icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
bebesacci
5. říj 2017

@ka_rohli_na gratuluji a držím palečky 👏 a můžu se zeptat kolik dní máš do menzesu ? Dekuji

bajunka
5. říj 2017

Ty one step testy dělají často duchy, že?

ka_rohli_na
6. říj 2017

Tak se vám jdu zase pochlubit 🙂 mám radost ze tak ukázkové sílí. Kdy je nejlepší ob jednat se k lekari 🙂

dendule94
6. říj 2017

@ka_rohli_na ahoj krasny hezky sili. Ja se obednala k doktorovi hned jak jsem zjistila,ze jsem tehotna. A oni te obednaji bud hned aby ti to potvrdili a nebo az za 14 dni.Kazdy doktor obednava jinak

luciebx
6. říj 2017

@ka_rohli_na jupiiii sílí. Gratulace

prcekverunka
6. říj 2017

@ka_rohli_na Ideálně tak na 8tt. Abys to měla už i se srdíčkem. On Ti sice dr. řekne i dřív, že tam zárodek je, ale dokud není srdeční akce, je Ti to k ničemu a zbytečný stres, jestli příště bude. Já jsem u prvního těh. šla až v 9tt a ok a u druhého už 5+něco a srdeční akce nebyla. Tak mě objednala až na 10tt a byla to teda šíleně dlouhá doba. Naštěstí bylo vše v pořádku 🙂

laura7279
7. říj 2017

@bebesacci tak já jsem nedočkavá, takže já bych testla 😀 Moc držím palečky a jsem napnutá 🙂

laura7279
7. říj 2017

@ka_rohli_na nádhera 🙂 gratuluji 🍀

bebesacci
8. říj 2017

@laura7279 ahojky tak já dnes BT 36,8 a mrcha přišla ó pár dní dříve ☹ Tak že na novo....

laura7279
8. říj 2017

@bebesacci no tak to je mi líto 😔 tak já vcera zacala zase s clostíkem, tak uvidime. Dnes 4DC.

rosalline
8. říj 2017

@laura7279 určitě se už podaří!!!

ka_rohli_na
9. říj 2017

Tak dnes 5 den spozdeni 🙂) a poslední test 🙂

bebesacci
9. říj 2017

@laura7279 já už na prášky kašlu,nezabíralo to.Menzes jsem měla pořád slaboučký a jen tři dny ☹ tak že sliznice vůbec nerostla.Minuli měsíc jsem začala pít ten kontryhel a teď mam menzu jako blázen tak je vidět že na sliznici určitě zabral.No a dnes jdu koupit další a poctivě bumbat a nakoupit ovu testy pac to měření BT mě moc nesedlo 😉 a doufám že za měsíc budu dávat fotky s pozitivním výsledkem 🙂 zkus ten kontryhel také pít třeba pomůže,četla jsem na něho jen chvalu

barushe_27
9. říj 2017

Snažili jsme se teda pouze pět měsíců, vím, že to tady mivate delší, takže tu nechci nějak chytracit, jelikož jsem mam endometriózu a celiakií tak jsem se bála, že se to nepodaří, ale taky tu pomoc přisuzují kontryhelu, taky jsem pijavala, nedělala jsem ani obou testy, ale v měsíci kdy se to podařilo, jsme spolu spali těsně po menzes, tak nevím jestli nemám obuv dřív, ale holky držím všem všechno co může ať se vám zadari a ať máte ty štěstíčka co nejdřív v bříšku zdravé...

barushe_27
9. říj 2017

Omlouvám se oprava mi opravuje ovu

bebesacci
9. říj 2017

@barushe_27 ahojky rozhodně nechytračíš,všechny jsme snažilky a názor a zkušenost druhých je jen přínos.Ja právě vůbec nevím kdy mám ovulaci či jestli ji vůbec mám ani po měření BT jsem ji nezjistila i když doktorka vždy folik našla ale já v Bt ovulku vůbec.Asi jsem na to trubička 😉 Ale tomu kontryhelu věřím a čekám že nám k mimisku pomůže snad už tenhle cyklus.A tobě přeji zdravé a šťastné miminko a pohodové tehu 🙂

laura7279
9. říj 2017

@bebesacci no vim, že je dobrý ten kontryhel, ale já mám MS ted silnější než jindy a delší. Dřív taky sotva 3 dny a ted 7 dní a ted naposled co jsem kvůli nabírání horm profilu, byla bez clostilbegytu na ovulaci a duphastonu, tak mi musel 8den MS napsat něco na zastaveni MS, protože mi to nechtělo skončit. Zbyl mi clostil od srpna, ale jen 5 tablet, lk dr.jsem se ted nedostala, takže jsem začala 3DC jako vždy brát aspoň 1 tabl.denně, jinak jsem brala dvě. Tak po měsíční pauze bez clostilu, možná i ten jeden denně zabere a ovu snad bude. Minulý měsíc možná ani nebyla, dělám jen ovu testy, BT taky neměřim, ale ty mi ukazovaly vždycky dobře a přesně. I podle UTZ u dr.to sedělo, tak uvidíme, jak to ted bude vypadat.

janajens
9. říj 2017

Dnes u Dr vse v poradku 9+6podle ms podle ultrazvuku 10+4 merime 3.27cm a dostala jsme prukazku

laura7279
9. říj 2017

@janajens nádhera, hodně štěstíčka ❤🍀

janajens
9. říj 2017

@laura7279 dekuji moc ❤

dendule94
9. říj 2017

@janajens krasny. My jdeme na prohlidku 23.10 a taky uz dostanu konecne prukazku. A rada bych uz vedela co to bude. Nemuzu se dockat toho az zacnu nakupovat obleceni

janajens
9. říj 2017

@dendule94 ja se to dozvim mozna priste podle toho jak Bude spoluoracovat a 1.11jdeme na screening Ted jsem se objednala

dendule94
9. říj 2017

@janajens my jdeme na ten screening 25.10. A kdy jdes na dalsi kontrolu? Hlavne at jsme vsichni zdravi. Ja mam chripku. A nastydli mocak.

janajens
9. říj 2017

@dendule94 na dalsi kotrolu jdu 6.11 za 4tydny ja mam Jen rymu a uz by mohlo prestat to zvraceni

dendule94
9. říj 2017

@janajens jo to zvraceni mi taky uz leze na nervy. Ale ja vcera a dnes nezvracela,tak treba uz to bude dobry uvidime. Tak to jdes taky za dlouho na kontrolu.

janajens
9. říj 2017

@dendule94 ze me to obcas jde jako z kohoutku jj za 4tydny

dendule94
9. říj 2017

@janajens jo je to hrozny. Ale zas kdyz se nenajim,tak mi je taky pekne blbe. Takze jist musim je mi pak na chvili lip.

veronka_123
9. říj 2017

Ahoj holky, myslite ze se muzu zacit tesit? MS meska 1-2 dni, ani se mi nechce verit, ze to vyslo 🙂

bebesacci
9. říj 2017

@veronka_123 tohle je hooodne slibné 😉 určitě bych už skákala radosti 🙂

dendule94
9. říj 2017

@veronka_123 hezky gratuluji. A urcite se muzes radovat.