Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura7279 už zbejvame jen my dvě,tak snad už taky bude dobrej měsíc
@janajens ja to říkala ze do podzimu to bude a taky ze jo,ja jsem jak vědma😅
🙂
@nikynikol25 no, to je pravda 🙂 kdy čekáš ovu?
@nikynikol25 asik ano
@laura7279 ja to mám ted takhle,takže vůbec nevím jestli byla.nebo teprve bude
@nikynikol25 ja nikdy BT nedělala a abych řekla pravdu, tak gra grafům moc nerozumím. 🙂 Ale vím, že tady na koniku je stránka, kde je i @janajens, kde by ti holky co tam grafy dávají poradily.🙂
Tak jsem to nevydrzela a zasla k doktorce a dobre jsem udelala. Je to tam tehotenstvi potvrzeno 🙂 podle krevnich testu. V pulce zari jdu zas na kontrolu a uz by melo byt videt neco na ultrazvuku podle pani doktorky 🙂
Ovulaco vubec nehlidam ms mam spozdeni 8 den testuju 4 dny
@verusch gratulace😉
Tak jsem dnes rano zkoušela tt a stále nic ..včera večer a dnes rano jen slabé hnědé spineni ale ms se jeste nerozjela a ted uz ani spineni..myslíte ze je šance ze jsem těhotná? Jinak psychicky se cítím fakt hrozne a i fyzicky ošklivě 😁Uz jsem 34DC...
ahoj holky diiiky za podporu ted to ctu..byla v praci do vecera..jsem ko..hahh tak si jdu lehnout cely den na nohach..

@janajens nádhera Jani 🙂 strašně moc gratuluji a přeji ať je vše jak má být. 🍀🍀🍀