vždy jeden kus od každého...na mamatestu slabé čárky a tady nic...a nic.Pokud se ale objevily čárky na tomhle těhu to bylo....

jarmarca
14. kvě 2017

Devcatka co myslite,dnesni ovutest?;) tehutest doma nemam:(((

sangina
14. kvě 2017

@jarmarca ..je pozitivní.....mnohokráte se stává,že v čase raného těhotenství bývají poozitivní😉

nnik
14. kvě 2017

@sangina
Presne tak.
Nema zadne a je mu 19 let no :-\ me 25 🙂 rekl, ze by mu neuznali nic ze by byl hlasenej na up s tim, ze ho zivi rodice 🙂 a ja jsem ta nejhorsi kdyz si je chci nechat. Taky mi chce davat na potrat :(

janajens
14. kvě 2017

Tak jsem si obednala ten gel conceive a uvidime zda pomuze

sangina
14. kvě 2017

@nnik oj....a ví o tom,že se bere že bydlí u rodičů...a v případě,že platit nebude ,tak na jeho rodiče dojde exekuce..pokud to nebudou platit za něj?tak ten cirkus bych chtěla vidět....a s těmi penězmi na potrat...kde na ně vzal,když nepracuje?už víte co podniknete,?

laura1972
14. kvě 2017

@janajens a kdy ti přijde?

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 17-18.5:slight_smile:

laura1972
14. kvě 2017

@kacenka0705 já ho měla a duch byl pravý 🙂

janajens
14. kvě 2017

Dneska jsem si delala ovulacni test a mam pocit ze ovu bude opet daleko driv nez minuly mesic

laura1972
14. kvě 2017

@sangina no chtělo by to spíš ještě jinou značku.Třeba Pepino je taky slabý, spíš ten Comfort, ale záleží na tom jaké možnosti máš, myslím co se týče lékáren a drogerii a co tam máte.

laura1972
14. kvě 2017

@janajens a ten se používá při ovu teda? A stihnes to?

janajens
14. kvě 2017

Vim ze neni positivni ale rozdil od vcera

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 snad jo Max dalsi mesic 🙂

laura1972
14. kvě 2017

@janajens a ten sis dělala ted? Taky testujes 2x denně s odstupem aspoň 10h.?