Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny ja jsem volala na gindu tak jsem objednaná na pondělí na 3h
@monikavitezslav parada 🙂 mam radost, potichu gratuluji 🙂 ted uz to vyjde 😉
@monikavitezslav potichu gratuluji:_leaf_clover:
@leymea děkuju MS má dorazit až za dva dny ale asi neprijde 🙂)))
@janajens Dekuju snad už teď bude vše v pořádku
Ahoj všem, já už jsem taky přišla na to proč nepřišla MS a je mi trošku špatně stále. Podle UZ jsem 6+3 (podle PM by to mělo být 7+3), ale ovulaci jsem nehlídala. A máme srdíčko. Jsem tak šťastná. Připadám si, jako bych vyhrála jackpot. Ale na druhou stranu je to neuchopitelné štěstí smíchané s obavami - moc dobře vím, že v mém věku, se může pos**** snad úplně všechno. Držte palce prosím!
A přeju hodně štěstí všem snažilkám!!!
@peta73 držíme palce a gratulujeme
@monikavitezslav No to je krásné...moc gatuluji😍😍😍👏❤
@terka228 děkuju moc ještě nic není jisté ale měla sem tucha když přišly ty pocity. Jen teď nevím dokdy čekat na mudr aby to nebylo zase v ty jizve ☹((
@terka228 tery můžu se na něco zeptat v sz?
Tohle bude jiné stále se mi motá hlava a je blivno a do tohoto ještě noční směny 12h nevím zda to dám
@tornadolu hele pokud to není jasně červená krev, tak bych se toho nebála a při nejhorším se pak půjdete umýt no 😂 dneska to vypadá jak?
@kastanek87 prave je to krev 😢😢 ale už ústava si myslím.uvidim co mi řekne doktor v pondělí snad nic špatného...co to teda bylo 14.5.taky MS divny toto...
@kastanek87 a teď už jen malinko spinim minimum.boli me pod briskem na levé straně mam strach aby nebilo neco špatně vis jak a nebo jsem těhotná to bych byla rada ale mam strach
Holky jakej mam zitra zkusit test, ktery je nejlepsi na to nedockavy testovani kolem 11 dpo?? Mam tu cemio, mamatest a maxe 😘
@monikavitezslav Jasně, že můžeš 🙂

Dobré ráno Holky ukazuju se po hodně dlouhý době. A s pocitama divnyma. Nikdy sem nesnidala teď musím jinak bych se poblila. Včera jsme vyšli Říp a celou cestu se mi motala Šiška večer mě chytli prsa a do toho zuby. Je to divný ale tohle sem nikdy neměla.