Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ivetsivakova 16😲 no popravdě jsem chvíli přemýšlela jestli ty příspěvky nepíše nějaký s prominutim tele.na fotce ti pořádně nebylo vidět do obličeje ted koukam na novou fotku to uz mnohé vysvětluje.kdyz uz to mas dávno potvrzené kd DR jak jsi psala tak se mi ta čárka zdá nějaká slabá ne? Ale asi možné je vše.muzu mit otazku?nevadí ti že privedes na svět dítě a nemáte s přítelem žádné zázemí a ještě tak mladí?
@katerinaf27 krása. Jen tak dal. Další foto bude z utz

@luciebx Ano, jdu 25.září, dva dny před mýma narozkama 😇 Budu 7+6, takže ❤ by už být mělo a moc se těším 😍 Akorát mě udivuje, že když si na web zadáš snímky z ultrazvuku 7+6 tak jsou úplně jiné než z 8tt 😂
@katerinaf27 nádherné ❤ gratuluji 🙂
Ahoj holky, tak dneska po dvou dnech další testik a už je krásně vidět... To snad nemůže být jen zbytek hcg po potratu... Co myslíte? 🙂😉😕
@annedarling To asi ne. Takže by se zadařilo hned?
@dagmar_hribek aha... Zarizeni ? Uz na tom delame vyrizujeme Papiry atd.. Dneska jsem byla na kontrole a zitra mi daji vysledky
@spejsek vypadá to tak... Četla jsem o tom a prý je to tam jakoby nahnojene jak je tělo plné hormonů a může se to zadarit... Pokud to není po revizi nebo tak...
@annedarling A jak dlouho je to po revizi?
Nebyla jsem na revizi, 4.8. jsem samovolně potratila asi v pátém týdnu... Vyčistilo se to samo naštěstí
@annedarling nejsem odborník, ale to, že to sílí si myslím je dobré znamení. Držím pěsti, ať je vše v pořádku. Tohle už nebude zbytkové HCG 🙂
Děkuji, doufám... Snažíme se skoro rok a po tom potratu už jsem ztrácela naději 🙂
@annedarling Držím pěsti, hlavně žádný zbytečný stresování. 🙂
@annedarling krasne sili.. jen tak dal.. tohle urcite neni zbytkove ale nove tehotenstvi.
@annedarling taky si myslím 🙂 držím moc palce 🙂
Děkuji mockrát 🙂
@annedarling rozhodne nove tehotenstvi ;)
@pavcik123 tady je to vase 100% ;)
Holky, jsem dneska 36 DC, 14 dpo. Měla jsem ovulaci až 22 dc. Včera i předevčírem jsem kapičku špinila. Dnes měla dorazit mrcha. No snad už nedorazí. BT se drží vysoko a příznaky taky jsou. Ovšem na testech stále pidi dušíci. Kdy dělat test, když byla tak pozdě ovulace, aby už šlo konečně třeba něco vidět 🙏 😀? Přidávám ještě fotku z dneška, kdy se mi ukázal opět slaboučký duch v limitu. Co vy na to?

@luciebx mě dohadování o věku vždy pobaví, nikdy neodhadnu 😀 Jinak koukám že máme obě mimčo v prosinci 🙂