Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snazimese2015 tyyy jooo, já jsem asi slepá - já nic nevidím....
@snazimese2015 Tak ono když se na test díváš po limitu tak ať už je tam cokoliv tak to nelze brát v úvahu a říkat že to falešně ukazuje...
@lucinka58 Holky tak velky prd, tehu test uplne bily😔 Bud mam zas hormony do vrtule a nebo to byla ovulka, mela jsem takovej vytok ze vlastne kvuli tomu jsem si ty ovutesty zacala delat...tak uvidim,kdyz to do konce kvetna nedostanu,tak naklusu k dr...
Diiky za zajem holky,aspon ze se tady muzu trosku vypsat, muzskej by se ze me uz asi zblaznil😇
@denisa3101 úžasný. Gratuluji. Hodně zdravíčka přeji

@xsonnyx nám uz už v 11.tydnu.
@snazimese2015 nic nevidím ☹
@denisa3101 krásný, moc gratuluji 🙂
@snazimese2015 co je to za citlivost testu? Chtělo by to zkusit ještě jiný, třeba ten obyc. kolik jsi DPO ?
@snazimese2015 tak ted to ctu takže 25 citl. Zkusila bych 10 takový 🙂
Gratuluji 🙂
@laura1972 já to neměřim manžel má špatný spermio tak mám špatně vyrovnané hormony.
Teď kvůli práci si miminko nepřejeme , až za 5 let půjdeme možná na ivf
@laura1972 jo ten večerní je ten poslední. Nó teď testit nebudu počkám dva dny jestli dojde MS. Ale už pobolívá bříško tak čekám že dojde. Prsa už mě bolí přes týden tak z toho stejně asi nic nebude. Ale co jedeme dál 🙂 sleduji tvůj příběh taky už pěkně dlouho a držím ti moc palečky a samo i všem ostatním 🙂

Chci se zeptat vím ze to sem nepatří ale v kolikatem týdnu se s zjistit pohlaví u miminka ? Dekuju za odpověď 😉