Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak holky! Když nám to v červnu/ červenci vyjde, tak to budou jarňátka-březňátka, což by bylo hrozně prima! Já začínám další cyklus... tak jdu bumbat kotvičník, ať si ovulace pospíší 😃
Ale 3 dny pred ovulaci a dva dny po se rika,ze otehotnet zena muze. Nebo to neni pravda?
Dekuju holky 😊 ja se v tom nevyznam. Meli jsme s pritelem pohlavni styk den pred ovulaci. Je to sice tyden zpet a menzes mam mit az za 14 dni. Ale je mi divne. Zvracim a trochu me pobolivaji prsa. A jsem naladova. Ale na to vsechno je asi brzo. Na takovy priznaky
@dendule94
ahojky, nepsala si sem už pod jiným nickem, máš úplně stejný slovosled a vyjadřování, jako jedna holčina, co si tu v dubnu zrušila účet ?
@monikadeny ahojky moni jak je Co noveho
Od ctvrtka mam ovulaci do pristi stredy. Mam to vypocitany podle kalendare co mi pocita menzes a kam si pisu kdy jsem mela pohlavni styk.
@vevebubu Já vidím 🙂
@dendule94 to co rikas je blbost od ctvrtka ovulace do stedy.
Ovulace je jen jedna to je jen kratky okamzik ostatni jsou jen plodne dny. A hlavne pokud se ridis jen kallkulaclou nemusi to sedet..
Pouzij ovu testy nebo mer teplotu nebo si skoc k dr.
Jinak urcite lutealni fazi nemas delsi vice jak 16dnu

@laura1972 fertipronu segre doporučil gynekolog. Prý na podporu ovulace. Gynex jsou bylinky a je to na veškeré ženské obtíže na podporu plodnosti atd. Tak uvidíme.