icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dendule94
23. črc 2017

@jullli ja jsem myslela,ze z krevniho to jde poznat drive

jullli
23. črc 2017

@dendule94 Ne krevni je cca 8dpo v krvy hcg. Muze se stat treba 7dpo ale to jen proto ze zahnizdeni probehlo drive

dendule94
23. črc 2017

@jullli dobre dekuji. Ja mela ve ctvrtek ovulaci. Tak v patek zkusim udelat testik normalni

laura1972
23. črc 2017

@obla tak jak?? Testovala jsi??

obla
23. črc 2017

@laura1972 nedopadlo to :( dnes 3. DC
Děkuji, že na mě myslíš ♥️

maky_s
24. črc 2017

Vidite tam tak toho slabouckeho dusika?

janajens
24. črc 2017

@maky_s neco tam nekspis vidim nekuzes to vyfotit malinko zblizka?

maky_s
24. črc 2017

@janajens ono to moc neslo, zkusila jsem jeste ted, ale zase uz je to pres hodinu..ve stredu koupim jeste jiny..

maky_s
24. črc 2017
lencak80
24. črc 2017

Ano vidim ho krasne.....urcite bude silit. 🙂

janajens
24. črc 2017

@maky_s jee tam krasne videt at sili🍀

maky_s
24. črc 2017

@janajens
@lencak80 me nenapadlo pouzit blesk..😀 mam 2-3 dny pred ms, tak snad zesili a vydrzi..moc dekuji 😘

janajens
24. črc 2017

@maky_s ro urcite je krasne videt drzik palecky

gruzicka
24. črc 2017

@maky_s Super.

maky_s
24. črc 2017

Holky kdy by jste to řekli svym drahym polovickam? U prvniho ditete u toho byl, taky tam byl tenkrat duch..

laura1972
24. črc 2017

@obla tak to mě mrzi 😔 ja si právě na tebe vzpomněla. Tak snad příště už to vyjde. Držím moc palce 🙂

laura1972
24. črc 2017

@maky_s krásný 🙂 určitě zesílí, držím palce 🙂

gruzicka
24. črc 2017

@maky_s Já to řekla vždycky hned muži.

kacenka0705
24. črc 2017

Ahoj holky. Mam takovy problem. Mam 2 dny zpozdeni a od soboty me pichalo tak divne na levem vajicniku a bolelo to tak cele odpoledne. Takovy zvlastni tlak jak kdyby mi tam neco tlacilo a vcera to same ale jen kdyz jsem dlouho stala a hybala se pak to trochu polevilo. Dneska jen obcas pres den pichne i na pravem vajecniku ale jinak pohoda. Nevite o co by se mohlo jednat? Jestli nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji za odpoved 🙂

zlatickon
25. črc 2017

Ahojky holky gratuluji novym cekajicim maminkam.Ja mam ted 2dny pred menzou,uz ctyri dny mam hrozne citlive bradavky a asi zanet mocaku.Hrozne to pali po curani ☹ jsme na chate a k doktorovi jdu az 3.8. Piju urologicky caj a uz to zacina tomahat.Beru utrogestan a tenhle mesic jsme se snazili hooodne intenzivne.Slysela jsem ze zanet mocaku muze byt uplne v zacatku tehu,prekvapilo me to pac na mocak vubec netrpim a hlavne byli ty vedra tak nevim z ceho a kde bych nastydla.Mela jste to nektera na zacatku tehu?a neni to pro mimi takhle na zacatku nebezpecne?Odpoledne si jedu pro testy a rano to prubnu

lencak80
25. črc 2017

@zlatickon take jsem mela pocit ze budu mit zanet mocaku. Jakoby zvlastni bolest. Moc na mocak netrpim. Asi jednou za rok. Ale ne zanet spis nachlazeni. No a pak dobry. A pak jsem uz citila ze to tam je a druha carka uz me moc neprekvapila.

zlatickon
25. črc 2017

@lencak80 no podbrisek me neboli vubec jako ze pri zanetu,jen po tom curani to pali a ty bradavky citlive ze se jen lehce dotknu a muzu se zblaznit,trochu tlak do prsou je taky ale nic zvlastniho pred menzou jen ty bradavky me zarazili hodne a to ze jsem vcera na benzince sebou malem prastila ale taky nevim jestli to vsechno neni treba k tomu utrogestanu,ten beru uz 14 dni a nic jsem pred tim takoveho nemela

kacenka0705
26. črc 2017

Ahoj holky vidite neco? Uz 4 dny my meska ms. Ksem z toho dosti nervozni. Je mozne ze by se mi jeste neukazal uplne zretelne pozitivni?

vapka
26. črc 2017

@kacenka0705 Je to zlá fotka, ale slabá čárka může být i po vynechané MS, Jinak zkus test opakovat zase zítra ráno. Za mě bych koupila testy od Dr.Maxe, je tam o něco lepší barvivo.... 😀

laura1972
26. črc 2017

@maky_s tak jak dneska ? Testovala jsi? 🙂

z_kopretinka
26. črc 2017

@vapka já musím říct, že max tedy zklamal, už to není co to bývalo. A lepší je testovat ob den.

maky_s
26. črc 2017

@laura1972 vcera, dnes uz jsem se objednala na gyndu 🙂

laura1972
26. črc 2017

Tak se mi asi vzbouřily hormony 😀 😀 jen tak jsem testla ovu test. 3dpo a 6dpo. Předtím mi sílily, když jsem měla zánět moč. měchýře a ted kontrola a výsledky negativní, zánět je pryč a na ovu testech tohle 🙂 oba testy stejná značka.

gruzicka
26. črc 2017

@laura1972 Že by se zadařilo.

laura1972
26. črc 2017

@gruzicka no naposledy mi takhle ovu testy sílily loni v létě když jsem otěhotněla a taky v tuhle dobu v červenci 😀 MS tehdy měla být 5.8. a ted mám termín o 3 dny dřív 2.8. 😀 že by se zadařilo ve stejný měsíc?