icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jarmulka
11. čer 2017

@nikisha1 přidávám se k @aleenka1234 - to je parádní blbost, vidět něco ve třetím týdnu 😀 . Nemáš ani pořádně pozitivní test a už je vidět vše na UZV? Promiň, ale tady nejsi mezi blbci. NA UZV jde něco vidět až při hodnotě HCG okolo 1000 jednotek. Navíc Ty máš takové novinky v neděli??? Promiň, ale je to moc pritazene za vlasy...

aleenka1234
11. čer 2017

@janajens cela ta její story mi prijde úplně mimo realitu.

janajens
11. čer 2017

@aleenka1234 nevim no Leda fakt by byla vic tak by neco malinko bylo videt ale treti den a na testu slave carky nevim uvidime Co napise

jarmulka
11. čer 2017

@janajens @aleenka1234 holky při takovém tehu testu, jaký má, je na UZV vidět max zvýšená sliznice a to je vše.... Jsem z oboru, vím, co píšu

nikisha1
11. čer 2017

A tady je tedy ten TT je to podle krabičky 10.

janajens
11. čer 2017

@nikisha1 a nejsi fakt vic nez 3tyden? Fakt ve tretim tydnu neni nic jeste preci videt

jarmulka
11. čer 2017

@nikisha1 to vypadá ok, to už jsou hezké čárky, ale taková změna na UZV za kolik, za dva dny??? Mmch kam chodíš v neděli?

simi1510
11. čer 2017

@aleenka1234 tak už jsem tady taky minule psala, že už jen z pohledu lajka je to blbost... Když člověk jde v nějakém 4tt a je vidět max. zvýšená sliznice, v nějakém 5tt nějaká bublinka, dutinka... A jak je napsáno, na ultrazvuku je vidět něco až od 1000 HCG. V neděli by musela jedině tak na pohotovost... a tam se ne všem chce. Kór pokud nechtěla být tak zklamaná... Přijde mi, že se tu v poslední době objevuje několik zvláštních případů...

A celkově to tu není co to bývalo. Když člověk ještě napíše něco někomu, tak ten se pomalu hned urazí a startuje tu, jen pro to, že nechce slyšet jiný názor a nebo si to hned blbě přebere atp.

Ono ani moc jiných nových lidí tu sem nechce psát, dávat dotazy...

aleenka1234
11. čer 2017

@jarmulka takových pozitivních testů si stáhnu na netu tucet. V neděli a tolik novinek? Ten její gynekolog pracuje asi nonstop 😀

aleenka1234
11. čer 2017

@simi1510 to mas pravdu. Já tu sem tam nakouknu, ale už se nevyjadřuji. Jen příběh paní nikisha mi přijde uz moc scifi.

jarmulka
11. čer 2017

@aleenka1234 jj, při nejmenším je to celé zvláštní... Já mám třeba také takový krásný pozitivní test, je z dnešního dne, ale tehu nejsem 😝... Je to po aplikaci ovitrelle 👍

nikisha1
11. čer 2017

Na pohotovosti jsem byla. Vím co i řekli. A je to od alenky trochu kruté říct že jsem ho stáhla.. chápu před pár dny jste mi řekla že ho mít asik nebudu. Chápu stížnosti některých a v této konverzaci nemíním pokračovat. Účet si zruším aby někomu náhodou nevadilo, že tu někdo píše a nejspíš vadí i můj věk. Ale mě to nevadí jsem s přítelem za zázrak ráda, tak si tady užívejte a fotku vám pošlu až jí dostanu sice už asi ne jako já.

simi1510
11. čer 2017

@aleenka1234 a to ještě v takovém týdnu s jistotou říct, že to není mimoděložní? Nevím no... Když jsem byla loni těhotná, šla jsem na kontrolu v 6tt a tam mi říkala, že se z toho ještě klidně může stát mimoděložní (že nějaké procento tam zůstává)... což jsem nechápala, ale nejsem doktor, nestudovala jsem to ....

lbourova
11. čer 2017

Vcera delany test, druha carka dosti slaba.... Posledni tehu bylo mimodelozni a carky taky skoro nebyly videt. Obavam se, ze je to tu zase ☹

simi1510
11. čer 2017

@nikisha1 tak když tam tedy viděli, tak kolikátý týden tedy jsi? Jen tak pro zajímavost tedy. Když v podpisu máš uvedeno, že jsi 3tt.... To pak promiň, ale musíš brát, že se to člověku zdá při nejmenším divné...

simi1510
11. čer 2017

@lbourova jak dlouho máš zpoždění, resp. kolik dpo jsi?

nikisha1
11. čer 2017

@simi1510 První doktor řekl, že už je to tak 6-7 týden. druhý že to je 6. od poslední ms. což by odpovídalo. Vím že je to divné ale píši jen to co mi říkají.

janajens
11. čer 2017

@nikisha1 tak v tom pripade ale ne 3tyden jako mas pod profilem

nikisha1
11. čer 2017

Nevím proč tam je 3tt.

aleenka1234
11. čer 2017

@nikisha1 no, tak když si rusis účet, tak nemusíš nic přidávat 🙂 ne, tvůj věk je super. Tady to neber jako stížnosti. Je to plkaci web, jen ten tvuj příběh nedává hlavu ani patu. Třeba si ho založ jako maajaa90 🙂

janajens
11. čer 2017

@nikisha1 udelala sis termin porodu tak si ho zmen🙂 u profilu

nikisha1
11. čer 2017

@janajens díky

janajens
11. čer 2017

@nikisha1 neni zac

aleenka1234
11. čer 2017

@nikisha1 navíc, v prvním příspěvku si psala, že se nějak nechranite a teď, že si otěhotněla přes prášky????!!!!

simi1510
11. čer 2017

@nikisha1 tak pokud 6tt, tak to pak už jo. A ten týden tam máš asi s ohledem zadaným na termín porodu 😉

ms.neomagic
11. čer 2017

@nikisha1 drzela jsem ti palce..ale myslim si,ze si vymyslis..ze uz nevis kudy kam...a hlavne jsem nabyla dojmu,ze ty bys mit dite jeste nemela,protoze o tom nevis vubec nic..nevis jak ma vypadat poz.test,nevis kdy jit k lekari atd...jeden den rikas to a druhy to...meles jednu blbost za druhou a myslis si,ze jsme tu uplne blby..nejdriv si neco nastuduj a pak se snaz o miminko...a rozhodne ne pres antikon. :-\

laura1972
11. čer 2017

@nikisha já si myslím, že si k tomu nepřičetla den PM, takže bys měla být 5. tt. a kdy byla poslední MS tedy? Já byla podle ms 5.tt.a na UTZ bylo vidět toto: jinak jsem byla 5

jarmulka
11. čer 2017

@aleenka1234 přesně, teď jsem si to celé znovu četla. Na začátku psala, že má tři dny po termínu MS a slabý duch,k tomu, že se nechráníte a na miminko se těšíte, chcete ho... Teď zase, že jsi otěhotněla i přes antikoncepci??? Nějak se v tom ztrácím... A nebo se spíše ztracis Ty???

laura1972
11. čer 2017

@nikisha1 byla jsem.5 den po vynechání ms

simi1510
11. čer 2017

@ms.neomagic bohužel pár věcí nesedí no... člověk aby se tu za chvíli bál s někým komunikovat...

Co ty jinak? Jak je dneska?