icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
5. srp 2017

@janajens zajdu se podívat pro ten drnek nějak odpoledne

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 myslim ze I u m z toho nic nebude uvidim zitra ale dneska je Carka uplne slaboulinka

laura1972
5. srp 2017

@nikynikol25 @janajens, holky asi jsme na tom stejně. MS nikde na testu nic, takže nejspíš pojedeme další kolo 🙄

janajens
5. srp 2017

@laura1972 no ale proc se MI obejevuji porad slabe ruzove carky preci nejsou vsechny testy falesne

gruzicka
5. srp 2017

Holky přidejte se ke mě,ať mi neni špatně samotné.🙂

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens bojíš se že to taky odešlo s ms,ja si schvalně koupila test a je tam uplně pidi duch,že skoro není vidět,takže nic nu a plotu mám 36,8 v době ms my to přijde dost,možná že je ještě trochu zbytkovýho hcg v moči nu,takže nic,ten drnek dneska neseženu,byla jsem se kouknout k lékárně a měli jen do 13hod. a zejtra je tu všude zavřeno,každou neděli mají volno takže budu muset až v pondělí nu

nikynikol25
5. srp 2017

@laura1972 no vypadá že jo☹měřím i přes ms poprvé a mám dost vyskotý teploty,36,8 nevvím zda je to normální při ms to takhle mít.

nikynikol25
5. srp 2017

@gruzicka
@janajens
@laura1972 moc rádi by jsme se k tobě připojily vidte holky

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 jj to vim nedele je vzdy zavreno to me tu jedine Steve ja mam taly uplne slabe hi ducha no uvidim jeste zitra udelam ape asik to odeslo

laura1972
5. srp 2017

@gruzicka kéž by mi bylo 🙂 jenže nemá z čeho mi být špatně, max.z těch negativních testů 😀

laura1972
5. srp 2017

@nikynikol25 jj, zrovna jsem gruzicce psala 🙂

laura1972
5. srp 2017

@janajens neřekla bych falešné, tedy u tebe aspoň ne. Spíš u mě už je to jasné. A nejspíš už se to ani nepovede. Už mám prostě odzvoneno.😕

janajens
5. srp 2017

@laura1972 dneska skoro nic nebyla takze se to neudrzelo opet

gruzicka
5. srp 2017

@laura1972 Já věřím,že mne doženeš.

gruzicka
5. srp 2017

@janajens Ty aspoň máš malé dítě,já už mám dost velké.

janajens
5. srp 2017

@gruzicka mam rikat a pet mesicu tak bysme chteli sourozence

janajens
5. srp 2017

@gruzicka rok a pet mesicu

gruzicka
5. srp 2017

@janajens To si užíváš,já už mám puberty dvě.

janajens
5. srp 2017

@gruzicka no to ano ve veku vzdoru a neunavitelna za cell den spi max hodku

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens Ja se az ted podívala ze bydliště v Německu a kde?Já jsem kousek od Hannoveru

nikynikol25
5. srp 2017

@laura1972 pořád tam ta naděje je,jen asi pro některý z nás spatnej rok,nebo třeba ze zadari v zimě,nebo ještě před ní,musíme v tom doufat🍀

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 daleko od tebe drazdany

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens jeee škoda,mohly jsme třeba zajít na kafe a pokecat o tom,bylo by dobrý taky vidět jinou českou dušičku,nez jen tu rodinu co tady mám,jinak samej němec,polák,rusak,hrozný.Ja zkusila vyfotit taky ten test a mrkni skoro nic tam není,az jsem ho musela zkrz to rozebrat

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 ja Tam stinek vidim to same mam dneska na testu ja Ani Nevis jak MI je taky taky tu nemam nikoho na poker hruza tak jezdim kdyz to jde k nasim do cz takze na Tom budu asik stejne a zase novel snazeni ach jo a to jsem tomu vcera zacala verit

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens jo je to hrozný a to jedu domu,teda spíš letím z Düsseldorf až 19.8,to je tu zblaznim,máš fotky těch testů?Třebas někdy zabrzdim,než pojedu sem do Dresdenu,Stín tam je a to je cytlivost 20ka,tu 10ku jsem tu hledala a nic

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 10tku jsem koupila maji v Dm plastove ruzove testy plastove na obalu

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 psala jsem ti zpravu

laura1972
5. srp 2017

@nikynikol25 já vim no, jenže koukni se mi na nick, už mě tlačí věk. Mít tak o 5-7 let míň, bych to tolik nehrotila. Takhle už se bojím, že to třeba nejde kvůli mě. Jindy po braní clostilbegytu a duphastonu se po 2 měsících 2x za sebou zadarilo, ted 5 měsíců a nic. Buď mám bmvzdycky biochemko, že testy ukazují už třetí měsíc duchy a pak nic nebo nevím.

janajens
5. srp 2017

@laura1972 nejsi v Tom Sama jsem mladsi nez ty a podivej Co me ukazovalo. Testy a Co Ted nic. Z toho

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens ja mam dm moc daleko,nejblíž mám ten Rossman,napsala jsem ti nazpátek na vzkazu.