icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
14. kvě 2017

@janajens to je právě, že někdy říkají dva dny před ovu, při ní a po ní ještě aspoň dva dny. A někdy zase, že obden, kvůli tomu aby sperma nebylo slabý, jenže co vím podle sebe, tak právě u nás se to povedlo když to bylo denně. Před tou ovu, při ní a po ní. Teď obden a nic.

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 mi to Ted takhle meli a bohuzel se Asik neudrzelo tak snad tento mesic bude lepsi

vissper
14. kvě 2017

@pavcik123 moc se omlouvám, to mělo být pro 😝

vissper
14. kvě 2017

... Pro nnic

laura1972
14. kvě 2017

@janajens ono to určitě brzy vyjde. Já myslím, že ted už by mohlo 🙂 budu držet palce❤

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 dekuji mohla bych kit krasny darek k narozeninam

laura1972
14. kvě 2017

@janajens to určitě 🙂 zrovna nedávno tu nějaká snažilka psala v nějaké skupince, že jí vyšel pozitivní tehu test na její narozeniny 🙂

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 ja je mam 2.6 a mam mit ms 4.6

laura1972
14. kvě 2017

@janajens ty jo, tak to musí vyjít 😉

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 no brachy holka je v Tom a bracha ma narozky 23.5 🙂

laura1972
14. kvě 2017

@janajens tak to je taky hezký 🙂

janajens
14. kvě 2017

@laura1972 no to Ano

kkac83
15. kvě 2017

Ahoj holky, prosim o vas nazor.. v utery mam jit na operaci bartholinovy zlazy a minulý tyden jsem mela dostat MS, nevim presne kdy, mam nepravidelne cykly, ovu nehlidam.. v patek jsem trochu spinila, ale pak uz nic, tak jsem dnes rano udelala test. Na ten zanet bartholinovy zlazy jsem brala antibiotika a cipky plus mast.. Test ukazuje pozitivni, ale nemuze to byt ovlivneno temi atb ? A pokud ne, tak nemuzou ty prasky uskodit mimcu ?Jinak v lednu mam za sebou revizi kvuli ZT. Dekuji za jakoukoliv odpoved.

vissper
15. kvě 2017

@kkac83 ti vypadá hodně těhotně. Mimčo by to zatím ublížit nemělo, živi ho z loutkový váček, ale Šípková domtorivi

vissper
15. kvě 2017

@kkac83 ... K doktorovi a domluvit se co dál. .. a pak hned volej na gyndu

vissper
15. kvě 2017

@kkac83 no ten telefon si píše co chce. Živí ho žloutkový váček...šup k doktorovi 🙂

sangina
15. kvě 2017

@nnik ..tak to má být...přece ti drobečci nebudou doplácet na něčí ego...😀😀.jen doufám,že nebudete mít velké zdravotní problémy s miminky....kdyby jste něco potřebovala stačí na skupinku napsat...tady se určitě najdou lidé lepšího charakteru něž ten Váš rádoby přítel

sangina
15. kvě 2017

@kkac83 ..tak velká gratulace....hybaj k doktorovi a na gyndu...at není nějaký průšvih....

kkac83
15. kvě 2017

Holky, dekuji vam moc ! K dr. samozrejme pujdu, zitra jsem objednana na 13 hod. do nemocnice kvuli tomu zakroku, tak jim tam vse reknu. Ale je mi divne, ze kdyz jsem byla v utery u svoji dr., kvuli tomu zanetu, tak mi delala i utz, sice jen takovy na 10 vterin, ale nic tam nevidela..tak jsem tehotenstvi vyloucila.

monikadeny
15. kvě 2017

@tornadolu
je to conective gel, lepší je prý aplikátor na správnopu dívku. Simi po něm otěhotněla...

monikadeny
15. kvě 2017

@kkac83
ahoj, jak píšou holky, 100% ne. Já se ptala doktorky, že se vdávám a mohla bych být těhu, jestli si můžu dát na svatbě víno a ona říkala, že dokud není placenta má mimi svoje a neublíží mu ani alkoho...tak se neboj....ale test s sebou a rozhodně si to nech potvrdit, ona doktorka mimiska vidět nemusela, byl malilinkatý

janajens
15. kvě 2017

@monikadeny taky ho man objednany zkusim ho a uvidime 🙂

kkac83
15. kvě 2017

@monikadeny dekuji ti.. ja jsem z toho uplne v soku.. jsem zvedava, co mi zitra reknou..

anyt9178
15. kvě 2017

Ahoj holky, mam dotaz. Jsem 22dc a cyklus mam 27-28 dni. Vcera po mazleni jsem sla na wc a zacala jsem krvacet nebylo to nic hrozneho po utreni uz jen trosku na papire tak jsem se vykoupala vzala si tampon s domenim ze ms proste prisla driv ale rano nic a do ted take stale nic. Nemate nektera zkusenost? Co to asi tak mohlo byt? Dekuji jinak jsem byla nedavno u dr. a vse je v poradku

nnik
15. kvě 2017

@sangina
Jak to myslite s temi problemy?? :o :(

llenka_li
15. kvě 2017

@anyt9178 udělej si Tehotensky test..

anyt9178
15. kvě 2017

@llenka_li odpoledne si pro nej dojdu

jarmarca
15. kvě 2017

Holky ahojda, tak jsem vystrachala jeste posledni pepino ovulacni🙈
Tt koupim dnes odpo, tak jsem fakt zvedava, jestli to bude jen nejaka falesna brezost nebo vazne tehu😂

llenka_li
15. kvě 2017

@anyt9178 byla ta krev červená? Pokud ano a test bude pozitivní, tak upaluj na pohotovost. Pokud negativní, tak asi jen rozházené hormony nebo tak něco 🙂

anyt9178
15. kvě 2017

@llenka_li ano cervena v jedenact pro nej letim a pak se uvidi