Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenzaaa kéž bych to mela jako ty, mam den zpoždění a zatím negativni
vypadá to dobře, pěkně sílí 🙂
Ahoj holky tak jsem si dělala zase test a furt nic. Dneska je u nás na gynde tak si nechám nabrat krev ať vím na cem jsem
@pety15 tak sugesce asi funguje dobre,ale tady to nejspis sugesce nebude.Vypada to na miminko,ja to taky tak mela,prvni den nic a dalsi uz krasne // a u tebe to ani duch uz neni to je krasny pozitivni test,ja mela dva dny pred mc uz i na clearblue digi + 2-3tt a ted jsem 8+4.😉)Tak moc gratuluji..
Ahoj je mozne kdyz jsem v patek mela dusika a pichani v podbrisku a tlaky vcera ms nedorazila dnes jo ale neniklasicka mam takovou svetlou a do toho spineni myslite ze si muzu udelat test pokud se nerozjede klasicka ms?prsa mam natekle boli jen sem tam.
juuu i ja sem takovy mela cca kdyz jem byla 14 dnu tehotna 🙂
@dubnacek a spol. Téda dámy, to jste mi udělaly obrovskou radost :D Tak doufám, že to bude tak, jak říkáte 🙂 Chlapovi jsem to ještě neříkala, dokud si nebudu 100% jistá (a taky bych mu chtěla udělat - když to klapne - nějaký překvápko) a teď na mě kouká a diví se, čemu se tak culím 🙂
Ahoj holky poraďte mi prosim. MS jsem mela ddostat v neděli a porad nic. Tehu nejsem, vím to z krve. Včera a dneska jsem trochu spinila. Chceme se co nejdřív začít snažit. Nevim jestli mám počkat jestli se to samo rozjede nebo jestli si zajít na vyvolavacku. Ach jo
@tynulkaxix Já byla jednou na vyvolávačce, ale asi až po 55 dnech nebo po jaké době hned po vysazení HA... Už bych nešla, je to další chemie do těla a MS pak není přirozená, ale spíš jako při HA... Ono se to rozjede ;) Hodně štěstí do budoucího snažení ;)

@jeeanetta ahoj ja testovat zacala 2 dny po vynechani a byli negativni, az 5 den po se objevil sotva dousek a pak uz jen silil 🙂