Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 myslim ze I u m z toho nic nebude uvidim zitra ale dneska je Carka uplne slaboulinka
@nikynikol25 @janajens, holky asi jsme na tom stejně. MS nikde na testu nic, takže nejspíš pojedeme další kolo 🙄
Holky přidejte se ke mě,ať mi neni špatně samotné.🙂
@janajens bojíš se že to taky odešlo s ms,ja si schvalně koupila test a je tam uplně pidi duch,že skoro není vidět,takže nic nu a plotu mám 36,8 v době ms my to přijde dost,možná že je ještě trochu zbytkovýho hcg v moči nu,takže nic,ten drnek dneska neseženu,byla jsem se kouknout k lékárně a měli jen do 13hod. a zejtra je tu všude zavřeno,každou neděli mají volno takže budu muset až v pondělí nu
@laura1972 no vypadá že jo☹měřím i přes ms poprvé a mám dost vyskotý teploty,36,8 nevvím zda je to normální při ms to takhle mít.
@nikynikol25 jj to vim nedele je vzdy zavreno to me tu jedine Steve ja mam taly uplne slabe hi ducha no uvidim jeste zitra udelam ape asik to odeslo
@nikynikol25 jj, zrovna jsem gruzicce psala 🙂
@janajens Ja se az ted podívala ze bydliště v Německu a kde?Já jsem kousek od Hannoveru
@laura1972 pořád tam ta naděje je,jen asi pro některý z nás spatnej rok,nebo třeba ze zadari v zimě,nebo ještě před ní,musíme v tom doufat🍀
@nikynikol25 daleko od tebe drazdany
@janajens jeee škoda,mohly jsme třeba zajít na kafe a pokecat o tom,bylo by dobrý taky vidět jinou českou dušičku,nez jen tu rodinu co tady mám,jinak samej němec,polák,rusak,hrozný.Ja zkusila vyfotit taky ten test a mrkni skoro nic tam není,az jsem ho musela zkrz to rozebrat
@nikynikol25 ja Tam stinek vidim to same mam dneska na testu ja Ani Nevis jak MI je taky taky tu nemam nikoho na poker hruza tak jezdim kdyz to jde k nasim do cz takze na Tom budu asik stejne a zase novel snazeni ach jo a to jsem tomu vcera zacala verit
@janajens jo je to hrozný a to jedu domu,teda spíš letím z Düsseldorf až 19.8,to je tu zblaznim,máš fotky těch testů?Třebas někdy zabrzdim,než pojedu sem do Dresdenu,Stín tam je a to je cytlivost 20ka,tu 10ku jsem tu hledala a nic
@nikynikol25 10tku jsem koupila maji v Dm plastove ruzove testy plastove na obalu
@nikynikol25 psala jsem ti zpravu
@nikynikol25 já vim no, jenže koukni se mi na nick, už mě tlačí věk. Mít tak o 5-7 let míň, bych to tolik nehrotila. Takhle už se bojím, že to třeba nejde kvůli mě. Jindy po braní clostilbegytu a duphastonu se po 2 měsících 2x za sebou zadarilo, ted 5 měsíců a nic. Buď mám bmvzdycky biochemko, že testy ukazují už třetí měsíc duchy a pak nic nebo nevím.
@janajens ja mam dm moc daleko,nejblíž mám ten Rossman,napsala jsem ti nazpátek na vzkazu.

@janajens zajdu se podívat pro ten drnek nějak odpoledne