Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
No skusim zitra rano a uvidim co bude 🙂furt me poboliva v podbrisku na pravo mam trosku natekle prsa ale jestli to neni pred ms :(
Myslis nevim nechci se radovat predcasne vim ze ty mama testy delaji nekdy falesnaky nejradeji bych testla ale je to k nicemu
Tak falešňák snad nebude na více, jak na jednom, pokud to není nějaká cysta, nebo ne? Já si udělala asi 3testy -ráno, večer, ráno, než jsem to řekla manželovi 😀 Stejně jsem pak kontrolně ještě testila, dokud testiky nedošly 😀
Mně ty první testy ani foťák nevzal, neboj, zatím je málo HCG, tak to i málo barví.
Ahoj holky, koukněte mi prosím na testy, první mamatest 29 Dc 12.00 (celé dopoledne jsem nepila), druhý mamatest dnes 31Dc 5.00 hod (včera jsem hodně pila, myslím tak 3 litry, nevím jestli to má vliv na moč druhý den ráno). S té samé moči jsem zkusila třetí test Dr. Max , dr. maxe jsem zkoušela i 25 Dc a nebylo tam nic, při moc moc dlouhém hledání a natáčení možná dušík 😀 Připadne mi, že mamatest moc nezesílil. Díky za názory
@camillaq já měla jeden den na testu silnější čárku nežli den poté. Dle HCG v krvi jsem měla mít na testu dálnice, takže koncentrace moči má určitě vliv...i proto se má dělat těhotenský test ráno. Také jsem zkoušela dělat testy brzo (19 -25 DC) a při zkoumání byl vidět duch. Myslela jsem že z toho nic nebude, ptž. s dcerkou jsem měla tento den cyklu už dávno krásně viditelné čárky. A je z toho Adámek. Přeji hodně štěstí!!!!

@misimisi tady jsem našla ceník na odběr hcg u svaté anny http://www.fnusa.cz/files/ceniky/pracoviste/Gyn...
za 125 kč, tebe musel někdo mooooc natáhnout za 300...