Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ano vidim ho krasne.....urcite bude silit. 🙂
Holky kdy by jste to řekli svym drahym polovickam? U prvniho ditete u toho byl, taky tam byl tenkrat duch..
Ahoj holky. Mam takovy problem. Mam 2 dny zpozdeni a od soboty me pichalo tak divne na levem vajicniku a bolelo to tak cele odpoledne. Takovy zvlastni tlak jak kdyby mi tam neco tlacilo a vcera to same ale jen kdyz jsem dlouho stala a hybala se pak to trochu polevilo. Dneska jen obcas pres den pichne i na pravem vajecniku ale jinak pohoda. Nevite o co by se mohlo jednat? Jestli nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji za odpoved 🙂
Ahojky holky gratuluji novym cekajicim maminkam.Ja mam ted 2dny pred menzou,uz ctyri dny mam hrozne citlive bradavky a asi zanet mocaku.Hrozne to pali po curani ☹ jsme na chate a k doktorovi jdu az 3.8. Piju urologicky caj a uz to zacina tomahat.Beru utrogestan a tenhle mesic jsme se snazili hooodne intenzivne.Slysela jsem ze zanet mocaku muze byt uplne v zacatku tehu,prekvapilo me to pac na mocak vubec netrpim a hlavne byli ty vedra tak nevim z ceho a kde bych nastydla.Mela jste to nektera na zacatku tehu?a neni to pro mimi takhle na zacatku nebezpecne?Odpoledne si jedu pro testy a rano to prubnu
@lencak80 no podbrisek me neboli vubec jako ze pri zanetu,jen po tom curani to pali a ty bradavky citlive ze se jen lehce dotknu a muzu se zblaznit,trochu tlak do prsou je taky ale nic zvlastniho pred menzou jen ty bradavky me zarazili hodne a to ze jsem vcera na benzince sebou malem prastila ale taky nevim jestli to vsechno neni treba k tomu utrogestanu,ten beru uz 14 dni a nic jsem pred tim takoveho nemela
@kacenka0705 Je to zlá fotka, ale slabá čárka může být i po vynechané MS, Jinak zkus test opakovat zase zítra ráno. Za mě bych koupila testy od Dr.Maxe, je tam o něco lepší barvivo.... 😀
@vapka já musím říct, že max tedy zklamal, už to není co to bývalo. A lepší je testovat ob den.

@jullli ja jsem myslela,ze z krevniho to jde poznat drive