icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pavcik123
23. čer 2017

@laura1972 já se nesměju na emiminu, já si to vyhledala teprve až dnes 🙂
A co máš s těma mlynama? Jakože mě manžel bude před padesátkou nutit rodit? 🙂 ne, pleteš se Lauro...
Sobecká? Ale prosím tě. To že nesneses pravdu neznamená že já jsem sobec.

janajens
23. čer 2017

Hele uz klid prosim pokud ti Vadi holek prispevky tak to necti nebo cti ale nevyjadruj se nevim jak se ony pak citi prosim🙏

pavcik123
23. čer 2017

@janajens já si to jen obhájila 🙂
Jdu radši na bazén 🙂

skotskaa
23. čer 2017

Prosím o slušnost. I kritika se dá vyjádřit bez vulgarit, nadávek do zoufalek, posměchu atd. Podobné typy komentářů budou smazané.

simi1510
23. čer 2017

@skotskaa Nejhorší je to, že se to tu vždy začne, když se někomu tady z určitých dam řekne něco, co je proti jejich oku/sluchu... ☹ A i když to s nimi dost lidí myslí dobře, aby si něco jen tak uvědomily, tak je to hned vše špatně a oheň na střeše....

dddkkk
23. čer 2017

@simi1510 já si myslím že je to spíš když někdo zvolí nevhodná slova k tomu aby někomu oponoval... Je správné vyjádřit i opačný názor, ale ne někoho ponižovat... a ženský obecně jsou takový že si to pak rády vracejí když jim ta kritika ubližuje a jsou na sebe zlý... a stupňuje se to a nikdo nechce ustoupit... ale jak píše @skotskaa i kritika se dá říct slušně...

simi1510
23. čer 2017

@dddkkk já se o to například snažila, po celou dobu být slušná, ale do některých tady jak když vrazí... ale ať si dělají co chtějí dámy a nediví se, že k nim to dítě nepřichází

dddkkk
23. čer 2017

@simi1510 Netvrdím že to nemůže být ovlivněno i psychikou... Jen si nemyslím že má někdo 100% patent na to jak je to správně... a ikdyž tu občas někdo něco napíše že by se měl někdo dát do klidu a řešit to s chladnou hlavou tak to nikdy nevyvolá takové konflikty jako to co sem psala pavcik... to už bylo hodně a ikdyž s ní můžeš věcně souhlasit, tak to jakým způsobem to napsala bylo neomalené a hrubé... a tak jakkoli dobře míněné rady napsané takovýmto způsobem nezpůsobí nic jiného než bolest, vztek a negativní reakci... Nikdy ne to co by člověk chtěl sdělit a třeba i některá pravda skrývající se v těch slovech přijde nazmar, protože je zabalená ve hnoji...

simi1510
23. čer 2017

@dddkkk ono pokud se podíváš co vyvolalo to, že pár lidí i já napíšeme, že by měla jít tornadolu k doktorovi, kór když se člověk snaží o dítě, tak stále čekat na ms... a jak hned keců kolem toho, pouštění se do druhých atp. To jak to tu někdo jiný podává je jeho věc. Ty bráníš jedny, ony brání zase sebe, když se do nich ten někdo pouští... Ale to už je jiná věc.

Každopádně tady je hlavní problém v tom, že se dámy podporují občas až v nesmyslnostech 😉

dddkkk
23. čer 2017

@simi1510 To ano , ale emoce na max vyšperkovala až pavcik urážením k věku a pod... ten příspěvek je smazán, ale stejné to bylo u monikydeny , ale je těhotná takže jí to asi pomohlo se z toho zbláznit 🙂 ... protože prostě otěhotněla... pokud si myslím že někdo potřebuje pomoct protože je psychicky mimo tak mu napíšu do zprávy co si myslím,to mu může pomoct a tím skončím, protože víc přes net udělat nemůžeš, ale když pak někdo píše urážky nechutným způsobem a toho člověka veřejně linčuje, za to že po něčem tolik touží a nemůže to mít, tak nemůže čekat že mu tím pomůže, ale jen v něm vyvolá vztek... Jak říkám já netvrdím že nemáš pravdu v tom že se tu občas podporují dámy v nesmyslnostech, ale horší mi přijde podporovat se v urážení a vulgarismech a přitakávat někomu kdo má za cíl ublížit a ponížit ne pomoct...

simi1510
23. čer 2017

@dddkkk já mluvím za sebe, za nikoho nepřitakávám, jak tu tvrdíš...

dddkkk
23. čer 2017

@simi1510 to nebylo na Tebe osobně 🙂 ale jako obecně... 😉

laura1972
Odpověď byla odstraněná
majaaa83
Odpověď byla odstraněná
pavcik123
Odpověď byla odstraněná
pavcik123
Odpověď byla odstraněná
pavcik123
Odpověď byla odstraněná
majaaa83
Odpověď byla odstraněná
pavcik123
23. čer 2017

@laura1972
Ano ale jak to dopadlo? Ani tak nejde k věk ale o to jak si tady hraješ na gynekoložku, kolikrát píšeš strašný nesmysly. Zrovna takový jako jsi ty máme u nás v ordinaci nejradši. A ještě víc ty, co si ještě přinesou porodní plán a nechtějí epidurál a pak po nás ječí jaký jsme krávy ať jim něco píchnem

majaaa83
Odpověď byla odstraněná
leymea
23. čer 2017

Nechapu jak muzete bejt na sebe tak hnusny...

simi1510
23. čer 2017

@pavcik123 nad porodním plánem občas trošku přemýšlím, zkoumám co a jak je možné či není.... i když to je ještě daleko 😀 ale zase... proč nenapíšou, že epidurál nechtějí, ale kdyby o něj žádali, tak ať jim něco dáte? nebo tak něco? pokud to vůbec jde 😀

martinie88
23. čer 2017

@leymea Já to taky nechápu 😔 Mají se tu řešit hezké věci a místo toho to tu vypadá jak za španělské inkvizice :/

simi1510
23. čer 2017

a koukám, že tu majaaa opět úřadovala... to je tvůj kolikátý nick ty jo... pod jedním jiným se mi snažíš psát... hlavně, jak to máš na háku....

pavcik123
23. čer 2017

@simi1510 já jim jo nedám, ony jsou pak strašně vděčný​ a i za to děkují, že jsme je jako neposlechly ❤

simi1510
23. čer 2017

@pavcik123 ale až pak 😀 při tom by vás nejraději zabily, že? :D

pavcik123
23. čer 2017

@simi1510 i a tatínkem 🙂))

pavcik123
23. čer 2017
aleenka1234
23. čer 2017

@simi1510 já porodní plán nikdy neměla, říkám jim rychle a bezbolestně 😉 jediný, co chci a doufam, ze to bude možné, tak ať mi malou nemyji, umeju si ji pak sama a samozřejmě aby byla od porodu uz pořád se mnou 🙂 nepotrebuji tam žádný specialitky, při těch bolestech je mi vsechno úplně jedno ikdyby mi tam přišel zahrát Enrique Iglesias ❤

simi1510
23. čer 2017

@aleenka1234 tak to je jasný, ale co jsem si tak zjišťovala, tak jsou i nemocnice, kde to pro ně ještě normální není... a taky bych to chtěla mít bezbolestně a rychle ale zase když čtu, že jsou holky, co si to i užijí a není to, že "musela jsem, přetrpěla jsem to" atp.