Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

... Pro nnic
Ahoj holky, prosim o vas nazor.. v utery mam jit na operaci bartholinovy zlazy a minulý tyden jsem mela dostat MS, nevim presne kdy, mam nepravidelne cykly, ovu nehlidam.. v patek jsem trochu spinila, ale pak uz nic, tak jsem dnes rano udelala test. Na ten zanet bartholinovy zlazy jsem brala antibiotika a cipky plus mast.. Test ukazuje pozitivni, ale nemuze to byt ovlivneno temi atb ? A pokud ne, tak nemuzou ty prasky uskodit mimcu ?Jinak v lednu mam za sebou revizi kvuli ZT. Dekuji za jakoukoliv odpoved.
Holky, dekuji vam moc ! K dr. samozrejme pujdu, zitra jsem objednana na 13 hod. do nemocnice kvuli tomu zakroku, tak jim tam vse reknu. Ale je mi divne, ze kdyz jsem byla v utery u svoji dr., kvuli tomu zanetu, tak mi delala i utz, sice jen takovy na 10 vterin, ale nic tam nevidela..tak jsem tehotenstvi vyloucila.
@tornadolu
je to conective gel, lepší je prý aplikátor na správnopu dívku. Simi po něm otěhotněla...
@kkac83
ahoj, jak píšou holky, 100% ne. Já se ptala doktorky, že se vdávám a mohla bych být těhu, jestli si můžu dát na svatbě víno a ona říkala, že dokud není placenta má mimi svoje a neublíží mu ani alkoho...tak se neboj....ale test s sebou a rozhodně si to nech potvrdit, ona doktorka mimiska vidět nemusela, byl malilinkatý
@monikadeny taky ho man objednany zkusim ho a uvidime 🙂
@monikadeny dekuji ti.. ja jsem z toho uplne v soku.. jsem zvedava, co mi zitra reknou..
Ahoj holky, mam dotaz. Jsem 22dc a cyklus mam 27-28 dni. Vcera po mazleni jsem sla na wc a zacala jsem krvacet nebylo to nic hrozneho po utreni uz jen trosku na papire tak jsem se vykoupala vzala si tampon s domenim ze ms proste prisla driv ale rano nic a do ted take stale nic. Nemate nektera zkusenost? Co to asi tak mohlo byt? Dekuji jinak jsem byla nedavno u dr. a vse je v poradku

@janajens to je právě, že někdy říkají dva dny před ovu, při ní a po ní ještě aspoň dva dny. A někdy zase, že obden, kvůli tomu aby sperma nebylo slabý, jenže co vím podle sebe, tak právě u nás se to povedlo když to bylo denně. Před tou ovu, při ní a po ní. Teď obden a nic.