Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens ja ten mamavit a kys.litovou,premejslim ze koupím i ten femibion planung na další měsíc,sice málo nestojí,ale za pokus to stojí
@nikynikol25 ja beru to femibaby draje to neni asik 10euro na mesic kazda den jednou kapsli a prasek a femibion MI nesedl
@janajens ja tady za něj minule dala skoro 16er na měsíc,jsem myslela ze mě švihne,ale asi v lékárně to budou mít levnější
@janajens ten mamavit to jsou velký prášky jak hovado,sotva to polknu,vychazej my jeste na 13dnů,tak koupím ten femi aspoň na 2 měsíce
@nikynikol25 koukni na femibaby Nebo mmt ti poslu obrazek
@janajens ty jo to je levný,hned co udělám si tady kartu si to koupím,děkuju
@nikynikol25 neni Zac beru to druhy mesic a jsem 's nim spokojena
@nikynikol25 a tehle can piju a pije se porad kazdy den
@janajens ten čaj koukám je taky na podporu,po cajich jsem tady moc nekoukala,jen po tech praskach a teď po tom drmku,děkuju,ja až něco zjistím,třeba co ještě dám vědět,jestli třeba ještě není něco na podporu
@nikynikol25 jj na podporu je Tam prave drnek malinko a ruzne bylinky
@janajens prý ještě je dobrý jeden čaj na vajecniky,jsou v něm hříšníky s něčím,to zjistím až přijedu domu,prý se dá koupit jen v bylinkarstvi
@nikynikol25 aha tak to tu nesezenu
@janajens tak když se zastavím někdy tak koupím ti a přivezu,to není problém,no jestli do ty doby už tam nebudou //🙂
@nikynikol25 dobre jasne se domluvime AZ budes mit Čeština okolo Nas ☺️ nevim nu ja mam problem 's udrzenim mam Malo zenskeho hormonu a ta Krava nemecka Dr 's Tim nic nedela
@janajens to právě udržuje ten hormon Drmek,koukala jsem je tam hodně progesteronu
@janajens jako na podporu progesteronu
@nikynikol25 no tak to ho jdu hned objednat ale na Amazon maji Jen v praskach
@janajens zkus ty prášky,třeba to pomůže,za zkoušku nic nedas,někdo říkal ze i prášky pomohli,nekdo ze i ta tinktura je dobrá,zkus to a uvidíš
@nikynikol25 jasne mamka MI objednala gynex kapky a zkusim ten drnek prasky
@janajens zkus to,určitě to pomůže
@nikynikol25 @janajens @gruzicka tak holky hlásím zítra 1DC 😕
@barushe_27 moc děkuji, ale právě ted MS dorazila, tak snad příště 😕
@laura1972 ty jo,to me mrzí,tak holky jedem další měsíc všichni společně
@nikynikol25 a treba se vsechny dockame
@nikynikol25 @janajens no, takže jedeme další další kolo.😕

@laura1972 jej to me mrzí😢teda bůh si s náma hodně zahrává,az se my chce brečet co si musela prožít😢