icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
7. srp 2017

@nikynikol25
ahoj....u nás vše při starém...práce hodě, miminko nepřichází :(

laura1972
7. srp 2017

@monikadeny ono přijde, neboj😉 jak jsi na tom ted s ovu?

janajens
8. srp 2017

@modroucka tak Co testovala jsi

janajens
8. srp 2017

@nikynikol25 tak uz jsou doma

nikynikol25
8. srp 2017

@monikadeny jeej to je na prd a já ti to tak přeju

nikynikol25
8. srp 2017

@janajens ty jo to bylo rychlí,já se ještě do tý lékárny nedostalo.

modroucka
8. srp 2017

@janajens Ahojky ! Tak jsem to dnes dostala .. fakt nechápu ale menstruace jak ma byt

janajens
8. srp 2017

@modroucka ja mela neco podobneho tentokrat mesic a taky prisla tak snad dalsi mesic nebo zkus udelat test po ms nekdo Miva ms a stejne zustane tehu

zlatickon
8. srp 2017

Tak holky dneska jsem to po injekci dostala tak doufám že budu mít už normální cyklus.Holky co měříte bazalku je nějaká APKA s grafem kam se dají zadávat naměřené teploty?Ještě jsem to nedělala pravidelně a chci tenhle měsíc začít.Dekuji moc

janajens
8. srp 2017

@zlatickon ja mam z google play fertility friend a spokojenost

gruzicka
8. srp 2017

@zlatickon Já mám WomenZone.

lencak80
8. srp 2017

Take mam womanzone a naprosta spokojenost a prehlednost. Vse v čj a pohoda.

monikadeny
8. srp 2017

@laura1972
nevím, vyhodila jsem testy

laura1972
8. srp 2017

@monikadeny takže jsi přestala testovat ovu??

zlatickon
9. srp 2017

Holky děkuji moc za doporučení už mám instalovanou aplikace 🙂 ale mam dotaz,dnes mi bazalka stoupla z 36,9 na 37,4 a APKA mi hlásí že ovulace proběhla vcera ☹ je možné mít ovulku první den menzesu?a je možné vůbec otěhotnět?

ple
9. srp 2017

Tak ženy dlouho jsem tady nebyla co myslíte ...... Ze by už 🙂

janajens
9. srp 2017

@ple ano potichu gratuluji

zlatickon
9. srp 2017

@ple já si též myslím že ano 🙂

ple
9. srp 2017

Jsem objednaná k doktorce na 16 snad už bude vše jak má být

barrcikk
9. srp 2017

@ple Už tak brzo po poztivním tetsu a už je něco vidět? Mě objednala asi až po 6 týdnu jen sem byla na krvi.

ple
9. srp 2017

@barrcikk to je kvůli tomu že jsem předtím o to přišla tak to je jenom pro jistotu

barrcikk
9. srp 2017

@ple Tak to jo děkuji za vysvětlení 🙂 držím palce. Já jsem právě v 4-5 týdnu a byla jsem jen na krvi ted jedu na týden k moři a k lékaři až po dovolené, tak snad bude i u nás vše v pořádku.

lencak80
9. srp 2017

@ple to tam jeste stejne nic neuvidi. Asi ti vezme krev. Take jsem tam byla takto brzy...kvuli jinym zdravotnim komplikacim. A byla jen zvetsena sliznice s tim...ze mi vzali krev.

laura1972
9. srp 2017

@ple je to tam 🙂 moc gratuluji ❤

ple
9. srp 2017

@laura1972 děkuji ale ještě se neraduji .....
A co ty jak jsi na tom ???

laura1972
9. srp 2017

@ple u mě zatím stále nic. Od revize 5 měsíců a zatím to nějak nejde. Uvidíme další měsíc, ale pomalu přestavám věřit. Tobě moc přeji ať je vše tak jak má být a opatřují se 🙂 a jak dlouho jste se snažili? Ted už ani nevím, je to docela dlouho cos tu nebyla.

ple
9. srp 2017

@laura1972 úplně jsem vypla nechodila jsem sem aspoň půl roku....

laura1972
9. srp 2017

@ple no u nás to je ted trochu komplikované, přítel má nějaké zdravotní problémy, které by mohly mít souvislost s tim, že by mohl být neplodny. Ted čekáme jak to dopadne. Pokud to nebude v tom, tak pak už to bude ve mě. Přece jen už ten můj věk není ideální.

terezie11
9. srp 2017

Ahoj holky. Dělala jsem si test, ale nevím, co si o tom myslet. Vidím tam ducha. Test dělaný odpoledne. Mamtest bez ducha 😢

vigier1204
9. srp 2017

@terezie11 uprimne, tenhle test mi udelala ducha pokazdy, kdyz jsem nebyla tehotna. Neverim mu. Lepsi uplne obycejny mamatest nebo dr. max.