icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
6. srp 2017

@laura1972 jsem to četla na druhém forum emimino.cz

janajens
6. srp 2017

@nikynikol25 jj to ano uvidime a snad se brzy budeme radovat🙏

aptacek
6. srp 2017

@nikynikol25 nejsem první ani poslední, znám hodně holek,které to měly stejně a mají už děti 🙂

nikynikol25
6. srp 2017

@aptacek fakt?ty jo to jsem ráda ze i přesto to lze

nikynikol25
6. srp 2017

@janajens ja myslím ze příští měsíc maximálně do konce jara,na podzim se budeme radovat😉👍🙏

janajens
6. srp 2017

@nikynikol25 no tak to jsem Teda zvedava

simi1510
6. srp 2017

@nikynikol25 ono jde o to, je jedno zda duphaston či utrogestan nebo jiný progesteron... Pokud je nasazen bez prokázání ovulace, že k ní skutečně došlo, a je to brané, že se třeba řekne, ovulaci mám 14DC, tak to vezmu, tak je jasné, že je nasazen špatně a tím ovulaci utlumí...

Proto u těchto prášků je dobré mít potvrzené, že k ovulaci došlo - ať od lékaře, nebo kombinací ovulačních testů a měření teploty. A i při měření teploty počkat 2 dny, jestli se teploty skutečně drží nahoře a teprve poté nasadit progesteron.

Utlumení ovulace je většinou chybou toho člověka, který ji bere a nijak si neověřuje, že skutečně ovulaci má. Každý ji má jinak, také každý měsíc může být jiný den... A říkat, že mám pozitivní test ovulační a že druhý den je hned 1DPO, tak to taky neplatí. Od té doby nastává ovulace do 48 hodin... Nehledě, že i když ovulační test je pozitivní, tak neznamená, že k ovulaci skutečně dojde...

laura1972
6. srp 2017

@nikynikol25 já beru na ovulku clostilbegyt, duphaston mám na udržení kdyby se to chytlo. Jezdím skoro každý měsíc k dr. velikost folikulů mám 22-23, což prý je krásný a ovulka taky probíhá, podle UTZ takže bude možná chyba už mě a nebo ted to vypadá, že u přítele, má ted nějaké zdravotní problémy, které prý můžou ovlivnit u něj plodnost. Ale zase mu je teprve 38, tak doufám, že se to co mu ted mají potvrdit nebo vyloučit nepotvrdí 😔

nikynikol25
6. srp 2017

@simi1510 já si to taky myslela,proto jsem se divila co tam holky píší,bylo my to divné

nikynikol25
6. srp 2017

@laura1972 já mám taky přítele a je mu 40let,ono stačí když je člověk nachlazenej a je to v háji

nikynikol25
6. srp 2017

@janajens tak určitě,akorát zkus hledat tu jinou doktorku,možná to bude lepší

laura1972
6. srp 2017

@nikynikol25 Noto je pravda. Napíšu do sz.

janajens
6. srp 2017

@nikynikol25 neboj musim jinou najit takhke kuh mi nepomuze

monikadeny
6. srp 2017

@gruzicka
TO JSI VYJÍMKA, ŽE TI TO VYŠLO HNEDKA.....

monikadeny
6. srp 2017
janajens
6. srp 2017

@monikadeny a hoping moni jak je

gruzicka
6. srp 2017

@monikadeny Já nikdy neměla problém zapadnout.Ale je to poslední pokus,jinak už to budu kašlat a držet palečky vám.

monikadeny
6. srp 2017

@gruzicka
tak snad už ti to vyjde holka....

@janajens
..tak nějak stejně....práce, práce....mimi nic....

janajens
6. srp 2017

@monikadeny Jako u me akorat see jsem doma

gruzicka
6. srp 2017

@monikadeny Čas ukáže.Už to neřeším,stejně to neovlivním.Budu to přát tobě,vím,že to moc chceš.

monikadeny
6. srp 2017

@janajens
jdu do hajan, do ted jsem pracovala, mám namoženou ruku, tak to jdu zaspat.
mějte se

janajens
6. srp 2017

@monikadeny tak dobrou noc a sase napis

nikynikol25
6. srp 2017

@monikadeny ahoj,tak co jak je,uz si dlouho tady nebyla😉

nikynikol25
6. srp 2017

@janajens myslím ze nepomůže,ze na tebe úplně kašle

janajens
7. srp 2017

@nikynikol25 no nevim Co to je za dr

zlatickon
7. srp 2017

Holky mam dotaz,já si ted změřila bazální teplotu a mam 37,9 to už mi přijde vážně hooodne vysoké i když je to odpoledne.Ja si občas zmerim bazalku a většinou mam 37,3nebo 37,4 ale takhle vysokou jsem ji nikdy nemela.V pátek mi doktor dál vyvolávací injekci

janajens
7. srp 2017

@zlatickon bazalni se meri vzdy rano Co se probudis nez vstanes z postele

modroucka
7. srp 2017

Ahoj Holky prosím co myslíte ?
Bolí mne břicho už 5 dnů 2 dny mám zpoždění menstruace nepřichází

mamiiinnaa
7. srp 2017

Sice světlá, ale jasná druhá čárka 😉 gratuluji

luciebx
7. srp 2017