Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens cela ta její story mi prijde úplně mimo realitu.
@aleenka1234 nevim no Leda fakt by byla vic tak by neco malinko bylo videt ale treti den a na testu slave carky nevim uvidime Co napise
@janajens @aleenka1234 holky při takovém tehu testu, jaký má, je na UZV vidět max zvýšená sliznice a to je vše.... Jsem z oboru, vím, co píšu
@aleenka1234 tak už jsem tady taky minule psala, že už jen z pohledu lajka je to blbost... Když člověk jde v nějakém 4tt a je vidět max. zvýšená sliznice, v nějakém 5tt nějaká bublinka, dutinka... A jak je napsáno, na ultrazvuku je vidět něco až od 1000 HCG. V neděli by musela jedině tak na pohotovost... a tam se ne všem chce. Kór pokud nechtěla být tak zklamaná... Přijde mi, že se tu v poslední době objevuje několik zvláštních případů...
A celkově to tu není co to bývalo. Když člověk ještě napíše něco někomu, tak ten se pomalu hned urazí a startuje tu, jen pro to, že nechce slyšet jiný názor a nebo si to hned blbě přebere atp.
Ono ani moc jiných nových lidí tu sem nechce psát, dávat dotazy...
@jarmulka takových pozitivních testů si stáhnu na netu tucet. V neděli a tolik novinek? Ten její gynekolog pracuje asi nonstop 😀
@simi1510 to mas pravdu. Já tu sem tam nakouknu, ale už se nevyjadřuji. Jen příběh paní nikisha mi přijde uz moc scifi.
@aleenka1234 jj, při nejmenším je to celé zvláštní... Já mám třeba také takový krásný pozitivní test, je z dnešního dne, ale tehu nejsem 😝... Je to po aplikaci ovitrelle 👍
Na pohotovosti jsem byla. Vím co i řekli. A je to od alenky trochu kruté říct že jsem ho stáhla.. chápu před pár dny jste mi řekla že ho mít asik nebudu. Chápu stížnosti některých a v této konverzaci nemíním pokračovat. Účet si zruším aby někomu náhodou nevadilo, že tu někdo píše a nejspíš vadí i můj věk. Ale mě to nevadí jsem s přítelem za zázrak ráda, tak si tady užívejte a fotku vám pošlu až jí dostanu sice už asi ne jako já.
@aleenka1234 a to ještě v takovém týdnu s jistotou říct, že to není mimoděložní? Nevím no... Když jsem byla loni těhotná, šla jsem na kontrolu v 6tt a tam mi říkala, že se z toho ještě klidně může stát mimoděložní (že nějaké procento tam zůstává)... což jsem nechápala, ale nejsem doktor, nestudovala jsem to ....
Nevím proč tam je 3tt.
@nikisha1 no, tak když si rusis účet, tak nemusíš nic přidávat 🙂 ne, tvůj věk je super. Tady to neber jako stížnosti. Je to plkaci web, jen ten tvuj příběh nedává hlavu ani patu. Třeba si ho založ jako maajaa90 🙂
@nikisha1 navíc, v prvním příspěvku si psala, že se nějak nechranite a teď, že si otěhotněla přes prášky????!!!!
@nikisha1 drzela jsem ti palce..ale myslim si,ze si vymyslis..ze uz nevis kudy kam...a hlavne jsem nabyla dojmu,ze ty bys mit dite jeste nemela,protoze o tom nevis vubec nic..nevis jak ma vypadat poz.test,nevis kdy jit k lekari atd...jeden den rikas to a druhy to...meles jednu blbost za druhou a myslis si,ze jsme tu uplne blby..nejdriv si neco nastuduj a pak se snaz o miminko...a rozhodne ne pres antikon. :-\
@aleenka1234 přesně, teď jsem si to celé znovu četla. Na začátku psala, že má tři dny po termínu MS a slabý duch,k tomu, že se nechráníte a na miminko se těšíte, chcete ho... Teď zase, že jsi otěhotněla i přes antikoncepci??? Nějak se v tom ztrácím... A nebo se spíše ztracis Ty???
@ms.neomagic bohužel pár věcí nesedí no... člověk aby se tu za chvíli bál s někým komunikovat...
Co ty jinak? Jak je dneska?

@nikisha1 přidávám se k @aleenka1234 - to je parádní blbost, vidět něco ve třetím týdnu 😀 . Nemáš ani pořádně pozitivní test a už je vidět vše na UZV? Promiň, ale tady nejsi mezi blbci. NA UZV jde něco vidět až při hodnotě HCG okolo 1000 jednotek. Navíc Ty máš takové novinky v neděli??? Promiň, ale je to moc pritazene za vlasy...