icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
1. srp 2017

@terka228 vcera se musel hledat ape dneska ho vidim dekuji kez by uz do konce pali me silene prsa

luciebx
1. srp 2017

@janajens taky vidím určitě je silnější

janajens
1. srp 2017

@luciebx dekuji moc dmeska ji hledat nemusim

luciebx
1. srp 2017

@janajens teď to už vyjde uvidíš

janajens
1. srp 2017

@luciebx dekuji taky mam ten pocit to paleni prsou a pnutí neni urcite jen tak

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens vždyť na tom testu je ta druhá čárka hezky vidět,urco to bude v pohodě🍀ja uz se ani neodvazim jit kupovat testy,je to zbytečný

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 vcerejsi je nahore sposni dnes ve 12h drzim ti taky palecky

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens je uz krásně vidět👍, hlavně at sílí,no ja spíš to čekám na ms,zacly me bolet ledviny,tak je to jasný ms prijde každým dnem,když tedy nic az přijedu z dovolené tak zajdu k doktorce co a jak co ovu,abych uz věděla na čem jsem aby to konečně vyšlo,už me to nebaví a jsem jen čím dál víc nervóznější a ani to bt mě uz nebaví měřit

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 me taky bolelo v krizi u ledvin a je z toho jen slabe spineni a obcas trosku krve ale od vcera zesilil tak smad zitra bude videt jeste lepe

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens ja si ani netroufám pro tt jít,ještě tady jsou drahé 10er jeden a to za jeden se my nechce dávat,ikdyz me to nutí jít pro jeden do lékárny pro nějakej slabší jestli tam budou mít,ale ten pokles tomu nenasvědčuje,ze by to byla v pohodě,hodně moc to kleslo☹

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 ty zijes v nemecku ja kupuji na internetu 10ks za 10euro

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 ja nemela ani 37tenhle cyklus

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens jsme tady na dovolené u babči,ona tady žije uz skoro 18let,znas stránku wish.com tam jich máš Tt myslím teď 5 nebo 7 za 50kč,dřív jsem si je tam kupovala a jsou taky spolehlivý

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 neznam ja kupuji na amazon.de

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 tak uzivej d9volenou ja kedu za 4 týdny na dovcu

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens dívej 2er i s poštovním jich máš 5,když dáš 4 er mas jich 10 a za těch 10er jich máš 20kc,to uz je mnohem výhodnější,i prodáváj ovu tt samostatné,nebo obojí dohromady
https://www.wish.com/m/c/57d3dcfade95c11f8dc9903d

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens tady máš nato odkaz snad se ti to ukáže

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 dekuji ja jich mam doma jeste asik 10ks smad budou stacit a jine uz nebudu miset kupovat

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens je to dobrá stránka mám ji osvědčenou,ale musí se dopředu platit kartou,ale max do 14 dnů je máš doma.Přeju ti aby ti to vyšlo,ja snad zkocim do ty lékárny naposled

janajens
1. srp 2017

@nikynikol25 ja z amazonu kartou do 3 dnu je mam doma

nikynikol25
1. srp 2017

@janajens to je dobrý,ale je to trošku dražší nu,ja spíš ten wish,sice chvilku počkám někdy i do tejden přijdou,ale zase jich tam je víc,to je dobrý na ovu testy,objednat ještě když ms je a přijdou ty akorát nez zacneš testovat a koupíš za těch 10er na celej měsíc.Ja se rozhoduju jestli ho mám jít koupit nebo ne.Nebo počkat do zítra,nebo pozítří,když nic tak pro digitální

kaculik007
1. srp 2017

@laura1972
@janajens
Ahoj holky, tak jsem si dnes zkusila test , sice odpoledne, ale nic tam nebylo... Takže buď to prostě dělalo duchy a nebo se neudržel. Škoda no... už jsem si myslela...

janajens
1. srp 2017

@kaculik007 to me moc mrzi ja mam zatim duchy na testu ale do toho i slabe krvacim tak uvidime

nikynikol25
1. srp 2017

@kaculik007 to je smutný,člověk si dělá takové naděje a pak nic☹ale ono se postesti🍀

volfici
1. srp 2017

@janajens to vypadá dobře 🍀

janajens
1. srp 2017

@volfici dekuji ale porad slabe krvacim bojim ze rano tam nic nebude

majkylove
1. srp 2017

@janajens ty jo,jen se objevim a už je tam potvůrka 😂 moc držím palce!

janajens
1. srp 2017

@majkylove no ale slabe krvacim😒 ale dekuji

majkylove
1. srp 2017

@janajens to bude dobrý,setri se a když bude pozitivní test i v pátek nebo až v pondělí a pořád budeš krvácet šla bych k doktorce ona ti dá leky