Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Uvidime snad ano. Zavolam tam hned na 7h rano.
Tohle je testovano v patek 12 den po ket..pozitri jdu na krev...snad to bude ok
@jasmina123 ja zadnou fotecku nevidim
@jasmina123 juu nadhera drzim palecky
Holky potrebuju uklidnit. Mam potvrzene tehotenstvi z krve i test pozitivni. Jsem 5+3 tt ale furt mi nejak nic neni jen trochu citlivejsi prsa a obcas tlak v podbrisku. Bojim se jestli se neco nedeje ze nic necitim. Co myslite? Kdy vam zacali nejake priznaky?
@star28 neboj to přijde u me nekdy kolem 7-8týdne u obou těhotenství
@star28 muzu ti rict ze po prve jsem furt spala boleli me strasne prsa a podbrisko zle se mi delalo kdykoliv sem si lehla...a tedka kdyby me nenapadlo si udelat test tak ani nevim ze jsem.tehotna tedka mam to potvrzele i z krve tehotenstvi a krom obcastneho pichnuti v podbrisku coz mi pripomina bolest jak pred ms tal mi vubec nic neni
Ahoj, chtěla jsem se zeptat těch, které mají bohužel zkušenost s revizí, jak je to s pravidelností menstruace po revizi? Před jsem měla pěkný pravidelný cyklus 28-30, nyní první porevizní za 34 dní a teď jsem 29dc a přemýšlím, od kdy ev. počítat zpoždění...

@janajens to jsi byla kolilaty dpo?