icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ivet1987
5. zář 2017

@luciebx mě dohadování o věku vždy pobaví, nikdy neodhadnu 😀 Jinak koukám že máme obě mimčo v prosinci 🙂

luciebx
5. zář 2017

@ivet1987 jooo vánoční mimi. Já sama sem v prosinci. Manžel 1.1 tchyně 25.12. Táta 21.12. Bratranec a synovec 24.12 😂 bude to veselý 🙏

misula29
5. zář 2017

@luciebx aha ,já koukala jen sem

pavcik123
5. zář 2017

@laura7279 zkoušela jsi dnes? 🙂

laura7279
5. zář 2017

@pavcik123 zkoušela. V limitu jsem nic neviděla a po zaschnutí slaboulinká růžová, ale u čípku, uz zacinám špinit, tak to asi prijde dnes ještě ms.

dagmar_hribek
5. zář 2017

@ivetsivakova 16😲 no popravdě jsem chvíli přemýšlela jestli ty příspěvky nepíše nějaký s prominutim tele.na fotce ti pořádně nebylo vidět do obličeje ted koukam na novou fotku to uz mnohé vysvětluje.kdyz uz to mas dávno potvrzené kd DR jak jsi psala tak se mi ta čárka zdá nějaká slabá ne? Ale asi možné je vše.muzu mit otazku?nevadí ti že privedes na svět dítě a nemáte s přítelem žádné zázemí a ještě tak mladí?

misula29
5. zář 2017

@luciebx tak tam už to poznat jde ,že je to mladá holka :-/

katerinaf27
5. zář 2017

Tak, poslední testíky 😍 👶

luciebx
5. zář 2017

@misula29 hlavně na fb ma fotku z července s plochým břichem a tu její profilovka pupík jak ve 4 měsíci a ma sotva ducha na testu. Nevím Nevim ale zase další co bude obirat stát na dávkách

luciebx
5. zář 2017

@katerinaf27 krása. Jen tak dal. Další foto bude z utz

sticker
katerinaf27
5. zář 2017

@luciebx Ano, jdu 25.září, dva dny před mýma narozkama 😇 Budu 7+6, takže ❤ by už být mělo a moc se těším 😍 Akorát mě udivuje, že když si na web zadáš snímky z ultrazvuku 7+6 tak jsou úplně jiné než z 8tt 😂

misula29
5. zář 2017

@luciebx no mám na tady tyhle případy mám svůj názor ,kterej není až tak úplně pozitivní :-/ Taky jsem tady zaregistrovala maminku co má lehce přes 20 a čeká 4 dítko s velkým nadšením .. 🙂

dyslovka
5. zář 2017

@misula29 ctvrte dite ve dvaceti??

laura7279
5. zář 2017

@katerinaf27 nádherné ❤ gratuluji 🙂

misula29
5. zář 2017

@dyslovka paní má tuším 23, i zde dávala fotku

annedarling
5. zář 2017

Ahoj holky, tak dneska po dvou dnech další testik a už je krásně vidět... To snad nemůže být jen zbytek hcg po potratu... Co myslíte? 🙂😉😕

annedarling
5. zář 2017
spejsek
5. zář 2017

@annedarling To asi ne. Takže by se zadařilo hned?

ivetsivakova
5. zář 2017

@dagmar_hribek aha... Zarizeni ? Uz na tom delame vyrizujeme Papiry atd.. Dneska jsem byla na kontrole a zitra mi daji vysledky

annedarling
5. zář 2017

@spejsek vypadá to tak... Četla jsem o tom a prý je to tam jakoby nahnojene jak je tělo plné hormonů a může se to zadarit... Pokud to není po revizi nebo tak...

spejsek
5. zář 2017

@annedarling A jak dlouho je to po revizi?

annedarling
5. zář 2017

Nebyla jsem na revizi, 4.8. jsem samovolně potratila asi v pátém týdnu... Vyčistilo se to samo naštěstí

spejsek
5. zář 2017

@annedarling nejsem odborník, ale to, že to sílí si myslím je dobré znamení. Držím pěsti, ať je vše v pořádku. Tohle už nebude zbytkové HCG 🙂

annedarling
5. zář 2017

Děkuji, doufám... Snažíme se skoro rok a po tom potratu už jsem ztrácela naději 🙂

spejsek
5. zář 2017

@annedarling Držím pěsti, hlavně žádný zbytečný stresování. 🙂

luciebx
5. zář 2017

@annedarling krasne sili.. jen tak dal.. tohle urcite neni zbytkove ale nove tehotenstvi.

laura7279
5. zář 2017

@annedarling taky si myslím 🙂 držím moc palce 🙂

annedarling
5. zář 2017

Děkuji mockrát 🙂

jullli
5. zář 2017

@annedarling rozhodne nove tehotenstvi ;)

@pavcik123 tady je to vase 100% ;)

ajronka
5. zář 2017

Holky, jsem dneska 36 DC, 14 dpo. Měla jsem ovulaci až 22 dc. Včera i předevčírem jsem kapičku špinila. Dnes měla dorazit mrcha. No snad už nedorazí. BT se drží vysoko a příznaky taky jsou. Ovšem na testech stále pidi dušíci. Kdy dělat test, když byla tak pozdě ovulace, aby už šlo konečně třeba něco vidět 🙏 😀? Přidávám ještě fotku z dneška, kdy se mi ukázal opět slaboučký duch v limitu. Co vy na to?