Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ka_rohli_na testuj obden at vidis jak sili... treba to uz vyjde
@ka_rohli_na Jj, duch se tam rýsuje, ale vydrž 😀 já testovala každý den 😀 držím palce moc moc moc
@ka_rohli_na neco se tam rysuje drzim pesticky a neni tohle test sila 25…
@ka_rohli_na Já jsem asi slepá, ale já tam nic nevidím ☹
Ahoj holky. Chtela jsem se zeptat. Nebydli nektera z vas v Pardubicich? Budu tam bydlet s pritel od rijna a nikoho tam neznam. Takze by jsme mohli pokecat a pak popripadne vozit kocarky spolu
@jullli
v práci ano, opět jsem to dostala, takže mimi ne. Ted dostanu od jedný holky ustrogen, tak ho zkusím. musím odhadnout dávkování...
@marttul
gratulace, tak už jen já a Laura jsem nad rok a nic....jak to holky děláte.....??

@monikadeny podle mě to je u mě Gynexem...a bez debat 🙂už jsem 3. z mého okolí, komu pomohl...🙂
@zlatickon ahojky, taky mi mrcha dorazila...
@marttul je na předpis vid? Mám totiš v okolí doktory, co mi říkají, že jsem na to stará. Dělali jsme si testy plodnosti a vyšly skvěle, tak nechápu, proč je vždy duch a pak to dostanu....už nevím, co dělat, vyzkoušela jsem všechno....
aspon, kdyby mi nebylo tolik a měla jsem čas..... :o(
@monikadeny wee gynex neni na predpis
@marttul
ted koukám na net a to jsou je jen doplněk stravy a dá se koupit?
smím ho k ustrogenu, koupila jsme ho od jedné maminky, v pondělí mi ho pošle...
@janajens můžu ho k těm lékům jani?
@monikadeny není na předpis a je to čistě bylinné 🙂 takže akorát už se nemá kombinovat s jinými bylinkami, aby toho nebylo moc 🙂
@monikadeny poslala jsem ti zprávu 🙂

@wendissek juu moc se tesim na pondeli 😍