icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janea823
21. čer 2017

Nevydržela jsem a zkusila jsem dnes znova...+-12 DPO. 🙏

hribek
21. čer 2017

@monikadeny @janea823 holky moc gratuluju, kdy ste mely MS? ja 23.5. posledni
Ja za chvili volam dr jestli mam dojit nebo jen zobat utros. doufam ze nam to ted vsem vyjde. Rikam si ze do petice vseho dobreho ... (3xZT, 1mimod)
a vam ostatnim co zatim cekate drzim palce, a doufam ze se vsechny potkame ve skupince asi breznove? 🙂

janea823
21. čer 2017

@hribek gratulace i tobě 🙂 já o den dřív (22.5.). V září ZT v 10tt..kolem všichni těhotní nebo už s mimi, tak asi ,,bacil" konečně přeskočil i na mě 😀

hribek
21. čer 2017

@janea823 super🙂 tak at to tedkom uz donosime🙂 ja ted mluvila s dr a mam utrogestan 2-0-2 takze se mam na co tesit, byva mi po tom blbe a sem ospala.ale snad to pomuze

janajens
21. čer 2017

@janea823 gratulace

laura1972
21. čer 2017

@janea823 nádhera, gratuluji 🙂 to je určitě tt. Comfort 🙂

janea823
21. čer 2017

@hribek tak já při prvním těhotenství byla unavená i bez něčeho dalšího😀 budu držet palce, ať nám to klapne a vše je v pořádku!

@janajens děkuji!

@laura1972 díky! ano, je to Comfort. Měla jsem to balení 6ot+2tt...tento měsíc to bylo konečně k užitku oboje🙂

tornadolu
21. čer 2017

@monikadeny gratuluji maminko 😉
@janajens testovat budu dneska odpoledne až přijedu z práce MS stále nikde už to nevydržím a udělám snad nebude vadit odpolední moč 😉

tornadolu
21. čer 2017

@janea823 gratuluji

laura1972
21. čer 2017

@janea823 no ja je kupovala taky 🙂 ještě budu prikupovat samotné tt. comfort. Testovat budu ten 10 dpo, dnes jsem teprve 3-4 dpo. Minulý měsíc mi comfort taky ukázal čárku, ale nakonec MS dorazila, i kdyz se zpožděním. Zřejmě biotehu 😔měla jsem brát duphaston, ale zapomněla jsem.ho včas brát. Do toho zánět moč. měchýře a krev v moči, takže nakonec nic. Ted zrovna po ovulce se mi zánět opět vrátil a i když ted beru na to léky, nevím zda se to chytne 😔 Tobě přeji hodně štěstí a ať je vše v pořádku až do konce.🙂

janea823
21. čer 2017

@laura1972 budu držet palečky! 🍀 Já se zatím předčasně radovat nechci, ale říkám si, pokud se má udržet, udrží se, pokud ne, tak asi ani prášky atd. nepomůžou (po ZT v září jsem měla dlouho problém se dostat do pohody, pak začala šílená vlna testování, ale poslední měsíc dva jsem se více uvolnila a začala jsem užívat Gynex). Je fakt, že tento měsíc jsem se před MS cítila jinak, stále lehký tlak v břiše a klasické křeče před MS vůbec nedorazily. Prsa cítím, jak kdybych měla snad pětky a to mám stěží ,,lentilky pod kobercem" jak se říká 😀

laura1972
21. čer 2017

@janea823 tak snad už ted to bude jak má být 🙂 ja měla také v září ZT , pak 2 měsíce pauza a třetí měsíc MS nedorazila. Kromě citlivých prsou a chození pořád na záchod, trochu žaludek jak na vodě, tak nakonec nic a v tom samém týdnu opět konec. Genetika u nás v pořádku, jen u emryjka našli 2 chromozomy navíc Edeardsuv a Downův syndrom. Prý náhoda. Ale vzhledem k mému věku bez clostilbegytu na podporu vajíček a duphastonu na udržení, šance na spontánní otěhotnění je nulová. Takže ted uvidíme, zda se to chytne.

janajens
21. čer 2017

@tornadolu budu vyhlizet tvuj testik

tornadolu
21. čer 2017
laura1972
21. čer 2017

@tornadolu tak kdy pak se dočkáme testíku 🙂 už jsem napnutá 😀

tornadolu
21. čer 2017

@laura1972 kolem 16h musí ještě nakoupit a pak budu doma sama tak to prubnu dneska jsem 39dc to uz by slo neco vidět ne?

laura1972
21. čer 2017

@tornadolu takže máš zpoždění kolik dní?? to už jo i z odpolední moči. Tak to se těšim, držím palce 🙂

tornadolu
21. čer 2017

@laura1972 6.6.jsem vysadila prášky cca 3-4vzdy to přišlo a teď nic.poslední MS byla 14.5.a 25.spineni i krev jak jsem uz psala minule tak uvidíme no test sem hodim

laura1972
21. čer 2017

@tornadolu jj, tos prve psala tak to budu držet vše co mám.A nějaké příznaky??

tornadolu
21. čer 2017

@laura1972 od neděle vždy kolem 2-3 volam do Austrálie 😡 ja myslela rani nevolnosti ze je to rano a ne odpoledne právě,prsa me tak lechtají jinak vše ok.

laura1972
21. čer 2017

@tornadolu tak to by mohlo být na dobré cestě 🙂 a co máš za test??

tornadolu
21. čer 2017

@laura1972 tamten co jsem sem dávala minule ještě jeden me zbyl 😉 no ptemyslela jsem digitální koupit ale to az kdyby neco slo vydet

laura1972
21. čer 2017

@tornadolu a ten cos zkousela tak to byl vlastně woman. A už tedy můžu očekávat testík?? 😀

denisa3101
21. čer 2017

Ženy je to test Benu viidite tam něco ? Dělá tenhle test "prosakliny" ?

denisa3101
21. čer 2017

Ještě jedna fotka s bleskem

jullli
21. čer 2017

@denisa3101 no neco tam vidim ale nevim ty testy do moci nemam rada

tornadolu
21. čer 2017

@laura1972 ještě chvilku ženy chlap pojede pric a ha na to potřebuju klid znáte to..Ma het na pilu ale nevím kdy ted jsme s polu na zahradě a pijeme džus 😉

janajens
21. čer 2017

@denisa3101 ja vidim ale to enjoy tvuj test ne ty uz cekas mimi

denisa3101
21. čer 2017

@jullli no já jej dělala ale už jak ukázal jasné // ségra jo dnes počůrala a letěl do koše no já jo teď vytáhla a je tam tohle :/ nestalo se mi to aby na testu bylo toto ale je týden po ms cca :/ takže asi prosaklina ?
@janajens ne to je od mojí ségry :/

luczinek
21. čer 2017

@denisa3101 Deni, čekáte čtvrté? Koukám, že jste z Havířova, to máme kousek 🙂